Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

Matievoo 26.05.2005 13:28

A ja uważam, że do Dudka nic nie możemy mieć,po za tym że zrobił kilka błedów to dośrodkowanie z lewej co mu piłka wyleciała z rąk(ale mu skozłowała ),ale po zatym bronił cudownie,a szczegulnie karne (nie spominając o tych 3 golach co przepuscił,bo karzde z nich nie miał szans obronić,tylko i wyłącznie obrąńców wina ...
Ale naszczeście wpore się obudzili ,powiem szczerze,że nie wierzyłem że wygrają po tym co zobaczyłem w pierwszej połowie ,ale tak w głępi duszy wierzyłem i stało się wygrali :)

demek 26.05.2005 14:07

jerzy jest teraz kochany jeszcze przez kibicow innego klubu:D inter mediolan :D

ro29 21.06.2005 22:33

Puchar Polski dla Groclinu Grodzisk Wlkp. !!!

Witam !
Postanowiłem wywołać ten "klasyczny" temat, bo parę minut temu Puchar Polski zdobył Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski !!!! Co prawda drugi mecz finałowy wygrało Zagłębie 1:0 i w wykonaniu grodziszczan była to momentami "obrona Częstochowy" (niestety) ale liczy się ostateczny wynik :)
I "Puchar jest nasz" - tak w zeszłym roku śpiewali kibice Lecha Poznań (ja też), a dziś można zaśpiewać również:
Puchar jest nasz i do Groclinu należy !!!!!
Może się to wydać niektórym dziwne, ale ja kibicuję wszystkim wielkopolskim drużynom ;)

Więc gratulacje dla Groclinu za Puchar, wicemistrzostwo Polski i oby tak dalej :)
:piwo:

ro29

Lukash 21.06.2005 22:48

Ja też im gratuluje, ale przeraza mnie poziom poskiej pilki:(

Hinks 21.06.2005 22:49

Oczywiście gratulacjie :) :piwo:
Ja tam zabardzo się nie interesuje polską piłką nożną ale ciesze się, że puchar należy do drużyny z WLKP :D
:piwo: Tak trzymać :piwo: ;)

ro29 21.06.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Lukash
Ja też im gratuluje, ale przeraza mnie poziom poskiej pilki:(

Niestety - to przykra prawda - gdyby Groclin nie sprzedał np. Rasiaka, Milli itd. to dzisiaj może byłby to mistrz Polski ?

A podobnież Żurawski już podpisał konkrakt z Celtic Glasgow ??? Ja nigdy zbytnio kibicem Wisły nie byłem ( :boks: ), ale mimo wszystko chciało by się, aby choć niektórzy z lepszych polskich piłkarzy grali w Polsce. Jak się tak Wisła wysprzeda, to może znowu czekać nas blamaż w eliminacjach LM. A tego nie życzę żadnej drużynie.

Może chociaż Groclin w Pucharze UEFA się przyzwoicie zaprezentuje - raz już zaszedł dalej niż Wisła !

ro29

czero 21.06.2005 23:37

Brawo dla Groclinu, zobaczymy co dalej :).

Damianos L 21.06.2005 23:44

a ja bylem za zaglebiem.......

juz myslalem ze bedzie sie jezdzic do Lubina na puchar UEFA :(

Matievoo 22.06.2005 12:14

Kiedy polska bedzie grała najbliszy mecz towarzyski ?

Burak_PL 22.06.2005 16:01

Cytat:

Napisany przez ro29
A podobnież Żurawski już podpisał konkrakt z Celtic Glasgow ???

jak narazie celtic zwiesił negocjacje o Żurawskiego---> patrzcie na onet

ro29 22.06.2005 16:10

Witam !
Jeśli się nie mylę, to najbliższym rywalem Polski w spotkaniu towarzyskim, będzie Serbia i Czarnogóra - mecz odbędzie się 15 sierpnia, w ramach turnieju piłkarskiego im.Walerego Łobanowskiego, który odbędzie się w dniach 15-17 sierpnia w Kijowie.

