Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

Matievoo 04.06.2006 11:50

Ja uważam, że w wczorajszym meczu z kostaryką pokazaliśmy klasę, ponieważ przypomnę że kostaryka wygrała z argertyną i ze szwecją, także polska tak jak będzie grała jak wczoraj płynną piłką to możemy wyjść z grupy.
Chociaż będzie bardzo ciężko.

demek 04.06.2006 11:54

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Ja uważam, że w wczorajszym meczu z kostaryką pokazaliśmy klasę, ponieważ przypomnę że kostaryka wygrała z argertyną i ze szwecją, także polska tak jak będzie grała jak wczoraj płynną piłką to możemy wyjść z grupy.

chorwacja :) a nie kostaryka

andrzejj9 04.06.2006 12:00

Cytat:

Napisany przez Matievoo

Czy ja wiem.. dla mnie to była bezwładna kopanina jak zawsze, a to, że akurat udało nam się wygrać to kwestia szczęścia nie umiejętności (zwłaszcza, że bramka ze stałego elementu gry).. Fakt, że oglądałem mecz niejako 'w tle', ale naprawdę nie widziałem nic w grze naszych zawodników, co mogłoby dać jakiś powód do optymizmu jeśli chodzi o mistrzostwa.

Matievoo 04.06.2006 12:17

Nawet to mo***380;e nam dawa***263; pow***243;d do optymizmu, ***380;e nie stracili***347;my goola.

Lukash 04.06.2006 19:58

mi to wstyd za polskich kibicow zamiast wspierac druzyne przed tak waznymi meczami to non stop krytka czy przegraja czy wygraja ciagle jest zle..niekotrzy powinni sie zastanowic..i te gwizdy jak wchodzi na boisko Rasiak wstyd

woitas 04.06.2006 20:33

Cytat:

Napisany przez demek
na ekwador i kostaryke w sam raz

obyśmy się nie zdziwili, gdy one wyjdą z grupy...

smolik 07.06.2006 13:09

Cytat:

Napisany przez woitas
obyśmy się nie zdziwili, gdy one wyjdą z grupy...

He he w Korei miało być też łatwo i z grupy miały wyjść Portugalia i Polska...
Coś mi jednak podpowiada że będzie dobrze bo nie chciałbym pić na smutno w piątek ;)

Weron 18.07.2006 11:16

A taki ciekawy artykul ukazal sie dzisiaj na onecie pt:
Beenhakker - kulisy obj***281;cia funkcji selekcjonera
http://sport.onet.pl/0,1248770,1357583,wiadomosc.html
Postawa Bonka mi sie nie podoba.

andrzejj9 18.07.2006 11:20

Cytat:

Napisany przez Weron
A taki ciekawy artykul ukazal sie dzisiaj na onecie pt:
Beenhakker - kulisy objęcia funkcji selekcjonera
http://sport.onet.pl/0,1248770,1357583,wiadomosc.html
Postawa Bonka mi sie nie podoba.

Hmm.. w końcu pojawiło się coś, co dawało pewną nadzieję i niektórzy już chcą to s******yć..?

Chociaż ta sprawa wyboru szkoleniowca też do końca nie jest dla mnie jasna. Coś Listkiewiczowi trochę za bardzo na tym zależało i zastanawia mnie powód. Bo co jak co, ale że w dobre wierze dobra polskiej piłki to już nie uwierzę..

Weron 18.07.2006 11:27

Listkiewicz sie broni to jasne i chce poprawic swoja reputacje, dlatego poszedl pod publike z tym wyborem trenera holenderskiego. Gdyby nie presja spoleczenstwa to zapewne znowu by jakiegos kolesia wybrali albo Janas by zostal. Ale akurat w tym wypadku uwazam, ze to moze wyjsc na dobre. Zastanawiam sie co oni maja za spole z tym Majewskim. Gosc nic nie osiagnal, a oni go usilnie forsuja.

Tak poza tym. To podobno Piotr Nowak jest jednym z kandydatow do objecia posady selekcjonera kadry USA

Prezesik 18.07.2006 11:32

Ja w ogóle nie rozumiem takiego zarzutu: ten wybór niszczy polską myśl szkoleniową, która ma dobre tradycje...
jaka myśl szkoleniowa?? jaka tradycja?? W historii mieliśmy tak naprawdę jednego wybitnego trenera i tyle. Był nim Kazimierz Górski. Jeszcze podoba mi się profesjonalizm Kasperczaka, ale on nauki trenerskie pobierał we Francji...

rycho 18.07.2006 11:39

Cytat:

Napisany przez Weron
Listkiewicz sie broni to jasne i chce poprawic swoja reputacje, dlatego poszedl pod publike z tym wyborem trenera holenderskiego. Gdyby nie presja spoleczenstwa to zapewne znowu by jakiegos kolesia wybrali albo Janas by zostal. Ale akurat w tym wypadku uwazam, ze to moze wyjsc na dobre. Zastanawiam sie co oni maja za spole z tym Majewskim. Gosc nic nie osiagnal, a oni go usilnie forsuja.

Tak poza tym. To podobno Piotr Nowak jest jednym z kandydatow do objecia posady selekcjonera kadry USA

Ha, ha, ha...
Jak z Małyszem.
Najpierw trzeba wyszkolić zawodników na poziomie trampkarzy, ale na to nie ma pieniędzy.
A trener jest potrzebny tylko po to, aby kadra za dużo nie piła.

Weron 18.07.2006 11:40

Kasperczak moze i jest dobry ale on takze jakos nie mial zadnych sukcesow. Bo co on na przyklad osiagnal z Wisla. Nic.
.

Weron 18.07.2006 11:44

Cytat:

Napisany przez rycho
Ha, ha, ha...
Jak z Małyszem.
Najpierw trzeba wyszkolić zawodników na poziomie trampkarzy, ale na to nie ma pieniędzy.
A trener jest potrzebny tylko po to, aby kadra za dużo nie piła.

Tak ale tu chodzi o jakis krok na przod. Jakas inna taktyke, proba zmiany podejscia zawodnikow do meczu. A nie wybrac trenera, ktory ma uklady z menedzerami i na sile pcha ludzi do kadry tylko po to aby ich drozej sprzedac.
A to, ze trzeba wychowac sobie pokolenie pilkarskie od nowa to doskonale sobie zdaje z tego sprawe.

Prezesik 18.07.2006 12:30

Cytat:

Napisany przez Weron
Kasperczak moze i jest dobry ale on takze jakos nie mial zadnych sukcesow. Bo co on na przyklad osiagnal z Wisla. Nic.
.

na przykład to osiągnął ;) :
4 miejsce w Pucharze Narodów Afryki z reprezentacją Mali;
3 miejsce w Pucharze narodów Afryki z Wybrzeżem Kości Słoniowej;
wicemistrzostwo Afryki z Tunezją

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:57.