Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

andrzejj9 02.03.2006 11:16

Cytat:

Napisany przez Predi
wg mnie tekst Lukasha jest ironia...

podejrzewałem.. Ale naprawdę byłem zniesmaczony tym wczorajszym "meczem" i chciałem to napisać..

Prezesik 04.03.2006 11:09

No i ruszyła liga!!!

Co myślicie o nowej Pogoni??

Ja mimo, iż całe życie kibicowałem Pogoni jestem przerażony tym co wyprawia A. Ptak wraz z synalkiem.. Jak ja mam się identyfikować z tą drużyną?? ??? Zresztą, jak rozmwiam z ludźmi to wszyscy w Szczecinie zadają sobie to pytanie. Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom, ale żeby w polskiej drużynie nie było miejsca dla Polaków?? to jest chyba lekka przesada. co prawda w najlepszych drużynach europejskich największymi gwiazdami bywają obcokrajowcy.. różnica jest taka, że tamci potrafią grać, a "szczecińscy" jakoś chyba nie bardzo np. ogromne męki w spraingu z III-ligową Flotą Świnoujście, porażka 0:3 ze Śląskiem Wrocław...

No i druga strona jest taka, że wcale bym nie chciał, by ten eksperyment się powiódł. a właściwie wolałbym, żeby się nie powiódł. a to z dwóch względów:
1. jeśli się powiedzie, to istnieje obawa, że inni pójdą w ślady Ptaka, a wtedy koniec z reprezentacją;
2. jeśli się nie powiedzie, to może Ptak zabierze manatki i wyniesie sie ze Szczecina, a wtedy można będzie stworzyć nową drużynę, nawet od IV ligii, ale taką z którą kibice będą się identyfikować..

no czas pokaże co będzie..

pablocoo 17.05.2006 19:13

Zadnych komentarzy o powolanich naszego kochanego trenera?

Dzisj jadac do szkoly slyszalem w radiu, ze Janas formowal druzyne na wzor FC Barcelony (ktorej bedzie kibicowal w finale CL): w ataku Zurawski jak Etoo, rozgrywajacy Szymkowiak jak Deco i... uwaga... :D rzuty wolne MILA JAK RONALDINHO :rotfl: :D

Matievoo 17.05.2006 19:22

Cytat:

Napisany przez pablocoo

Dzisj jadac do szkoly slyszalem w radiu, ze Janas formowal druzyne na wzor FC Barcelony (ktorej bedzie kibicowal w finale CL): w ataku Zurawski jak Etoo, rozgrywajacy Szymkowiak jak Deco i... uwaga... :D rzuty wolne MILA JAK RONALDINHO :rotfl: :D

Tego nie s***322;ysza***322;em, ale naprawde powalaj***261;ce rzuty wolne jak Ronaldhino dobre mi:haha:
Janas z Frankowski to pope***322;ni***322; taki g***322;upi b***322;***261;d ***380;e co***347; m***243;g***322; jak ju***380; chcia***322; bra***263; Rasiaka to ju***380; m***243;g***322; nie wzi***261;***347;***263; Bro***380;ka i Franka za nie go, bez niego nie widz***281; ataku - niestety taka
prawda:(
Franek jest cz***281;***347;ci***261; dru***380;yny Polski zawsze w ataku mi si***281; kojarzy***322; jako
***379;urawski----Frankwoski to by***322; atak the best, a tera:ysz:

Sunna 17.05.2006 19:33

Cytat:

Napisany przez pablocoo

A co tu komentowac
Wystarczy przeczytac jakikolwiek serwis i widac czyje glosy przewazaja
Janas nie ma zadnycg argumentow i ******y jak potluczony, sam sie placze w zeznaniach
Najbadziej to mi dudka i frankowskiego zal :/

Weron 17.05.2006 21:01

Proponowalbym sie skoncentrowac na swoich przemysleniach, a nie sugerowac sie serwisami roznego rodzaju.
Jak Janas zrobil, tak zrobil.
Fakt jesli chodzi o Frankowskiego to duzo mu zawdzieczamy. Ale skoro gra ostatnio jak kaleka to nie jest on reprezentacji potrzebny. Co do Dudka to on w ogole nie gra wiec nie widze wiekszego sensu aby w reprezentacji przebywal. Jego era sie juz skonczyla teraz jest era Boruca, Kuszczaka i Fabianskiego. Z tym, ze Boruc chyba ma niepodwazalnie pierwsze miejsce.
Nie podoba mi sie tylko, ze w kadrze znalezli sie: Milla, Kosowski, Rasiak.

pablocoo 17.05.2006 21:26

Frankowski powinien jechac zamiast Rasiaka albo Jelenia.
Do mistrzostw jest jeszcze czas, a gdyby nie zdolal odzyskac formy, zawsze moglby grzac lawe... i tak byloby to lepsze niz gra Rasiaka...

Z innej beczki
Co za final Ligii Mistrzow :D
5 minut wystarczylo, zeby odwrocic losy spotkania... :)

joujoujou 17.05.2006 23:06

Cytat:

<SETH^> TPSA ma miekko w gaciach hehe - pelno reklam z idolem mundialu ktory na mundial nie jedzie
<SETH^> posiedzi w domu i pogada z krystyna z gazowni
^_^

Hinks 17.05.2006 23:20

:najlepsz: :fala::fala::fala::najlepsz:
:spoko:Wspaniały mecz :spoko:

Oktawian89 17.05.2006 23:23

ee a mialo byc tak pieknie :D
Ale barca perfidnie gra***322;a na czas po zdobyciu 2 gola :D ...

pops 17.05.2006 23:30

Cytat:

Napisany przez Oktawian89
ee a mialo byc tak pieknie :D
Ale barca perfidnie grała na czas po zdobyciu 2 gola :D ...

perfidnie na czas to grał arsenal po zdobyciu swojego, barca przynajmniej grała piłką a arsenal ociągał się z wybijaniem piłki, wolnymi, autami itp

ro29 17.05.2006 23:53

Witam !
Cytat:

Napisany przez Weron
Proponowalbym sie skoncentrowac na swoich przemysleniach, a nie sugerowac sie serwisami roznego rodzaju.
Jak Janas zrobil, tak zrobil.
Fakt jesli chodzi o Frankowskiego to duzo mu zawdzieczamy. Ale skoro gra ostatnio jak kaleka to nie jest on reprezentacji potrzebny. Co do Dudka to on w ogole nie gra wiec nie widze wiekszego sensu aby w reprezentacji przebywal. Jego era sie juz skonczyla teraz jest era Boruca, Kuszczaka i Fabianskiego. Z tym, ze Boruc chyba ma niepodwazalnie pierwsze miejsce.
Nie podoba mi sie tylko, ze w kadrze znalezli sie: Milla, Kosowski, Rasiak.

Sporo racji ma kolega @Weron - selekcjoner sam odpowiada za swoje decyzje - to On albo zaliczy bardzo dobry występ (dla mnie to wyjście z grupy i przyzwoity występ w II rundzie ;) ), albo porażkę. I On zostanie za to rozliczony - pamiętam jak swego czasu krytykowano trenera Niemczyka za jego decyzje kadrowe - tylko że za nim stały jednak wyniki - zwłaszcza na ME ...
Natomiast co do konkretnych nazwisk - też mnie niektóre decyzje zdziwiły - choć np. o tym, że Dudek nie pojedzie na MŚ mówiono już od dawna - a powód był jeden - nie gra od ponad roku (i nie uważam, że jego czas minął - najpierw miał kontuzję chyba, a później trener nie zgodził się na jego odejście z klubu).
Natomiast co do ataków na Millę czy Rasiaka - nie interesuję się piłką zbyt mocno ostatnio - więc nie mi oceniać ich aktualną formę - ale mam do nich pewną sympatię - jeszcze z czasów, kiedy grali w Groclinie - to wtedy był zespół - Milla, Rasiak, Niedzielan ;) - i co - w Polsce byli na szczycie - a jak tylko pojechali w Europę to wiadomo co się stało ...

Pożyjemy, zobaczymy - MŚ już niedługo ...

Pozdrawiam
ro29

joujoujou 30.05.2006 19:31

Nieeeeeeeee, to ma by***263; mecz?

Totalne nieporozumienie, zmieniam kana***322;. :|

Bramkarz strzeli***322; nam gola. :rotfl:

Mich@ł 30.05.2006 19:41

W***322;***261;czy***322;em na 10 sekund, zobaczy***322;em wynik: 0-2, wy***322;***261;czy***322;em TV..
Z czym my na Mistrzostwa jedziemy?

demek 30.05.2006 19:53

janas ich w szwajcarii zameczyl

zagrali dobrze przez ost 3 minuty juz w doliczonym czasie
to jedyny + tego meczu

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:07.