Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

andy 24.08.2005 23:31

Cytat:

Napisany przez bash.org.pl
<Kapsel> Wisła - prawie jak Liga Mistrzów

:)

demek 25.08.2005 01:15

takie wypowiedzi sa conajmniej chore..........

Air 25.08.2005 13:42

hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie

Cytat:

Moze przesadzam ale mnie ten komentarz obraza i pan Feddek powinien przy najblizszej okazji (jakims koleinym komentowanym meczu)przeprosic kibicow ,bo to jego zawód i do meczu powinien byc przygotowany malo tego za dekodery sie płaci i podejrzewam ze z tego miedzy innymi on dostaje pensie.Dla tych którzy niewidzieli krótko opisze sprawe,otóz przy stanie 0:1 pan komentator podniecal sie ze juz tylko jedna bramka dzieli obronce trofeum od odpadniecia (bzdura na wyjezdzie liverpool wygrał 3:1 awiec nawet wynik 0:2 dawał im awans!!)malo tego wyrazal swoje zdziwienie ze zespół z Sofi nieatakuje skoro tak mało brakuje!a gdy trener Bułgarski spogladał na zegarek slyszelismy"jest wsciekły na swoich piłkarzy ze ci nieprobuja zdobyc tej jednej bramki"podobne sytuacjie mialy miejsce gdy kibice liverpoolu na 5 min przed koncem zaczeli opuszczac stadion ,czy kibice opuszczali by stadion gdyby jedna bramka eliminowala ich zespoł!ale panu Feddkowi niedało to domyslenia i dalej sie upokarzał niebede juz tu przytaczał przykladów mysle ze to co napisałem wystarczy.Jeszcze jedno tym razem pytanie do ludzi z polsatu macie dobrych komentatorów poco wam był ten nieudacznik?do tego samego worka wrzucił bym jeszcze pana Janisza,a pan panie Feddek jesli masz pan honor i pan to czyta(co oczywiscie jest mało prawdopodobne)to przeprosi pan kibicow bo przez pana mozna byló odniesc wrazenie ze sie oglada inny mecz.

Burak_PL 25.08.2005 13:48

Cytat:

Napisany przez Air
hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie

hehehe wesoło było pewnie w następnym meczu komentatorem będzie ktoś inny :D

Matievoo 25.08.2005 18:27

Cytat:

Napisany przez Air

No nie wiem czy tak było wesoło bo nasi przegrali ,ale zgodze się stym komentator popełniał śmieszne błendy w wymowie nazwisk piłkarzy itd.

Burak_PL 25.08.2005 18:41

Cytat:

Napisany przez M@tti
No nie wiem czy tak było wesoło bo nasi przegrali ,ale zgodze się stym komentator popełniał śmieszne błendy w wymowie nazwisk piłkarzy itd.

czy ty aby oglądałeś mecz o któym mówimy ? jacy nasi?

Air 25.08.2005 18:44

Cytat:

Napisany przez M@tti

nie napisałem tego wcześniej, chodziło o mecz CSKA Sofia - Liverpool FC,

sorry za zamieszanie :D

Burak_PL 25.08.2005 18:49

Cytat:

Napisany przez Air

własnie mi też chodzi o ten mecz a kolega chbya pomylił :D

Matievoo 25.08.2005 21:29

Cytat:

Napisany przez Air

Dobra nic się nie stało,nie wiedziałem o który mecz wam chodzi myślałem że Wisła.K-Panatinikos Ateny. ;)

Burak_PL 26.08.2005 02:01

a dziś Superpuchar Europy :D

Matievoo 26.08.2005 09:41

Ciekawy kto wygra mecz FC Liverpool czy może CSKA Moskwa,ale ja sawiam na FC Liverpool.

Burak_PL 26.08.2005 12:38

Liverpool :D

LM:

GRUPA A: Bayern, Juventus, Brugge, Rapid
GRUPA B: Arsenal, Ajax, Sparta, Thun
GRUPA C: Barcelona, Panathinaikos, Werder, Udinese
GRUPA D: Manchester, Villarreal, Lille, Benfica
GRUPA E: Milan, PSV, Schalke, Fenerbahçe
GRUPA F: Real Madryt, Lyon, Olympiacos, Rosenborg
GRUPA G: Liverpool, Chelsea, Anderlecht, Betis
GRUPA H: Inter, Porto, Rangers, Artmedia

Burak_PL 27.08.2005 02:13

czyżby nikt nie ooglądał Superpucharu ??

Liverpool FC - CSKA Moskwa 3:1 (1:1, 0:1)
Bramki: Djibril Cisse (82 i 103), Garcia (109) - Daniel Carvalho (28

wołaem CSKA a wszystko za to, że choć Dudek doprowadził ich do tego było pewne że nie zagra teraz ma kontuzje, ale jakby był zdrowy to by też siedział odrobina szacunku mu się należała :D

Matievoo 27.08.2005 07:28

Ja oglądałem!!! Ale nie do końca nie chciało mi sie przygnembiło mnie to że nasza
Wisełka.K odpadła :(
Oglądałem tylko mecz do dogrywki.

Damianos L 31.08.2005 20:16

Lada dzień zakończą się negocjacje na temat zakupu praw do transmitowania mundialu. Sprawa jest już niemal przesądzona. Polsat pokaże wszystkie 64 mecze, a telewizja publiczna mecz otwarcia, ewentualne mecze reprezentacji Polski, półfinały i finał.

Dla kibiców zanosi się więc na powtórkę z roku 2002, kiedy to mistrzostwa z Japonii i Korei relacjonował Polsat w kodowanym kanale Polsat Sport.

ehhh, i za co my placimy ten abonament ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32.