I jeszcze krótka uwaga co do mojej wczorajszej informacji o transferze Żurawskiego - podobnież nic jeszcze nie zostało podpisane.

Pozdrawiam

ro29

EDIT: znów się spóżniłem o parę minut - to w kwestii informacji o Żurawskim ;)

kontestator 22.06.2005 16:23

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Jeśli się nie mylę, to najbliższym rywalem Polski w spotkaniu towarzyskim, będzie Serbia i Czarnogóra - mecz odbędzie się 15 sierpnia, w ramach turnieju piłkarskiego im.Walerego Łobanowskiego, który odbędzie się w dniach 15-17 sierpnia w Kijowie.

I ;)

apropo serbów, zapowiada sie fajny mecz, bardzo dobrze sie sprawują w eliminacjach, zobaczymy jak wypadną w konfrontacji z nami, albo jak my z nimi ;)

a jesli chodzi o Puchar Polski to szkoda, że Zagłebie nie wygrało:( wielkim ich kibicem nie jestem, ale z Wrocka mam bliżej do Lubina niż gdzie to właściwie jest ten Grodzisk??:P w Polsce jeszcze?:P

ro29 22.06.2005 16:46

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez kontestator
...... gdzie to właściwie jest ten Grodzisk??:P w Polsce jeszcze?:P

Gdybym był złoścliwy, to bym mógł zapytać - a gdzie ten Wrocław - ach - to na ziemiach odzyskanych !!

No dobra sorry za powyższe - to lekkie przegięcie ;)

A w kwestii Grodziska Wielkopolskiego - jak sama nazwa mówi leży on w Wielkopolsce, około 45 km od Poznania na trasie nr 42 pomiędzy Stęszewem a Rakoniewicami (a dalej Wolsztynem) - dokładniejsze informacje - mapa lub:
http://www.grodzisk.wlkp.pl/mapa/start.htm

A ogólnie pytaniu się nie dziwię - wiem, że jak Groclin awansował do I ligi, to też pytali się w innych klubach gdzie to leży ;)

Pozdrawiam

ro29

kontestator 22.06.2005 16:57

Cytat:

Napisany przez ro29
Gdybym był złoścliwy, to bym mógł zapytać - a gdzie ten Wrocław - ach - to na ziemiach odzyskanych !!

No dobra sorry za powyższe - to lekkie przegięcie ;)

A w kwestii Grodziska Wielkopolskiego - jak sama nazwa mówi leży on w Wielkopolsce, około 45 km od Poznania na trasie nr 42 pomiędzy Stęszewem a Rakoniewicami (a dalej Wolsztynem) - dokładniejsze informacje - mapa lub:
http://www.grodzisk.wlkp.pl/mapa/start.htm

A ogólnie pytaniu się nie dziwię - wiem, że jak Groclin awansował do I ligi, to też pytali się w innych klubach gdzie to leży ;)

Pozdrawiam

ro29

kurna nadal nie wiem gdzie to:P Poznań??? w Polsce ;) jeszcze go Burkina Faso nie przyłączyło??

|| || Wrocław od zawsze poddaje się ostatni!!!!!!!!!! || ||

ro29 22.06.2005 21:53

|| ||
Cytat:

Napisany przez kontestator
kurna nadal nie wiem gdzie to:P Poznań??? w Polsce ;) jeszcze go Burkina Faso nie przyłączyło??

|| || Wrocław od zawsze poddaje się ostatni!!!!!!!!!! || ||

Wiesz - nie mam ochoty ciągnąć dalej tych gierek - choć już miałem napisać coś złośliwego o Wrocławiu - ale się powstrzymałem, bo od takich żartów się zaczyna, a co niektórzy przechodzę do czynów. A po drugie mam kuzynki we Wrocławiu - i to też powód, że nic nie napiszę !
Choć mam na to wielką ochotę ......... || || || ||

ro29
Poznaniak ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:46.