![]() |
Jeszcze jest możliwy..
Przy okazji.. nie wiem, kto to jest ten drugi komentator, ale podobają mi się komentarze :) O właśnie: "No to te jest to, dobrze synu" ;) |
gmoch jest drugim komentatorem
a co do meczu, to niech chociaz do karnych wytrzymaja.......bo awansowac bedzie ciezko |
Też mam nadzieję na karne.. Majdan broni jednak świetnie, a grając w 10 trudno jest nad zdobyć przewagę w zwykłej grze..
|
kur... 4:1...
|
Cytat:
Było dobrze a skończyło się jak zawsze :'( |
jednak. koniec. przegralismy :(
|
było blisko.. bardzo blisko..
Mi w sumie do dzisiejszego wieczora losy Wisły były obojętne.. Ale jak zacząłem oglądać, to naprawdę miałem nadzieję, że wygrają. No nic, nie udało się.. ale mecz był piękny :) |
kto przegral mecz?
MAJDAN, MAJDAN, MAJDAN ty psi synu *******o zlamana....... przy ostatniej bramce to ja sam bym obronil..... gdzie szmato biegles? po piwo? |
andrzejj9 nie uznali brami bo było zagranie ręką :)
Majdan, może troche dał ciała, ale napewno nie chciał źle :) |
Kurde, no nie widziałem tej ręki na powtórce...
A zresztą, cóż znaczy jedna ręka przy awansie do Ligi ;) |
Obiła się, bo odbił kolanem i zatrzymał dolną częscią ręki aby mu nie odleciała :D
|
Cytat:
Predi nie podniecaj się :) Jak myślicie, ile bram strzeliłby Olisadebe w sytuacjach Zieńczuka (było ich 5) ?? Stawiam że przynajmniej 2 -edit- coś mi się język poplątał :) |
ja pie...le ku..a mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze..... :/
mialem nadzieje ze wreszcie zobacze jakis polski klub w LM. Bo za mlody bylem by pamietac Legie w 95r.. pieniadze ktore by wisla dostala tez moglyby pomoc polskiej pilce, wreszcie mielibysmy jakas druzyne na poziomie europejskim a tak to nic, znowu nic..... przegrac prawie wygrany mecz, tak glupio stracic bramki, wszystkie ze stalych fragmentow.... nie wykorzystac tylu okazji.... glupia czerwona kartka.... ehhh szkoda slow, ide ochlonac.... |
No ja pier**** :|
Już byliśmy w Lidze Mistrzów :\ Nie no mecz był super :spoko: Wg. mnie Majdan branił bardzo ładnie tylko szkoda tej ostatniej bramki. |
Cytat:
kuzwa stary ja ten mecz przezywalem.... jak wiekszosc chyba... nie oczekuj ze teraz zapomne i pojde spac... a Majdan najpierw sobie wrzucil pilke za plecy... taki prezent dla Oliego, o potem niewiadomo czego poza bramka szukal, bo jakby grzecznie stal na lini... a powinien bo pilka szla dosc daleko wiec i tak by jej nie wylapal... z lini byla do wylapania z palcem w D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:09. |