![]() |
Cytat:
"(...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto BY wymyślił taką dramaturgię?" na onecie i wp (edit: joemonster tez) az sie roi od takich "cytatow" nie wiem co tam Gmoch robil... moze i fachowiec, ale mikrofon nie dla niego ("hehe", "tak tak tak", "tak jest", "tak jest tak jest tak jest" ile tego mozna sluchac ;) noi teksty z synami itd. ) |
Cytat pochodzi stąd:http://www.joemonster.org/article.ph...thread&order=0
Pozdrawiam |
Cytat:
Ja winie za przegrany mecz Zieńczuka nie którzy mogą sie nie zgodzić ale nie wykorzystywał tyle dogodnych sytuacji że mam uras do niego:( Myślałem że po bramce Sobolewskiego wygramy już tak sie cieszyłem,a tu nic z tego Sobolewski dostał 2 żółte zeszedł bramke nam szczelili. |
Cytat:
do mojego poprzedniego posta po onecie i wp dodaje joemonster'a ;) |
Cytat:
nie no świetne :D |
Cytat:
|
Fatalna porażka !!!
|
Cytat:
gdyby sam komentowal bez szpaka to byloby kiepsko :D dlatego twierdze ze gosc jest ok, ale do mikrofonu nie bardzo ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
ta Majdan sie poplakal ale jego winy tez troche bylo
wkurzalo mnie hamstwo panatinajkosu jak sERIC (o ile dobrze pamietam) rzucil pilka w naszego pilkaza ;/ sedzia powinien byl dac czerwona kartke wtedy szanse by sie wyrownaly. a wiselka niestety jak to wiselka ra dobrze pierwsze 30 minut potem usypia w 2 polowie totalnie nie bylo gry panatinajkos nie wypuszczal nas z polowy to byl koszmar, lepsza druzyna dostala z zasranymi grekami. Uche to juz wogole chyba sprzedal mecz szkoda gadac Jestem bardzo zadowolony z gry Cantorro i Paulisty Cantorro wyjal dwie pilki prawie ze z lini bramkowej, a paulista ladnie szarpal jak na nie wytrenowanego i slabego kondycyjnie gracza <brawo> Oli to sarana bicz :D |
Cytat:
I wtedy to już bedzie dobry Oli |
pheh i o co te pretensje do Oliego :D
sprzedali go z Polski? to trudno, gra dla Grekow... swoja robote wykonal i dobrze jest :) :piwo: dla Oliego i szybkiego powortu do kadry narodowej :) |
Cytat:
A drugi gool to nie przez niego padł gool tylko przez obrońców Wisły wtedy gdy zawodnik grecki uderzył mocno piłke w strone bramki Wisły.K i ona odbiła sie od naszego zawodnika a Radek się rzucił no i leko wpadła do brami. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:37. |