![]() |
Ja pi..ole, juz nawet w 1 polowie komentarze. No nic dopije piwo i spać
Ale emocje- jeszcze mnie trzma...co ten Dudek wyprawiał - zdecydowanie nie dla zawałowców ten mecz. |
Co moge powiedziec?:).
Ten mecz to byla masakra, dawno tak swietnego meczu nie widzialem. Od zawsze bylem za Liverpoolem, wiec niesamowicie sie ciesze z takiego wyniku. Szczerze bylem zaskoczony tym, ze w tak krotkim czasie odrobili strate 3 bramek i to jest dla mnie rzecz fenomenalna. A karne to juz po prostu majstersztyk w wykonaniu Jurka. Brawo Liverpool, brawo Dudek. "You will never walk alone" |
Gratulacje, mecz był wspaniały!!
|
a jak sie podobali nasi komentatorzy i "eksperci" ze studia, chodzi o tvp2 ;]
|
meczyk cudny komentatorzy bez komentarza ;)
|
Cytat:
Ja pierdziele, po co oni ja zapraszali. Ani razu jej o zdanie nie zapytali, co najwyzej sama wyskakiwala z niesamowicie bystrymi komentarzami typu: "Milan Baros jest w tym meczu jak jezdziec bez glowy" :haha:. O Szpakowskim i jego przeksztalcaniu nazwisk juz nie powiem. Jak komentuje mecz to moglby sie chociaz nauczyc ich wymowy :|. |
Cytat:
|
W końcu Dudek jest ze ¶l±ska:D
Wspaniały mecz!!! |
Mecz rewelacyjny, co¶ niesamowitego :sluze:
|
w tym meczu nie bylo nic wspanialego :)
moze poza doprowadzeniem do 3:3 i super save jurka 2 min przed koncem dogrywki i potem karne....ale caly mecz wcale nie byl taki wspanialy:) byl dramatyczny fakt ale to nie to samo co wspanialy:) |
Hehe, byscie slyszeli ten okrzyk radosci u mnie w domq, kiedy Jurek obornil karnego i Liverpool zdobyl puchar UEFA. Moim zdaniem to Milan po zdobyciu tych 3 bramek poczul sie zbyt pewnie i to go zgubilo ;)
Ktos pisal ze Dudek mial po prostu szczescie w bronieniu tych strzalow i ze to byly jego odruchy, a bronil instynktownie, ale tak ma wlasnie bronic bramkarz, to maja byc jego odruchy i ma on wyczuwac zamierzony kierunek strzalu i w tamta strone sie rzucac ;p Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Jurka ;) |
suuper mecz, swietny Dudek :D
Dziennikarze BBC ocenili występ poszczególnych zawodników w finałowym spotkaniu Ligi Mistrzów, w którym Liverpool po rzutach karnych pokonał Milan. Najwyższ± notę i miano zawodnika meczu otrzymał polski bramkarz, Jerzy Dudek. W dziesięciostopniowej skali golkiper Liverpoolu otrzymał notę 9. "Czasami niepewny, ale w finale Ligi Mistrzów objawił się jako bohater nocy. Popisywał się ¶wietnymi interwencjami. Na szczególn± uwagę zasługuje parada przy strzale Szewczenki w końcowych fragmentach meczu. Dodatkowo obronił dwa rzuty karne" - to recenzja dziennikarzy BBC. wreszcie go docenili :) |
No a dla The Sun jak zwykle Dudek byl daleko w ocenach:
Polak otrzymał notę 7 w 10-stopniowej skali. "Mógł zachować się lepiej przy pierwszej bramce. Ale w końcówce doskonale obronił strzał Szewczenki" - czytamy w angielskim dzienniku. Najwyżej oceniony został kapitan triumfatorów LM, Steven Gerrard. Reprezentant Anglii otrzymał notę 9 i został uznany graczem meczu. "Po przerwie był sił± napędow± Liverpoolu. Zdobył pięknego gola i wywalczył rzut karny" - ocenili dziennikarze "The Sun". Ale to juz u nich normalne. |
Niesamowity mecz !
Po jakim¶ sukcesie Polaka, który czego¶ dokona poza granicami naszego kraju jestem ciekaw opinii innych. Ciekawie się czyta komentarze ludzi z za granicy. Powinni¶my być dumni z Rodaka i jestesmy!! :polska: Dzięki Jurek za emocje i gratulacje:) Przykłady. http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2clus...osix.liverpool http://www.koptalk.org/forums/postli...sed&sb=5&o=all http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...ol/4581645.stm |
Co do punktacji the sun to mogliby dac mu jeszcze pol punkta wiecej. I tylko tyle.
Bo Dudek gral niepewnie. Nie pierwszy raz zreszta. Przykladem bylo ta akcja z lewej jego strony kiedy pilka mu odskoczyla i dostal ochrzan od obroncy :). Wpuscil trzy bramki. Wiec uwazam, ze nie zasluzyl na wiecej. Gdyby dobrze sie nie spisal w rzutach karnych to pewnie dostalby 5 jak Dida. Nie chcialbym tutaj podwazac wystepu Dudka bo mial tez wspaniale interwencje jak na przyklad obrona strzalu Szewczenki. I zgadzam sie z wysoka ocena Gerrarda bo to w sumie jego zasluga, ze Liverpool wyrownal. Gral bardzo dobrze. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |