![]() |
Nie podniecajcie sie tak :D To bylo do przewidzenia:) Za latwo gralo sie Wisle w Krakowie, ale za to bardzo trudno w Atenach. Ale tak mialo byc. Nasi sportowcy jak zwykle zawodza, kiedy gramy o najwyzsze stawki i to nie tylko w pilce noznej ale w kazdej dyscyplinie sportu. Nie ma sie co zalamywac. Przez tyle lat nie bylismy w LM i nadal nie jestesmy, wiec nic sie nie pozmienialo:) Zobaczymy nastepnym razem:P
|
Wiesz.. pod koniec Majdan rzeczywiście skopał, ale były trakie fragmenty, że gdyby nie on, to nie przesadzając przegralibyśmy przynajmniej z 10 bramkami więcej...
|
aha zapomnialem dodac:
Zienczuk to frajer....jak mozna nie wykorzystac takich sytuacji ????????? a o Majdanie to wole sie juz nie wypowiadac...... popieram Prediego choc sadze ze w kilku momentach ladnie interweniowal, uratowal druzyne, ale przy stalych fragmentach to juz przegiecie :/ za wysokie progi na LM :( |
Cytat:
wkurzylo mnie tez ogolne zachowanie Wisly.... chlopaki dostawaly w dupe az milo bylo pewnie patrzec Grekom... zamiast wypuscic wsciekle psy na boisko, Engel nie wiem co chcial zrobic... w pierwszych 30min meczu bramka dla nas i tyle... koniec.... a jak juz sie Grecy po tych 30min rozgrzali to nawet przebiec sie z pilka biedni Wislacy nie mogli... dopiero w dogrywce cos oddech zlapali i zaczeli lapac na faule jestem stanowczym przeciwnikiem bronienia wyniku... bo jak widac to sie zawsze konczy zle |
Cytat:
Natomiast co do gry... Kurde, przecież my mogliśmy dwie bramki na upartego stracić i jeszcze to wygrać... To duża przewaga, nawet bardzo. Można było rzeczywiście od początku inaczej ten mecz poprowadzić.. |
Agreed with andrzejj9... Majdan zrobil co mogl i uwazam ze odwalil kapitalna parade - nie wiem czy zauwazyliscie ze bramkarz przeciwnikow malo co dotykal pilki... W wiekszosci sytuacje ratowala ich linia obrony... Zawalili nasi zawodnicy - mnostwo akcji ktore rozegrane na spokojnie mogly zakonczyc sie golem... Na "nie" przypisuje wspomniane juz niepotrzebne wyjscie Majdana i... Gmocha jako komentatora. Widac bylo ze jego partnera mg ogdzies i przerywa mu jego wywody dotyczace mlodosci - podchodzil do tego zbyt osobiscie, podczas gdy komentator powinien byc wlasnie tylko nim, jak wynika z nazwy!
|
wszystkie wasze wypowiedzi to jedno wielkie pie.rdo.lenie bo na kelnerow nie trafili a pozatym chce zobaczyc bramke oliego z wysokosci trybun bo jako jedynej tej powtorki realizator nie dal
no coz tak to juz bywa a jedynym podsumowaniem jakie jest prawdziwe jest to ze grekom sie zwyciestwo nie nalezalo dobranoc |
O "nienaleznosci zwyciestwa" mozna mowic w kontekscie polskiej pilki po zeznaniach Dziurowicza, ale nie w wypadku eliminacji do Ligi Mistrzow, gdzie kazda bramka byla jak najbardziej zasluzona... Okazalismy sie gorsi, aczkowliek niekoniecznie technicznie... Moze byla to kwestia przypadku, bo przez pierwsze 60 minut Wisla pokazala klase... Nie mozna jednak zadnej z ekip umniejszac jej zaslug w tym meczu i uwazam ze bylo to wybitne widowisko... Choc wizualnie lepiej prezentowala sie rzecz jasna Wisla...
P.S. Zmien w koncu ten avatar i status, bo o ile pamietam "cos" sie zmienilo ;-D... |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
nie zgodzę sie praktycznie wszystko bronił bramkarz Greków :D gdyby nie on to byłby inny wynik |
Cytat:
gdyby zamiast w tych sytuacjach co mial Zienczuk zastapic go Frankowskim lub Brozkiem wynik bylby inny :D |
Cytat:
Wisła grała dobrze, ale końcówkę mieli nieciekawą. Pod koniec miałem wrażenie, że wiślacy nie mają sił do grania... A wracając do Majdana - gość dał z siebie wszystko. |
A ja miałem za***isty humor po meczu, a to wszystko dzięki Jackowi Gmochowi.
Był po prostu świetny. A obraz meczu najlepiej oddają te słowa ;) (...) i wracając do dramaturgii tego meczu, to kto wymyślił taką dramaturgię? J.Gmoch Pozdrawiam |
max twoje podsumowanie jest dobre ale nie wygrala druzyna lepsza na boisku tylko ta ktora strzelila wiecej bramek
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:50. |