![]() |
A co miał Majdan zrobić? Sam Majdan nic nie zdziała. Przy karnym i 3 bramce nie mógł nic zrobić. 2 gol piłka też ładnie wystawiona przez Saganowskiego i był bez szans. Tak to jest, jak się sprzedaje czołowych graczy, to później trzeba grać... sprzątaczkami :|
|
no to moge zaliczyc ze milo spedzilem czas :niepow: 3:podbite:0
|
Cytat:
|
Cytat:
Święta prawda z tym wyprzedawaniem. Potem płacz, lament i takie nędzne widowisko jak dzisiaj. Dzisiaj to poruszali się, nie przepraszam oni się nie poruszali, oni stali w miejscu. EDIT: Byłem ostatnio na meczu okręgówki. Grała drużyna mojego miasta z drużyną 4 tysięcznej mieściny. Poziom był 100 % lepszy. |
czlowiek tylko nerwy traci przez nich:) ale w najnowszej fifie 2006 bedzie polska liga to tam Wisla zdobedzie puchar Ligi Mistrzow jak nia pokieruje:D
|
Cytat:
Pamiętaj o ustawieniu najmniejszego poziomu trudności :) |
Piłkarze w Polsce za mało zarabiają przecież - trzeba im dać podwyżki to będą lepiej grać.
:fala: :fala: A tak naprawdę to :paker: trenować :pompki: a nie obwieszać się złotem, samochody, wóda i doda. :nie!: :jeep: :sylwek: :tancerka: |
w pilce jak i w prawie calym polskim sporcie jest duzy kryzys,..brak porzadnych osrodkow szkoleniowych, bazy treningowej,a jezeli juz ktos dobry sie pojawi to jedzie zagranice, z drugiej strony zawsze jak pojawia sie kasa to i przekrety i koniec sportu, trzeba brac przyklad z Czech:)
|
Cytat:
Ale nie będę zmieniał, zostawię dla potomnych niech się kształtcą ;) |
kazdej druzynie zdaza sie mecz taki jak wczoraj wisle - zobaczymy w lidze
szanse na awans sa i to duze bo portugalczycy wygrali z druzyna chodzaca a nie biegajaca bo po boisku TYLKO 3:0 a z takim stylem wisly powinno byc 3 razy wiecej |
chociaż Groclin zremisował.........
|
MEcz oglądałem od 2 połowy i byłem w szoku jak zobaczyłem co gra Wisła, w końcu to zespół, którego dzieliły 3 min od LM. Wisła wczoraj stała, wynikiem czego były gole Victori z kontry. Oby Wiślacy pokazali coś za 2 tygodnie.
|
pokazać coś pokażą ale czy znów nie dostaną łomotu :D
|
Cytat:
|
to wygladalo jak pilka podworkowa...
te koszmarne bledy np. baszczynskiego, on nawet pilki z autu nie mogl dobrze wybic no ludzie to ma byc mistrz polski, szkoda slow.... zobaczymy co pokaza w rewanzu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |