![]() |
Cytat:
na przemian Warszawa - Chorzów.... a inni? |
na legii reprezentacja nie powinna grac wcale, bo ten stadion nadaje sie do tego zeby go zburzyc
lech ma ladny stadion ale co z tego jak najlepszym poslkim stadionem (poki co) jest stadion slaski, niestety czy sie to komus podoba czy nie moim zdaniem, najwazniejsze mecze powinny byc rozgrywane na slaskim, co zreszta jest prawie realizowane, a reszta po meczu w kazdym miescie, gdzie stadiony spelniaja warunki, no i oczywiscie frekwencja musi byc zapewniona |
Ufff ... udało się !!!
tylko szkoda I połowy ... gratulacje dla Smolarka !! :) ... tylko czy tylko on potrafii strzelać ?? przed nami kolejne ciężkie mecze ... pozdrawiam ro29 |
Cytat:
w każdym mieście! to w ogóle nie jest realizowane! dobra, koniec! :) 3:1 :polska: |
wygrali i co z tego?
i tak do euro nie wejda... :D zartuje oczywiscie, licze, ze wejda |
Cytat:
bo jakbym słyszał mojego Ojca ... owszem ... gra była jaka była :( ... ale mimo wszystko wierzę w awans do ME !! :spoko: poizdrawiam ro29 |
Cytat:
ro29 |
inne stadiony ?
Panowie chyba tych stadionów nie widzieliście. Kielce, Poznań, Szczecin, Kraków. Tam powinny być mecze + Chorzów. A dlaczego znów Warszawa (ktora była dla nas pechowa w eliminacjach do ME 2000 i 2004 ) ? odpowiedzieć nam może tylko PZPN :) |
Cytat:
|
stadion Legii to ma dobre o***347;wietlenie i muraw***281;, reszta to 3 liga :|
|
Cytat:
Dla mnie Legia ma ten plus, że jest w stolicy - i niewiele więcej ... Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
i nie wyskakiwać mi tu z zakompleksionymi wypowiedziami na temat nielubienia Warszawy! ja też nie lubię Warszawy a jednocześnie ją kocham - takie miasto pokopane ;) a dla ciekawych stadioniku Legii polecam stronę i wirtualny podgląd :spoko: http://www.legialive.pl/stadion.php |
Cytat:
ale dzis oprócz stadionu w Chorzowie, pozostałe niektóre stadiony mają zbliżony poziom .. a stadion miejski w Poznaniu jest w czołówce ... to czemu tylko Legia "wygrywa' ?? Tylko dlatego, że jest w stolicy ? Czy też dlatego, że PZPN ją "lubi ?? Pozdrawiam dobranoc ro29 |
mo***380;e dla tego, ***380;e PZPN siedzi w stolicy?...:|
a***380; dziwne, ***380;e jeszcze siedz***261; na Miodowej (a wielu powinno na Rakowieckiej ;p), bo ich wykopa***263; chcieli stamt***261;d...no chyba, ***380;e o czym***347; nie wiem, bo szczerze m***243;wi***261;c to si***281; nie przygl***261;dam czy tam s***261; :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:54. |