![]() |
Cytat:
|
Cytat:
az mi sie smiac chce z tych reklam co zachecaja do... nie... dziekuja za placenie :D za co placic... za panorame? trzeba bedzie pokombinowac jak polsat ogladnac bez abonamenta :D pamietam ze poprzedni mundial dalo sie na slasku ogladac z satelity z czeskiej telewizji :) napewno sie znajdzie jakis motyw :) aha... tyle ze sesja wtedy wypadnie... moze byc kiepsko :( |
a Wisełka sie sprzedała :(
|
hehe uche i franek papa :D
wiselka nie bedzie juz potega zobaczyymy czy kryszalowicz sprosta takiemu zadaniu jak gra w wisle ;p |
a Rasiak w Tottenhamie :D
|
Rasiak udalo mu sie wszczysc z niego sie smieja teraz on bedzie mogl sie posmiac dobry zespol moze szans na mistrzostwo nie ma ale zespol pierwsz klasa, Franke pojechal grac w drugiej lidze i chyb tam zakonczy kariere chyba ze uda mu sie wybic,..ale chyba juz ma za duzo lat
|
Cytat:
|
Źródło: www.wislakrakow.com
Cytat:
|
Mam nadzieje że się dobrze wprowdzi i bedzie godnie grał w wiśle ;)
|
Franek Franek łowca firanek || ||
|
jaki dzisiaj typujemy wynik? 3:0, 3:1? ;)
|
3:0 :)
|
3:1 dla naszych :D
|
no nie wiem, ale jedno jest pewne bronic sie nie beda bo jak tu nie wygraja to bedzie dla nich po ptakach, ale slyszalem ze moga pierwsza polowe grac na 0:0 zeby nasi spekali bo im tez zalezy na zwyciestwie wtedy nasi rzuca sie do ataku a oni skorzystaja z tego i cos z kontry strzela
|
Ja myśle że nasi wygrają 2:1 ,i jestem ciekaw kto zagra obok Macieja Żurawskiego ?/bo są kwestie że moze zagrać Grzegorz Rasiak ,ale ja myśle że zagra Franek.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |