![]() |
Przeie***380; by***322;o wiadomo, ***380;e po graniu na "syropku na kaszel" organizmy im nie wyrobi***261;, nawet po 5 dniach...
|
Cytat:
Zbok jeden:fiu: :haha: |
Kurcze super mecz szkoda że rosja kondycyjnie nie dała rady ale pierwsza połowa to esencjia piłki nożnej ciągła walka - nie było chwili na złapanie oddechu przed tv.
Szkoda ruskich bo daleko zaszli ale wygrał lepszy. |
Cytat:
Przecie ja w ogóle od nich nie odchodziłem || A nie znają się to ci, co twierdzą, że się nie znam :czytaj: :czar: |
benhałer czy pereiro - jeden kij, wazne ze nie sa z ukladu
|
Cytat:
dziwie sie tym dzieciom neo co to postuluja w internecie aby zostal bo ladnie gramy itp. pilka nozna to nie lyzwiarstwo na lodzie tam sie za styl punktow nie dostaje. ja tam zadnej poprawy w nawiazaniu do engela i janasa nie widze. co najwyzej sa wydawane wieksze pieniadze na niego. to jest ta poprawa. starucha tak samo powinni pozegnac. |
Cytat:
Chyba mnie oczy stare... Do smietnika z tym panem. |
Cytat:
|
Cytat:
'Staruch' ma jakiś pomysł i chce zostać a nie jak wcześniej wymienieni - o nie udało się to "selawi" spadam. |
ja te***380; mam plan i co :hmm:
i dupa zbita :P si***322;***281; przebicia mam, ale ... przy takiej dziurze bud***380;etowej to my go w ***380;ycie nie wcielimy :> |
Hiszpa***324;czyki!
|
Jest nie najgorzej...maszyna si***281; zaci***281;***322;a... maszyna, kt***243;ra i tak trybi***322;a tylko czasami...
|
Espana!!
|
:D :D :D
|
kuniec ! nareszcie kuniec !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:56. |