![]() |
Właśnie jest mecz Real-Olympique Lyon no i już Lyon wygrywa 3:0 wiedziałem że tak bedzie obrane mają fatalną ,no i pewnie w ataku też nic ciekawego nie pokażą :(
|
Real sie rozegra i jescze pokaze :)
taka mam nadzieje.... a co do meczu: Juninho jest zaje***ty :) |
Mecz wczorajszy był całkiem niezły. Co prawda oglądałem tylko drugą połowę i żadnej bramki, ale i tak przyjemnie się oglądało ataki Realu.
Teraz oglądam następny, nawet nie bardzo wiem, kto gra (chyba Barcelona..), ale mecz też bardzo przyjemnie się ogląda :) |
fajnie mecz ogladasz ze nie wiesz kto gra:) dobrze strzelas przynajmniej:)
|
Bo jest mi to kompletnie obojętne :) Jak grają Polacy, to lubię wiedzieć, po której są stronie, żeby im dopingować ;) , ale jak grają inne drużyny.. Nie mam faworyta i nie interesuje mnie, kto całą ligę mistrzów wygra, po prostu lubię obejrzeć dobry mecz :)
|
Dziś mecz Vitoria Guimaraes Wisła Kraków Puchar UEFA 1. runda ciekawie się zapowiada jaki obstawiacie wynik ? /Ja obstawiam,Wisła.K 2:1 ,oby się moja sugestia potwierdziła nie ważne jaki wynik bedzie czy 3:1 czy jescze jakiś inny byle żeby mieli przewage jakąs najlepiej żeby wygrali wysoko:)
|
O której i gdzie?
(i żeby pominąć moje kolejne pytania - może ktoś podać stronę z rozpiską meczów Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA?) |
Cytat:
EDIT: A dzisiejszy mecz TVP2 21:10 |
Jak na razie bardzo słaba gra Wisły... Przegrywamy 1:0 po faulu w polu karnym, konsekwencją czego był rzut karny :\
Wisła gra fatalnie, jedynie Cantoro czasem coś próbuje zdziałać :\ Mam nadzieję, że druga połowa będzie lepsza :| |
Też na to liczę, bo to nie jest ta Wisła, która grała w ostatnim spotkaniu eliminacyjnym do Legii Mistrzów..
|
Cytat:
|
rany.. chwilę mnie nie było i... chyba mi się już nie chce oglądać..
|
ZENADA, WSTYD I HANBA
zeby bylo krocej, po dwukropku napisze co bylo ok w grze Wisly: . edit: Andrzejj9 - slyszalem o Legii Cudzoziemskiej, Legii Warszawa i znalazbym jeszcze z kilka ale o Legii Mistrzow to nie ;) :D |
szkoda moich palcy na pisanie opini o meczu, druzynach i panu "rozjemcy"
|
3 do zera to jest wynik.
Bramkarz, obrona, pomoc i atak do wymiany ! Największa menda to Majdan, jak widzę tego farbowanego nietoperza to, aż ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:11. |