Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

woitas 08.09.2005 17:25

a mnie się wydawało, że walia gra tak, żeby przegrać z nami.
dopiero później lekko przycisnęli.

Weron 08.09.2005 17:31

Wczorajszy mecz byl bardzo dobry. Pileczka chodzila naszym od nogi do nogi. Tak powinno byc zawsze. Tylko przydaloby sie jeszcze troche lepsze wykonczenie. Ale ogolnie podobala sie mi gra naszego zespolu. Oby tak dalej.

Predi 08.09.2005 17:38

Cytat:

Napisany przez Bartez
Widaj jednak, że spotkanie z Austrią sporo wysiłku kosztowało naszych piłkarzy i w tym meczu już nie grali na maksa.

tak nie powinno byc... zbyt kiepsko kondycyjnie stoja.. chca na mistrzostwa, a tam odstepu miedzy meczami nie ma duzych a i stawka duzo wyzsza

jezeli tyle wysilku jest przy dwoch meczach z cieniasami to co dopiero gdy przyjdzie zagrac w grupie z kims silnym

andrzejj9 08.09.2005 21:14

Cytat:

Napisany przez pablocoo
12 pazdziernika, nie wrzesnia ;)

uuu... nie zwróciłem uwagi na ten "drobny" szczegół.. A już się szykowałem na mecz.. :(

szafran1988 09.09.2005 13:55

Czuje ze niestety anglia-Polska bedzie 2-0 w plecy :(

Franc 09.09.2005 18:18

Cytat:

Napisany przez szafran1988

Po co się zamartwiać na zapas? Anglicy mają chyba najgorszą drużynę od lat i są do ogrania. Ja tam będę kibicował naszym, niech w końcu dokopią Anglikom, wtedy polska piłka pozbędzie się "kompleksu" i zamiast wspominać remis na Wembley będziemy pamiętać wygraną na Old Trafford

Matievoo 09.09.2005 18:45

Cytat:

Napisany przez szafran1988

Ja też tak czuje tyle że polska przegra 3:1 z angilkami i znowu nie przejdziemy do mundialu:(

MOdy 09.09.2005 19:58

To nie jest do końca powiedziane, że jak przegramy z Anglią to nie jedziemy na MŚ, ponieważ jest możliwość, że wejdziemy z 2 miejsca. Wszystko zależy jaka będzie sytuacja w innych grupach.

woitas 09.09.2005 20:12

tia... z naszym szczęściem na pewno...
szwecja remisowała z węgrami cały mecz, nasi już się cieszyli a tu kupa...
w ostatniej minucie padła bramka i skandynawowie wygrali :|

Weron 09.09.2005 21:07

Cytat:

Napisany przez Franc
Po co się zamartwiać na zapas? Anglicy mają chyba najgorszą drużynę od lat

Raczej nie. Z tego co mozna przeczytac. To wlasnie maja jedna z najlepszych od lat. Tylko trener nie moze sobie cos ostatnio poradzic z takim ulozeniem tej druzyny aby zaczela w koncu porzadnie grac.

czero 09.09.2005 21:16

Taaa, to fakt, Polska ma szczescie do nieszczescia :|

szafran1988 10.09.2005 11:30

HAHA a ja jutro gram mecz o 14 w falenicy :D:D

dokopiemy frajerom bo mamy 2 miejsce w lidze a oni chyba 3 od konca :D

Kto przyjdzie mi pokibicowac ;p ?

-edit:

Hura to moj 500 post :D

-edit2

sorry ze ciagle edytuje ale nie chce spamowac chcialem cos jeszcze przedstawic

Popatrzcie na tabele wynikow polska-azerbejdzan 8-0 anglia-azerbejdzan 3-0
polska irlandia 2-1 irlandia anglia 1-0

praktycznie kazdy nasz wynik jest lepszy od wyniku angli, a wiecie czemu nie wygramy z anglia ? Po prostu sie ich boimy.
Gdyby anglia grala w maskach i pod nazwa azerbejdzan to dostali by ze 2,3 zero w dupe ;)
Niestety takaa nasza polska pilka moze ja to w koncu zmienie ||

Za rok mam rozmowe z prezesem poloni i mam nadzieje ze bede grac w 1 lidze ;p ja wyniose polska druzyne na wyzyny ;p

Lukash 11.09.2005 00:22

spoko po co sie przejomowac jeszcze do meczu troche zostalo a Rasaik z Zurawski dobra forme prezentuja:), co prawda Szymkowiaka nie bedzie za kartki ale pewnie wroci Krzynowek....a jak myslicie Dudek wroci jeszcze do polskiej bramki czy teraz lawka w Polsce a pierwsze skrzypki Boruc, ja tak mysle bo Dudek nie gra wogole i Liverpool tylko czeka zeby sie go pozbyc, ale za taka kase to ciezko bedzie mu znalesc nowy klub:D

Ormianin 11.09.2005 01:15

Czy jest cos ciekawszego od nogi?\

cyt. z onetu:

Do burd pseudokibiców doszło na stadionie w Nowym Mieście Lubawskim (woj. warmińsko-mazurskie) podczas meczu piłkarskiego. W starciach z chuliganami 10 policjantów zostało niegroźnie rannych. Policja zatrzymała 34 osoby agresywnie zachowujące się.

Mich@ł 13.09.2005 19:27

Cytat z www.wislakrakow.com:

Cytat:

Telewizja Polska nie przeprowadzi transmisji z pierwszego meczu I rundy Pucharu UEFA pomiędzy Vitorią Guimaraes a Wisłą Kraków. - Z Portugalczykami nie sposób się dogadać - powiedział "Gazecie Wyborczej" szef sportu w TVP Robert Korzeniowski. Jeśli sytuacja się nie zmieni kibicom piłki nożnej w kraju pozostanie radio i internet...
- Transmisja rewanżu pozostaje sprawą otwartą, bo TVP jest zainteresowana meczami pucharowymi. Prowadziliśmy z Portugalczykami rozmowy, ale nie możemy się przecież godzić na każde warunki - dodaje dyrektor Korzeniowski.

- Również dla dobra piłki nożnej musimy zachować umiar i rozsądek. Inne polskie stacje telewizje nie przystąpiły do rywalizacji o ten mecz. To chyba daje sporo do myślenia - uzupełnia.

Prawami transmisji dysponowała Vitoria Guimares. Zażądała 50 tys. euro. TVP była w stanie zapłacić 30 tys. Za mecz z Panathinaikosem w Krakowie (III runda eliminacji do Ligi Mistrzów) TVP zapłaciła 130 tys. euro.

Informujemy, że czytelnicy serwisu WislaKrakow.com będą mogli śledzić przebieg meczu w naszej tradycyjnej "minutówce". Mamy jednak nadzieję, że ostatecznie do porozumienia ws. transmisji telewizyjnej dojdzie.

Z naszych ustaleń wynika, że również żadna telewizja portugalska nie przeprowadzi transmisji meczu. Tyle, że Portugalia ma kilka bardziej znanych klubów grających w tej edycji europejskich pucharów, której spotkania są relacjonowane...
Mam jednak nadzieję, że będzie można sobie mecz obejrzeć :\

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21.