![]() |
Cytat:
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65048,3603261.html Naarzie czytam i potem skomentuje. Z pierwszymy akapitami sie zgadzam. Nie mam wiecej nic do dodania po tym artykule. (no i musialem sprawdzac jak sie pisze artykul :) lol) |
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3610155.html
hie hie A moze to kielbasa, tylko ze nie krakowska ale wyborcza. |
|
Cytat:
widzialem to wczoraj w TV no jaja jak .... ale coz mozna sie spodziewac po kobiecie :D |
czyta***322;em o tym wczoraj na gazecie.
a my tutaj narzekamy na s***281;dzi***243;w :mruga: |
Cytat:
|
w multimedii ? :P
My tu tlenu tlenu a irasak gol strzelil juz kolejnego, franek swojego pierwszego, kuszczak bronil dla MU, a zurawia czas juz chyba mija powolusiu. Sam juz nie wiem co myslec o drewniaku. Ale znajac polske to wszystko wroci z nim do normy za niedlugo :D A moze ta liga taka slabiutka jest :D Zobaczymy |
Rasiak i tak nie nadaje sie reprezentacji bo to drewniak jest i tyle. Jego zadaniem jest wykanczac akcje. i tutaj sprawdza sie znakomicie tylko kto mu wrzuci pilke na glowe? NIkt bo u nas same ofermy sa co sie o wlasne nogi potrafia przewrocic, problemy w przyjeciu pilki maja, sa to braki w wyszkoleniu technicznym na poziomie trampkarza. A co dopiero dokladna centra w pole karne aby taki dreniak mogl uderzyc z glowki. U nas to sie nie powiedzie. My potrzebujemy takich pilkarzy jak Niedzielan w swojej najwyzszej formie.
O Frankowskim to lepiej spokojnie zobaczymy jak bedzie dalej. Kuszczak fakt podobno niezle sie spiasal ale tak samo jak Kowalewski, ktory bardzo dobrze bronil w ostatniej kolejce ligowej. Z Zurawskim moze byc ciezko. Szkoda bo to podpora reprezentacji ale mam nadzieje, ze sobie jednak poradzi. |
Rasiak nie jest taki z***322;y, jak si***281; o nim pisze, ale on nie pasuje do naszej reprezentacji. Z przyczyn takich jak wymieni***322; Weron.
Jeszcze kilka lat temu, jak gra***322; w Groclinie z Niedzielanem, to wszyscy si***281; nim zachwycali, a teraz... no ale takie jest ***380;ycie pi***322;karza... Szkoda mi ***379;urawskiego, mam nadziej***281; ***380;e szybko podniesie si***281; z kryzysu i jeszcze nie raz uraczy nas pi***281;kn***261; bramk***261; :) |
Ogladalem wczopraj Legie. Dali ciala. Pozniej przelaczylem na Wisle. I wreszcie zobaczylem to co brakuje naszym zespolom (oczywisice poza umiejetnosciami bo to caly czas im brakuje) FART. Pie.prz.ony fart. W ostatnich minutach meczu. A pozniej to juz Wisla jechala z burakami :D
|
teraz bylo widac znakomite przygotowanie kondycyjne wisly
|
Kurde, jak mo***380;na by***322;o takiego meczu w TVP nie pu***347;ci***263;? :klnie:
|
A dlaczego nie w polsacie ?
Dwa naraz sie nie da :) Tzn sie da bo kiedys byly i trzy, ale jak to wgladalo. |
Cytat:
Wedlug mnie Wisla moze w tym sezonie isc na mistrza. |
Czy ja snie? Wygrywamy 2-0? :O
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:53. |