![]() |
Moim zdaniem to grali marnie jak tak bedą grać w elminacjach to nie przejdziemy napewno.
Gubili się jak małe dzieci pod swoją bramką. |
A ja mecz przegapiłem :P
Ale ne interesuję się meczami o "pietruszkę", więc nie żałuję, że go nie oglądałem... Ale Franek znowu się nastrzelał ;) |
Mecz nawet ładny :)
Tylko nasi coś nie tego grali. Serbia miała niektóre ładne akcje :) Ogólnie można było obejrzeć :D |
zobaczymy jak zagraja najsilniejszym skladem w finale...
|
noi sie zdziwilem - Izrael :wow:
swoja droga oswiadczam ze od dzis PIER*** i mam w DUPIE serwis www.wp.pl zadnej informacji o drugim polfinale.... no bez jaj..... jakos na onecie sobie poradzili i napisali info |
na wp.pl zawsze maja opoznienie:D
|
a dzis nasi wygrali 3:2 final z Izraelem :D
a 2 bramki strzelil................RASIAK, nasz nowy bohater narodowy lol ciekawe co teraz bedzie sie dzialo na forum onetu :) hyhy |
Dzisiejszy mecz podobał mi się :)
Ładnie nasi grali. Ładne bramki strzelali. No i gratulacje wygranej dla chłopaków :piwo: |
Hehe chyba pierwszy raz nasi pilkarze cos wygrali... fakt ze nie bylo jakichs wymagajacych zespolow ale wygralismy :)
|
ja jestem po wrazeniem Smolarka, Szymkowiaka i Rasiaka świetnie grali
|
ja rowniez jestem zadowolona z gry naszych:):)
|
a teraz czekam na Wisle mam nadzieje ze bedzie awans do Ligi Mistrzów....ale Grecy beda walczyc do upadłego bo dla nich brak awansu to duza finansowa porazka..tak jak dla Celtiku:|
|
no mam nadzieję ze dziś awans Wisełki :D
|
Jazda! Jazda! Biala Gwiazda!
bedzie dobrze :D:D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:30. |