Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

andrzejj9 29.11.2005 20:18

Cytat:

Napisany przez M@tti
Kawały o Rasiaku :spoko:

Ja nie łapię.. Ale widocznie nie jestem wystarczająco w temacie dotyczącym tego piłkarza. Chociaż w sumie.. może to i dobrze.. ;)

MOdy 09.12.2005 19:49

Już dzisiaj dowiemy się kto będzie w drupie z Polakami. Szkoda tylko, że nie będzie to pokazane w żadnej polskiej telewizji, ale na szczęście w radiu mają podawać na bieżąco. Jak myślicie na kogo Polska trafi???

Matievoo 09.12.2005 20:19

Mysle że na Brazylje ;) nie mysle że los bedzie łaskawszy i trafimy na niemców ;p
A tak na serio to czuje że Polska trafi na silną grupe:(
A oktrej już bedą winiki,a panoramie o 22.00 będą ?

murt 09.12.2005 22:12

No i juz wiemy. Gramy z Niemcami, Ekwadorem i Kostaryka. Mysle ze mamy szanse na 2 miejsce w grupie.

zene_k 09.12.2005 22:22

Cytat:

Napisany przez murt
No i juz wiemy. Gramy z Niemcami, Ekwadorem i Kostaryka. Mysle ze mamy szanse na 2 miejsce w grupie.

Jakieś pewnie mamy, ale znów trafiliśmy na gospodarzy ((

woitas 09.12.2005 22:45

i znowu dostaniemy po dupie.
normalka.
zamiast trenować, będą marnowali czas na reklamy knorr'a i w efekcie jak zajmiemy 3 miejsce w grupie to będziemy mogli mówić o sukcesie.

Matievoo 09.12.2005 22:47

Ale powinniś my sie cieszyć że w tej grupie jesteśmy ,bo oglladałem pnanorame sport ,to widziałem jak jest tragicznie w innych grupach tam dopiero ,by my sobie napewno nie poradzili.

demek 10.12.2005 00:25

jestem mocno nietrzezwy ale to chyba z powodzenia w losowaniu - dobra grupa :P

Lukash 16.12.2005 14:53

ciekawe pary ligi mistrzow,...tylko Liverpool znowu trafil na slabego przeciwnika..chyba uklad maja jakis tam:)

Wyniki losowania 1/8 finału LM:

Chelsea Londyn (Anglia) - FC Barcelona (Hiszpania)
Real Madryt (Hiszpania) - Arsenal Londyn (Anglia)
Werder Brema (Niemcy) - Juventus Turyn (Włochy)
Bayern Monachium (Niemcy) - AC Milan (Włochy)
PSV Eindhoven (Holandia) - Olympique Lyon (Francja)
Ajax Amsterdam (Holandia) - Inter Mediolan (Włochy)
Benfica Lizbona (Portugalia) - Liverpool (Anglia)
Villarreal (Hiszpania) - Glasgow Rangers (Szkocja)

Franc 16.12.2005 16:24

Znowu "wczesny finał" Chelsea Londyn - FC Barcelona - tym razem kibicuję Barcelonie

Damianos L 27.01.2006 13:36

Cytat:

El. piłkarskich ME: Polska poznała rywali!

W szwajcarskim Montreux odbyło się losowanie grup eliminacyjnych do mistrzostw Europy, które w 2008 roku odbędą się w Austrii i Szwajcarii.

W jego wyniku reprezentacja Polski, która znajdowała się w drugim koszyku, trafiła do grupy A (jedyna ośmiozespołowa). Jej rywalami będą: Portugalia, Serbia i Czarnogóra, Belgia, Finlandia, Armenia, Azerbejdżan i Kazachstan.

Awans do turnieju finałowego wywalczą po dwie najlepsze reprezentacje z każdej grupy. Tym razem UEFA zrezygnowała z rozgrywania meczów barażowych.

W eliminacjach nie biorą udziału Szwajcaria i Austria, gospodarze Euro 2008.

i co wy na to?

ja mysle ze bedzie ciezko :/

andrzejj9 27.01.2006 15:33

Jeżeli z każdej grupy wychodzą tylko dwa zespoły, to jak dla mnie już zakończylilśmy udział w tych mistrzostwach..

Matievoo 27.01.2006 15:55

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jeżeli z każdej grupy wychodzą tylko dwa zespoły, to jak dla mnie już zakończylilśmy udział w tych mistrzostwach..

Myśle że jak Polacy dalej będą mieć tą kondycie co mieli to wygrają nawet z Portugalią;)
A z innymi drużynami z naszej grupie,myśle że sobie poradzą ,choć nie wiem do końca
jak oni grają ?!

Mich@ł 27.01.2006 16:30

Cytat:

Napisany przez Matievoo
...
jak oni grają ?!

No właśnie.. Nasza reprezentacja raz zagra bardzo dobry mecz, drugim razem pierd... wszystko jak leci...
:bicz:

pablocoo 27.01.2006 16:39

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
No właśnie.. Nasza reprezentacja raz zagra bardzo dobry mecz, drugim razem pierd... wszystko jak leci...
:bicz:

Chyba chodzilo mu o: " z innymi drużynami z naszej grupie,myśle że sobie poradzą ,choć nie wiem do końca jak oni grają ?" ;)
Ale zgadzam sie z obieba opiniami :P
Chociaz reprezentacja grala w zeszlym roku dobrze jak malo kiedy, nawet ich mecz z Anglikami mi sie podobal (pomimo przegranej)
Jesli utrzymaja forme, jaka pokazywali (i Janas zrezygnuje w koncu z Rasiaka), to licze, ze uda im sie awansowac...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27.