![]() |
No i zaczynaj***261; si***281; zmiany w kadrze. Stopniowo kadra b***281;dzie si***281; teraz zmienia***263; - tak mi si***281; przynajmniej wydaje ;)
http://pilka.interia.pl/news?inf=783414 |
Zadnych istotnych zmian nie widze. Caly ta sama czas banda frajerow. Ben Haker cos mi sie przestaje podobac.
|
Pawe***322; Gola***324;ski, Marcin Wasilewski, ***321;ukasz Gargu***322;a, Jakub B***322;aszczykowski (co mnie najbardziej cieszy), Rados***322;aw Matusiak
Pi***281;ciu nowych zawodnik***243;w w kadrze to moim zdaniem sporo. Przy nast***281;pnym powo***322;aniu znowu wymieni pi***281;ciu i po***322;ow***281; kadry ma zmienion***261; :) |
Cytat:
Kuszczak tez puscil babola. Co do mili to :D chyba jakas nowa pozycja sie szykuje w kamasutrze na rok przestepny :D |
Cytat:
Cytat:
Debiutantow to chyba jest w sumie tylko 2. Reszta juz tam robila jakies ogony. W kazdym razie i tak mam pewne obawy co do Ben Hakera. I lepiej, zeby sie nie sprawdzily. ....A tego Mile to ...krew mnie zalewa. |
Wszyscy wymienieni przeze mnie pi***322;karze, to debiutanci opr***243;cz Gola***324;skiego, kt***243;ry mia***322; sw***243;j debiut w ostatnim meczu z Dani***261; :>
|
Cytat:
Ciekawi mnie jakby roruc sie spisywal w jakiejs normalnej lidze, bo nie oszukujmy sie ze szkocka to jakas potega. Dwa niezle kluby a reszta to poziom polskiej pilki:) na tej podstawie boruca ocenic nie mozna. Mam gdzies jeden filmik z bramka jaka puscil, potwierdza ona ze boruc kiepsko gra dalej od bramki i nie radzi sobie z gornymi pilkami, zle oblicza tor lotu pilki. Jak dla mnie zadna rewelacja, a juz napewno nie taka zeby wygryzc dudka. Moge sie zodzic ze broni dobrze, ale nic pozatym. Tak przechodzac w tematy dendrologiczne, szykuje nam sie niestety powrot. |
Cytat:
Blaszczykowski jeden mecz w reprezentacji Polski. Wasilewski 8. @Sunna a czy Ty widziales mecz z Dania jak Dudek zawalil pierwsza bramke, a przy drugiej mimo tego, ze szans mozna powiedziec nie mial to i tak zachowal sie jak gamon. Pryznaj sie czy ogladales. |
Cytat:
Mimo tego cieszę się z ich powołań. Zwłaszcza Błaszczykowskiego. Moim zdaniem jeden z najlepszych zawodników w naszej lidze. Z bramkarzami, to nie wiem po co się kłócicie. Mamy dobrych bramkarzy i wypada się tylko cieszyć. Za Dudkiem przemawia doświadczenie reprezentacyjne, jak i w meczach o dużą stawkę, a z Borucem regularna gra w Celtiku. No i nie oceniajcie zawodników po jednym meczu. Popatrzcie na Kuszczaka. Mimo tego słynnego puszczonego gola w meczu z Kolumbią, który obiegł cały świat, Kuszczak trafił do Manchesteru za duże pieniądze. Nie ma co ukrywać, że w zeszłym sezonie Celtic stracił dużo bramek po błędach Boruca - fatalne minięcia się z piłką, złe wybicia, nonszalancja w polu karnym. Dudek niestety nie miał zbyt wiele okazji do popełnienia błędów z wiadomych przyczyn ;) |
Jak tam trzyma ktos za Legie dzisiaj?
Jakies prorokowania co do wyniku? Powiem tak jak sie postaraja to moze im sie uda. Wynik jest niekorzystny bo nie strzelono zadnej bramki na wyjezdzie i to moze byc bardzo wazne. W kazdym razie jak legia sie postara to da rade. Jak bedzie tak jak zawsze to wygra 3:1 zespol z Ukrainy. |
Cytat:
no ja kciuki bedę trzymał... w końcu to nasz zespól walczy o Lige Mistrzów. Martwi mnie jednak to, ze Legia przegrała trzy ostatnie mecze, a i atmosfera w druzynie nie za wesoła :nie: Ale stawiam na 2:0 dla stołecznych :) |
Ja r***243;wnie***380; b***281;d***281; trzyma***322; kciuki za Legi***281;.
W rozgrywkach europejskich kibicuje wszystkim polskim dru***380;ynom. Mnie najbardziej martwi atmosfera w dru***380;ynie warszawskiej. Zapewne te spi***281;cia mi***281;dzy pi***322;karzami, zachowanie Brazyliczyk***243;w, mia***322;y znaczny wp***322;yw na wyniki ostatnich mecz***243;w, Mimo wszystko - POWODZENIA :spoko: |
buehehehhehe, boze
masakra ja juz wylaczylem telewizor, bo po co nerwy sobie psuc. w sumie to pewny bylem ze nie awansuja, choc zwatpilem na chwilke po tym jak wlodarczyk strzelil, ale zaraz jedak zwatpienie minelo...heh, moze w przyszlym roku |
***347;mieszny tan mecz, ile teraz maj***261; strzeli***263; ***380;eby awansowa***263; ? 5 ? hahahhahaha.
beznadzieja. |
No i po raz kolejny moja kibicowska wiara w naszych pi***322;karzy okaza***322;a si***281; bardzo naiwna...
;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:28. |