Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.01.2003, 23:02   #1
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Windows Xp Home Corporate >>??<<

Witam !

Gdzies pod jednym z podawanych przez Was linków do krain megabajtami płynacych znalazłem link do Windowsa Xp Home corporate tyle ze w wersji ANG,

No i teraz mam pytanko.

Czy takie cos wogóle istnieje / z tego co mówiliscie to corporate wymaga tylko klucza i nie trzeba pietnascierazy sie "rejestrowac" w taki czy inny sposób .

Prosze o wypowiedzi!

PS: Jesli jest ktos w posiadaniu tagiego softu w wersji PL bez zadnyc Ruskich udoskonalen to prosze o kontakt w celu wymiany doswiadczeń i sugesti. / trzeba by kiedys tego XP wytestować:chytry: /

Pozdrawiam
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.01.2003, 09:00   #2
Macio.Men
The Division Bell

Data rejestracji: 15.07.2002
Macio.Men zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
microsoft wypuścił trzy wersje XP:
Pro
Home
Corporate (Pro) - to jest tylko professional bez rejestracji

nie wiem skąd ten Home Corp, Microsoft nigdy takowego nie wypuścił, mysle ze jakaś "ruska" podpucha ściagniesz i na 99,9% będzie to zwykły Home albo Pro Corp.

Zresztą, po co microsoft miałby robic home corporate? corporate jest wersją dla dużych firm, usunięcie rejestracji jest po to aby ułatwić instalację na dziesiątkach/setkach komputerów, no i tacy goście potrzebuję wersję Pro, bo co, może oni w domu siedzą? ponadto w pro jest kilka bajerow do sieci których nie ma w home (bo po co to komu w domciu jak to do firm dużych)

podsumowując, Home Corp według mnie nie istnieje, i to byłby bardzo bezsensowny krok ze strony microsoftu wprowadzając go

Pozdrawiam

Kazimieła mówi: Ten temat śmiełdzi!
Macio.Men jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2003, 09:44   #3
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Rozumiem - tak nawiasem mówiąc pytam bo w szkole zainstalowali WinXp Home i uzyli jakis Ruskich aktywatorów i np podczas zamykania systemu jest napisane Windows Xp Home .... i dalej po rusku !

PS: A jak to jest z ta rejestracją inaczej podobno ulepszacze inne nish rosyjskie trzymaja tylko przez miesiąc i co miesiąc trzeba ich uzywać a rosyjski raz a porzadnie ?

Prafda to czy fałsz >?<
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2003, 13:42   #4
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
ja mam angielski ulepszacz i działa cały czas
Stary 11.01.2003, 14:42   #5
Macio.Men
The Division Bell

Data rejestracji: 15.07.2002
Macio.Men zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a tak wogole dlaczego wolicie Home od Pro Corp? toż to Professional tak szpanersko brzmi i w ogóle DDD (brakuje jeszcze nalepki PIONEER albo PANASONIC na tylnej szybkie traktora...eee tzn. monitora )

pozdrawiam

Kazimieła mówi: Ten temat śmiełdzi!
Macio.Men jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2003, 11:48   #6
Franc
Wymiatacz

Data rejestracji: 24.10.2002
Franc zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czytałem kiedyś artykuł o przeróbce Win XP na wersję Corporate - nie pamiętam tylko czy odnosiło się to do wersji Home. Trzeba było podmienić kilkanaście plików i gotowe. Poszukam jeszcze tego artykułu, jak znajdę to podeślę.
Franc jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: