Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

Darek_K 22.02.2006 23:16

Barcelona !! :] :piwo: 100 zl do przodu :] ale bylo kilka sytuacji przyprawiajacych mnie o zawal :]
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Prezesik 23.02.2006 00:35

Barca fajnie rozegrala mecz taktycznie.. wiedzieli doskonale, ze Chelsea bedzie chciala wylaczyc z rozegrania Ronaldinho, to ciezar rozegrania rozlozyli takze na mlodego Messi i trzeba przyznac spisal sie swietnie.. :)
:piwo: piwa dla wszystkich fanow Barcy :piwo:

Matievoo 23.02.2006 09:38

Ja nie oglądałem tego meczu niestety ,tylko ostatnie 10 minut:(
Ale ostatnie 10 minut były ciekawe,bardziej musze przyznać niż Real:Arsenal ,
widziałem wszystkie bramki!
I chciał bym powiedzieć że ten wolny co wykonywał Ronaldinho i szczelił samobójczego
gool'a Terry ,bo był fart Barcelony ,bez szczęścia by tego meczu nie wygrali.
Ale ja jestem za Barcą i osobiście uwarzam że musieli grać świetnie skoro wygrali!
A byli w tej samej sytuacji co Real z Arsenalem ,tyle że Barca zremisowała wynik jeszcze
do I połowy meczu ,a Real się szamotał i tak nic nie wywalczył,a byłem przekonany że wygra,bo miał doskonałą passe wygranych meczy.:(

Prezesik 23.02.2006 09:43

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Ja nie oglądałem tego meczu niestety ,tylko ostatnie 10 minut:(
Ale ostatnie 10 minut były ciekawe,bardziej musze przyznać niż Real:Arsenal ,
widziałem wszystkie bramki!
I chciał bym powiedzieć że ten wolny co wykonywał Ronaldinho i szczelił samobójczego
gool'a Terry ,bo był fart Barcelony ,bez szczęścia by tego meczu nie wygrali.
Ale ja jestem za Barcą i osobiście uwarzam że musieli grać świetnie skoro wygrali!
A byli w tej samej sytuacji co Real z Arsenalem ,tyle że Barca zremisowała wynik jeszcze
do I połowy meczu ,a Real się szamotał i tak nic nie wywalczył,a byłem przekonany że wygra,bo miał doskonałą passe wygranych meczy.:(

fart Barcelony?? a bramka, ktora strzelila Chelsea nie byla fartem?? moim zdaniem nawet wiekszym..

pablocoo 23.02.2006 10:04

Namieszales @Matti :)
Do przerwy bylo 0:0
Bramka Chelsea to jeszcze wiekszy fart niz Barcy (tez samobojcza)
Mozna sie klocic, czy czerwona kartka dla Del Horno byla zasluzona (wg. mnie tak) ale sedzia nie podyktowal 2 rzutow karnych dla Barcy wiec...
Messi - rewelacja :)

Brawo Barca! Tak dalej! :D

Lukash 23.02.2006 10:13

ja mysle ze Del Horno i tak za ten pierwszy faul na Messim powinnien juz zobaczyc czerwien....a ten drugi faul co dostal czerwona...nie byl az tak brutalny Messiemu nic sie w sumie nie stalo widac bylo ze udaje...ale zgdzam sie z tym ze sedzia pokazal mu czerwona bo to byl atak na zawodnika ja w rugby
zgadzam sie ze Messi zagral rewelacyjnie...ale mial chlopak duzo miejsca bo przy Ronaldinho caly czas 3 stalo:)

Prezesik 23.02.2006 10:16

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Namieszales @Matti :)
Do przerwy bylo 0:0
Bramka Chelsea to jeszcze wiekszy fart niz Barcy (tez samobojcza)
Mozna sie klocic, czy czerwona kartka dla Del Horno byla zasluzona (wg. mnie tak) ale sedzia nie podyktowal 2 rzutow karnych dla Barcy wiec...
Messi - rewelacja :)

Brawo Barca! Tak dalej! :D

calkowicie popieram.. czerwona kartka pelni uzasadniona, no i karne tez powinny byc..a Messi pokazal swiatowa klase :)

czero 23.02.2006 14:28

Fakt, meczyk byl naprawde ciekawy.
Ciesze sie, ze Barcelona wygrala, bo czelsi nie trawie, podobnie zreszta jak realu - wg mnie dosc sztuczne zespoly zbudowane na kasie....

Messi i Ronaldinho krolowali wczoraj na boisku :)

A co do czerwonej kartki to wg w pelni zasluzona (pomijam symulacje poszkodowanego), ale Del Horno w ogole nie zamierzal odebrac mu pilki, on chcial go po prostu skosic, w glebokim powazaniu mial to gdzie jest pilka :)

michal_zb 23.02.2006 19:58

oglądam meczyk... oglądam... żadnych bramek... ciągle 0-0, odchodze na 3 minuty do kompa, przychodze z powrotem a tutaj 1-0 dla Chelsea :( wrrr...
no, ale na szczęście barca pokazała klasę (szczęście sprzyja lepszym :P ) i wygrała ten meczyk... :)
Visca el BARCA !!!!

p.s. rozsmieszyl mnie jeden komentarz na 'forum' Onetu - "Chelsea.... prawie jak Barca"

Predi 01.03.2006 22:09

wstyd......

Lukash 01.03.2006 23:24

no dzisaj bylo Polska prawie jak Brazylia:)

andrzejj9 02.03.2006 08:43

Cytat:

Napisany przez Lukash
no dzisaj bylo Polska prawie jak Brazylia:)

Nie wiem, pod jakim względem masz to na myśli, bo jak dla mnie cały ten mecz to była podwórkowa kopanina.. Praktycznie żadnych akcji, dwa podania to max i drugie najczęściej już niecelne, brak jakichkolwiek założeń, sensownych rozegrań.. Szkoda coś takiego w ogóle oglądać.

Damianos L 02.03.2006 08:50

to przez snieg ;)

Predi 02.03.2006 09:05

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie wiem, pod jakim względem masz to na myśli, bo jak dla mnie cały ten mecz to była podwórkowa kopanina.. Praktycznie żadnych akcji, dwa podania to max i drugie najczęściej już niecelne, brak jakichkolwiek założeń, sensownych rozegrań.. Szkoda coś takiego w ogóle oglądać.

wg mnie tekst Lukasha jest ironia...

Lukash 02.03.2006 11:00

zgadza sie Predi...to oczwiscie z reklam Zywca:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59.