![]() |
Cytat:
|
Już dzisiaj dowiemy się kto będzie w drupie z Polakami. Szkoda tylko, że nie będzie to pokazane w żadnej polskiej telewizji, ale na szczęście w radiu mają podawać na bieżąco. Jak myślicie na kogo Polska trafi???
|
Mysle że na Brazylje ;) nie mysle że los bedzie łaskawszy i trafimy na niemców ;p
A tak na serio to czuje że Polska trafi na silną grupe:( A oktrej już bedą winiki,a panoramie o 22.00 będą ? |
No i juz wiemy. Gramy z Niemcami, Ekwadorem i Kostaryka. Mysle ze mamy szanse na 2 miejsce w grupie.
|
Cytat:
|
i znowu dostaniemy po dupie.
normalka. zamiast trenować, będą marnowali czas na reklamy knorr'a i w efekcie jak zajmiemy 3 miejsce w grupie to będziemy mogli mówić o sukcesie. |
Ale powinniś my sie cieszyć że w tej grupie jesteśmy ,bo oglladałem pnanorame sport ,to widziałem jak jest tragicznie w innych grupach tam dopiero ,by my sobie napewno nie poradzili.
|
jestem mocno nietrzezwy ale to chyba z powodzenia w losowaniu - dobra grupa :P
|
ciekawe pary ligi mistrzow,...tylko Liverpool znowu trafil na slabego przeciwnika..chyba uklad maja jakis tam:)
Wyniki losowania 1/8 finału LM: Chelsea Londyn (Anglia) - FC Barcelona (Hiszpania) Real Madryt (Hiszpania) - Arsenal Londyn (Anglia) Werder Brema (Niemcy) - Juventus Turyn (Włochy) Bayern Monachium (Niemcy) - AC Milan (Włochy) PSV Eindhoven (Holandia) - Olympique Lyon (Francja) Ajax Amsterdam (Holandia) - Inter Mediolan (Włochy) Benfica Lizbona (Portugalia) - Liverpool (Anglia) Villarreal (Hiszpania) - Glasgow Rangers (Szkocja) |
Znowu "wczesny finał" Chelsea Londyn - FC Barcelona - tym razem kibicuję Barcelonie
|
Cytat:
i co wy na to? ja mysle ze bedzie ciezko :/ |
Jeżeli z każdej grupy wychodzą tylko dwa zespoły, to jak dla mnie już zakończylilśmy udział w tych mistrzostwach..
|
Cytat:
A z innymi drużynami z naszej grupie,myśle że sobie poradzą ,choć nie wiem do końca jak oni grają ?! |
Cytat:
:bicz: |
Cytat:
Ale zgadzam sie z obieba opiniami :P Chociaz reprezentacja grala w zeszlym roku dobrze jak malo kiedy, nawet ich mecz z Anglikami mi sie podobal (pomimo przegranej) Jesli utrzymaja forme, jaka pokazywali (i Janas zrezygnuje w koncu z Rasiaka), to licze, ze uda im sie awansowac... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |