![]() |
Bo my w Gdyni Lechii nie lubimy xD
:P |
Kibice Wis***322;y nie lubi***261; Cracovii, wi***281;c ciesz***261; si***281; z ka***380;dej jej pora***380;ki ||
|
No to tutaj jest tak samo :D
|
Cytat:
:P |
Tutaj te***380; s***261; kibolskie antagonizmy??
|
Jakie znowu antagonizmy? ???
Przekomarzamy si***281; tylko. :D |
W Krakowie przekomarzaj***261; si***281; nawet siekierami...
|
... o kastetach i bejsbolach nie wspominając :ysz:
|
Eeenoo, co wy gadacie, koło mojego bloku z siekierami gonili się raptem kilka razy... Teraz jest spokój, kiedyś to co weekend były "wjazdy" okolicznych osiedli na inne okoliczne osiedla. Po prostu nie ma kto rzucać kantówkami w autobusy, wszyscy zamknięci w sanatorium, martwi albo wybrakowani, u mnie jeden taki co kiedyś szalał teraz bez ręki chodzi, wygląda jak T. Bag z Prison Breaka. Goście mieli fajne ksywki, jak sobie przypomne to śmiać mi się chce, ja też kiedyś taką miałem, ale nie napiszę bo się będziecie nabijać do końca mojego życia.
Swoją drogą to fajna atrakcja turystyczna była, rzadko ucierpiał ktoś postronny, nie raz szedłem sobie z psem a oni gonili się w te i na zad, albo raz byłem w obrzuconym autobusie... generalnie było śmiesznie. |
Cytat:
|
ostatnio wyczyta***322;em ***380;e pono***263; "borucbara" i dw***243;ch innych z kadry za picie wywalili ??
to by***322;o w gazecie wyborczej chyba :hmm: a to nawet jest tu :) http://www.sport.pl/sport/1,65025,56...i_z_kadry.html |
chyba przespa***322;e***347; kilka ostatnich dni :P
Swoj***261; drog***261; dzisiaj pojawi***322;a si***281; ciekawa informacja: Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zajmą się tą bandą nie całkiem dorozwiniętych umysłowo małych chłopców w wieku dojrzewania |
Imo policja do takich powinna bez s***322;owa ***322;adowa***263; z ostrej amunicji, jak by do kogo***347; nie dotar***322;o, to po prostu by***322;aby swego rodzaju selekcja naturalna.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58. |