![]() |
Całkiem całkiem, :piwo:
|
|
Cytat:
|
Jedziemy na mundial!!!!!!!
|
teraz tylko dobry wynik na old traford nam brakuje do pelni szczescia zeby anglikom cos pokazac
|
tylko zeby nasi chociaz z grupy wyszli :haha:
tak juz serio, to sie ciesze :) i gratuluje naszym pilkarzom, teraz jeszcze dokopac angolom :) |
Aż jestem ciekaw jak nasi z Angli± zagraj±.
I Polska i Anglia będ± grały na luzie, ponieważ maj± już zagwarantowany występ w mistrzostwach :) Walka o 1 miejsce w grupie :D |
Na luzie to zagraja tylko nasi. Wiadomo sukces jest, trzeba opic. Duzo alkoholu. Moze byc nawet wysoka porazka z Anglia. Anglicy na pewno nie odpuszcza, tu chodzi o prestiz. Anglia to Anglia - kolebka futbolu. Tym bardziej, ze ostatnio slabo graja i dziennikarze angielscy niezle po nich "jada". No ale zobaczymy.
|
Mam pytanie gdy Polacy wygraja z Angliom lub zremisuj± Anglia przejdzie do mistrzostw ¦wiata czy nie ?
|
tak wynik tam nie ma znaczenia jedni i drudzy wchodza
|
Cytat:
|
i oby tak bylo w angli
|
Jeszcze 3 dni i zobaczymy jak nasi chłopcy sobie poradz±. Mam nadzieję, że pięknie zakończ± eliminacje do M¦.
|
Cytat:
|
Cytat:
oby nie osiadli na laurach po awansie do M¦ i "jako¶" zagrali te "jako¶" to nie przegrać 10:0 :) choć Anglia teraz troche rozbita jest i mogli by to wykorzystać byłoby miło.......... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |