![]() |
Cytat:
|
takie wypowiedzi sa conajmniej chore..........
|
hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sorry za zamieszanie :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
a dziś Superpuchar Europy :D
|
Ciekawy kto wygra mecz FC Liverpool czy może CSKA Moskwa,ale ja sawiam na FC Liverpool.
|
Liverpool :D
LM: GRUPA A: Bayern, Juventus, Brugge, Rapid GRUPA B: Arsenal, Ajax, Sparta, Thun GRUPA C: Barcelona, Panathinaikos, Werder, Udinese GRUPA D: Manchester, Villarreal, Lille, Benfica GRUPA E: Milan, PSV, Schalke, Fenerbahçe GRUPA F: Real Madryt, Lyon, Olympiacos, Rosenborg GRUPA G: Liverpool, Chelsea, Anderlecht, Betis GRUPA H: Inter, Porto, Rangers, Artmedia |
czyżby nikt nie ooglądał Superpucharu ??
Liverpool FC - CSKA Moskwa 3:1 (1:1, 0:1) Bramki: Djibril Cisse (82 i 103), Garcia (109) - Daniel Carvalho (28 wołaem CSKA a wszystko za to, że choć Dudek doprowadził ich do tego było pewne że nie zagra teraz ma kontuzje, ale jakby był zdrowy to by też siedział odrobina szacunku mu się należała :D |
Ja oglądałem!!! Ale nie do końca nie chciało mi sie przygnembiło mnie to że nasza
Wisełka.K odpadła :( Oglądałem tylko mecz do dogrywki. |
Lada dzień zakończą się negocjacje na temat zakupu praw do transmitowania mundialu. Sprawa jest już niemal przesądzona. Polsat pokaże wszystkie 64 mecze, a telewizja publiczna mecz otwarcia, ewentualne mecze reprezentacji Polski, półfinały i finał.
Dla kibiców zanosi się więc na powtórkę z roku 2002, kiedy to mistrzostwa z Japonii i Korei relacjonował Polsat w kodowanym kanale Polsat Sport. ehhh, i za co my placimy ten abonament ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |