![]() |
panowie - moge powiedziec tak - POEZJA - z takim stylem to moga nawet z brazylia grac :)
|
no.... pierwsza polowa bardzo ladna, ale w drugiej zaczeli chlopaki w kulki leciec...
na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo |
3 pkt sa? SA !! hej Polska gol ! sialalala la! :D
|
super mecz duza dramaturgia, ale jestem zalamany nasz obrona mamy kilku brmakarzy dobrych, pomocnikow i napastnikow ale obrony to my nie mamy Kłos dal ciala jak dlugi ale koledzy nie byli daleko z tyl
|
klos jest w porzadku - predzej rzase trzeba wymienic na dudke :)
|
W pierwszej powłowie pieknie grali a w drugiej tak jak wisła z panatinkikosem tyle że myś my wygrali ,znów dużo szcześcia my mieliśmy ,całą połowe my graliśmy pressingiem i to dało siwe znaki na drugą nie mieli sił podobnie jak wisła żeby bronić wyniku ani zatakować ,bo siły wyczerpali w I połowie meczu ;)
|
Ja niestety widziałem tylko 1 gola i powiem, że ten pierwszy kwadrans gry podobał mi się.
|
mecz dobry lecz druga połowa fatalna oby wygrać z Walia :D
|
wszystko dobrze, ale tego Szweda co bramke strzelil to ja bym :bicz:
aha i widac jak nam brakuje Oliego, albo kogos kto siedzial by w polu karnym i konczyl pilki ew. dobijal bezpanskie.... |
No szkoda.. ale przynajmniej wygraliśmy, a i mecz był dobry z wyraźną przewagą na naszą stronę. A kiedy teraz będzie mecz z Anglią?
|
Cytat:
http://sport.onet.pl/1020297,1340,31...yscyplina.html Apropos meczu to gratuluje Polakom. Ibrahimovic (typowo szwedzkie nazwisko ;)) nie pozwolil nam sie czuc w 100% usatysfakcjonowanym, ale i tak jest dobrze, tym bardziej ze Anglia przegrala z Irlandia pn i teraz zeby awansowac musza ostatnie 2 mecze wygrac:). |
Cytat:
|
Pod uwagę trzeba wziąć też to, że Walijczycy nie mieli specjalnej motywacji do gry w tym spotkaniu.. Ale też nie sprawiali wrażenia, jkaby chcieli odpuścić. Tak czy inaczej gra Polaków pozwala mieć nadzieję, że w poniedziałkowym ( @czero, @Bartez - thx :) ) meczu nie jesteśmy bez szans. Swoją drogą nie byłoby to złe dołożyć Anglikom ;)
|
mamy ten komfort ze wystarczy nam remis z Anglolami by wyjsc z pierwszego w grupie :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:29. |