![]() |
Ja uważam, że w wczorajszym meczu z kostaryką pokazaliśmy klasę, ponieważ przypomnę że kostaryka wygrała z argertyną i ze szwecją, także polska tak jak będzie grała jak wczoraj płynną piłką to możemy wyjść z grupy.
Chociaż będzie bardzo ciężko. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nawet to mo***380;e nam dawa***263; pow***243;d do optymizmu, ***380;e nie stracili***347;my goola.
|
mi to wstyd za polskich kibicow zamiast wspierac druzyne przed tak waznymi meczami to non stop krytka czy przegraja czy wygraja ciagle jest zle..niekotrzy powinni sie zastanowic..i te gwizdy jak wchodzi na boisko Rasiak wstyd
|
Cytat:
|
Cytat:
Coś mi jednak podpowiada że będzie dobrze bo nie chciałbym pić na smutno w piątek ;) |
A taki ciekawy artykul ukazal sie dzisiaj na onecie pt:
Beenhakker - kulisy obj***281;cia funkcji selekcjonera http://sport.onet.pl/0,1248770,1357583,wiadomosc.html Postawa Bonka mi sie nie podoba. |
Cytat:
Chociaż ta sprawa wyboru szkoleniowca też do końca nie jest dla mnie jasna. Coś Listkiewiczowi trochę za bardzo na tym zależało i zastanawia mnie powód. Bo co jak co, ale że w dobre wierze dobra polskiej piłki to już nie uwierzę.. |
Listkiewicz sie broni to jasne i chce poprawic swoja reputacje, dlatego poszedl pod publike z tym wyborem trenera holenderskiego. Gdyby nie presja spoleczenstwa to zapewne znowu by jakiegos kolesia wybrali albo Janas by zostal. Ale akurat w tym wypadku uwazam, ze to moze wyjsc na dobre. Zastanawiam sie co oni maja za spole z tym Majewskim. Gosc nic nie osiagnal, a oni go usilnie forsuja.
Tak poza tym. To podobno Piotr Nowak jest jednym z kandydatow do objecia posady selekcjonera kadry USA |
Ja w ogóle nie rozumiem takiego zarzutu: ten wybór niszczy polską myśl szkoleniową, która ma dobre tradycje...
jaka myśl szkoleniowa?? jaka tradycja?? W historii mieliśmy tak naprawdę jednego wybitnego trenera i tyle. Był nim Kazimierz Górski. Jeszcze podoba mi się profesjonalizm Kasperczaka, ale on nauki trenerskie pobierał we Francji... |
Cytat:
Jak z Małyszem. Najpierw trzeba wyszkolić zawodników na poziomie trampkarzy, ale na to nie ma pieniędzy. A trener jest potrzebny tylko po to, aby kadra za dużo nie piła. |
Kasperczak moze i jest dobry ale on takze jakos nie mial zadnych sukcesow. Bo co on na przyklad osiagnal z Wisla. Nic.
. |
Cytat:
A to, ze trzeba wychowac sobie pokolenie pilkarskie od nowa to doskonale sobie zdaje z tego sprawe. |
Cytat:
4 miejsce w Pucharze Narodów Afryki z reprezentacją Mali; 3 miejsce w Pucharze narodów Afryki z Wybrzeżem Kości Słoniowej; wicemistrzostwo Afryki z Tunezją |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:57. |