![]() |
ja stawiam na Liverpool i PSV HALA MADRID :)
|
Cytat:
|
no i mamy Polaka w finale brawo Dudek, mam nadzieje ze fianla tez wygraja,ale bedzie to bardzo ciezkie...to strona tych typow co na boisko wbiegli kibice bracelony:www.jimmyjump.com
|
Ja opstawiam ,że dziś Milan wygra z PSV i awansuje do finału i zagra z Liverpool'em .
A jak dalej to się zobaczy :jak zagra Milan z PSV :) |
Najwazniejsze, ze Chelsea odpadla :D
|
Cytat:
A dzisiaj to Milan przechodzi nie ma bata. |
Cytat:
|
A widzieliście Jimmiego Jumpa wczoraj, rzucił w Mourinho szalikiem. To ten sam typ co w czasie Mistrzostw Europy rzucił szalikiem Barcy w Figo.
http://www.jimmyjump.com/ing/main.html Koleś ma chyba dużo kasy :) |
komentator mowil ze oprocz wysokich kar pienieznych dostaje sie jeszcze dozywotni zakaz wstepu na stadion :)
a co do dzisiejszego meczu to w pilce wszystko jest mozliwe, a noz widelec PSV odrobi straty ;) ale jednak jakbym mial stawiac to jednak na milan:) |
dzisiaj - 3 : 0 dla PSV
finał - 3 : 1 i Dudek ma puchar :) |
Myśle ,że PSV powalczy i sczeli chociaż jeną bramke Milanowi :)
|
Milan wygra bankowo :)
Ale PSV powalczy napewno. |
Mecz pierwsza klasa, a końcówka była wspaniała
|
achh,szkoda PSV :(
o wiele bardziej zasluzyli na awans, ale coz taki jest futbol.... mecz piekny,swietna gra PSV,koncowka wspaniala, choc mialem nadzieje ze moze bedzie taka jak w finale LM 99r.... |
Gdy sędzia "pokazał" że są 3 minuty doliczone powiedziałem (sam do siebie ;) ) "Milan jeszcze strzeli", skończyłem to mówić, a piłka wylądowała w siatce :D
Prorok czy co?? :) PS. Końcówka wyśmienita, prawdziwa piłka nożna. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |