Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

Bartez 15.09.2005 23:37

A co miał Majdan zrobić? Sam Majdan nic nie zdziała. Przy karnym i 3 bramce nie mógł nic zrobić. 2 gol piłka też ładnie wystawiona przez Saganowskiego i był bez szans. Tak to jest, jak się sprzedaje czołowych graczy, to później trzeba grać... sprzątaczkami :|

mensir67pl 15.09.2005 23:39

no to moge zaliczyc ze milo spedzilem czas :niepow: 3:podbite:0

demek 15.09.2005 23:48

Cytat:

Napisany przez Bartez
A co miał Majdan zrobić? Sam Majdan nic nie zdziała. Przy karnym i 3 bramce nie mógł nic zrobić. 2 gol piłka też ładnie wystawiona przez Saganowskiego i był bez szans. Tak to jest, jak się sprzedaje czołowych graczy, to później trzeba grać... sprzątaczkami :|

i tu sie z toba nie zgodze bo odeszlo dwoch napastnikow wiec powinni strzelac mniej bramek a nie grac gozej:)

Loczek 15.09.2005 23:49

Cytat:

Napisany przez Bartez

Jakoś działa mi ten koleś na nerwy, czyt. Majdan :)

Święta prawda z tym wyprzedawaniem. Potem płacz, lament i takie nędzne widowisko jak dzisiaj.

Dzisiaj to poruszali się, nie przepraszam oni się nie poruszali, oni stali w miejscu.

EDIT:
Byłem ostatnio na meczu okręgówki. Grała drużyna mojego miasta z drużyną 4 tysięcznej mieściny. Poziom był 100 % lepszy.

Lukash 15.09.2005 23:51

czlowiek tylko nerwy traci przez nich:) ale w najnowszej fifie 2006 bedzie polska liga to tam Wisla zdobedzie puchar Ligi Mistrzow jak nia pokieruje:D

Loczek 16.09.2005 00:14

Cytat:

Napisany przez Lukash
czlowiek tylko nerwy traci przez nich:) ale w najnowszej fifie 2006 bedzie polska liga to tam Wisla zdobedzie puchar Ligi Mistrzow jak nia pokieruje:D

Lukash może z tą Ligą Mistrzów to trochę przesadziłeś. Zacznijmy od Pucharu Uefa, a w przyszłym roku pomyślisz o Lidze Mistrzów :)

Pamiętaj o ustawieniu najmniejszego poziomu trudności :)

oddwor 16.09.2005 00:27

Piłkarze w Polsce za mało zarabiają przecież - trzeba im dać podwyżki to będą lepiej grać.
:fala: :fala:
A tak naprawdę to
:paker: trenować :pompki:
a nie obwieszać się złotem, samochody, wóda i doda.
:nie!: :jeep: :sylwek: :tancerka:

Lukash 16.09.2005 01:41

w pilce jak i w prawie calym polskim sporcie jest duzy kryzys,..brak porzadnych osrodkow szkoleniowych, bazy treningowej,a jezeli juz ktos dobry sie pojawi to jedzie zagranice, z drugiej strony zawsze jak pojawia sie kasa to i przekrety i koniec sportu, trzeba brac przyklad z Czech:)

andrzejj9 16.09.2005 10:53

Cytat:

Napisany przez Predi
edit: Andrzejj9 - slyszalem o Legii Cudzoziemskiej, Legii Warszawa i znalazbym jeszcze z kilka ale o Legii Mistrzow to nie ;) :D

e tam, to jeszcze o wielu rzeczach nie słyszałeś ;)

Ale nie będę zmieniał, zostawię dla potomnych niech się kształtcą ;)

demek 16.09.2005 11:04

kazdej druzynie zdaza sie mecz taki jak wczoraj wisle - zobaczymy w lidze
szanse na awans sa i to duze bo portugalczycy wygrali z druzyna chodzaca a nie biegajaca bo po boisku TYLKO 3:0 a z takim stylem wisly powinno byc 3 razy wiecej

Burak_PL 16.09.2005 16:49

chociaż Groclin zremisował.........

MOdy 16.09.2005 17:08

MEcz oglądałem od 2 połowy i byłem w szoku jak zobaczyłem co gra Wisła, w końcu to zespół, którego dzieliły 3 min od LM. Wisła wczoraj stała, wynikiem czego były gole Victori z kontry. Oby Wiślacy pokazali coś za 2 tygodnie.

Burak_PL 16.09.2005 18:38

pokazać coś pokażą ale czy znów nie dostaną łomotu :D

andrzejj9 16.09.2005 19:23

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
pokazać coś pokażą ale czy znów nie dostaną łomotu :D

może mniejszy niż wczoraj ;)

Damianos L 16.09.2005 23:50

to wygladalo jak pilka podworkowa...

te koszmarne bledy np. baszczynskiego, on nawet pilki z autu nie mogl dobrze wybic

no ludzie to ma byc mistrz polski, szkoda slow....

zobaczymy co pokaza w rewanzu

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51.