![]() |
A co ja masochista ?
Widzialem za to boruca w akcji :D I wole zeby bronil ktos z doswiadzeniem z ligi mistrzow, ktos kto cos osiagnal w tym sporcie. Ciekawe dlaczego liverpool nie puszcza dudka, i chcial nawet kontrakt o rok przedluzyc? Bo jest slaby? Bo maja dobre serca ? |
ja wiem :idea: !! oni grają o puchar uefa ! a nie o ligę mistrzów !! i zanosi się sukces :D
|
Nie ma sensu juz ogladac. Szkoda czasu. Trzeba przerzucic sie na Wisle.
|
zalosc...
|
wisla, legia czy oba ?
A z kim dzis wdupil slask ? http://90minut.pl/news.php?id=442399 Mieszko gniezno :) A mialem sie kiedys tak nazywac :D Bez gniezna oczywiscie. |
Wisla przeszla. Suuuuuuuuuukces!!!!!!!!!!!!!!!
Tak. Tak. Przeszla jakis ochlapusow. A w artykulach na ten temat daja wykrzykniki, zeby podkreslic tak wspaniale osiagniecie. Zalosc i rozpacz. |
Cytat:
|
i jeszcze bardziej ubieglym :)
|
Plotki chodza, ze Boruc sie spakowal i wyjechal ze zgrupowania reprezentacji.
Ciota Dudek bedzie bronila. Obym nie byl zlym prorokiem ale cos czuje, ze Ben Haker troche przegina na dodatek znowu widac ta falszywosc PZPN. Chodzi o sytuacje zwiazana z menedzerem Dudka. |
dzisiejszy mecz? LOL
szkoda slow.... wystep na ME? zobaczymy za 4 lata |
co tam, nasi kibole i tak by im dowalili :szczerb:
|
A kto gra w tej naszej reprezentacji łamagi co wiekszości grzją ławę w klubach. :> Do d..y z taką piłką.
|
Gdzie sa fani Dudka? Hehe.
Osobiscie jestem zadowolony z przegranej. Tylko dlatego bo widzimy jak sie kolesiostwo konczy. Czyli: Dudek, Frankowski, Szymkowiak. Dobrze, że Mila ta ciota sie nie zalapala chociaz na rezerwy. Ben Haker jak narazie nic nie zrobil z ta druzyna. Jemu jeszcze mozna odpuscic. Bo mial malo czasu ale bledy i tak popelnil powolujac te kaleki w/w Chociaz przyznam sie, ze jak zobaczylem jego sukcesy jako trenera to nie bardzo mi pasowal. Jego sukcesy skonczyly sie w latach (jeskli dobrze pamietam) 80. Ale mial to byc czlowiek z poza ukladu. Jak widac uklad jednak pozostal. Przyklad Dudka jest tego najlepszym dowodem. Kaleka, ktora pilki nie umie wybic. A smiac mi sie chcialo jak to byl ten karny i szpakowski z Mielcarskim zaczeli nawijac o tym jego densie. Buahaha. Zreszta juz pisalem wczesniej na forum moje opinie ciota zawalila 2 bramki w meczy, a karne mu sie fuksnely i od razu zrobili go bohaterem. |
a kogo mia***322; powo***322;a***263; ? gks be***322;chat***243;w ?
|
Powiem tyle - wsp***243;***322;czuj***281; troch***281; osobom, kt***243;re jeszcze wierz***261; w sukcesy polskiej pi***322;ki. Przynajmniej w najbli***380;szych latach..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |