![]() |
Cytat:
Owszem, sukces jest, ale bez przesady. Nie można jako historycznego sukcesu odtrąbiać tego, że jedynie dopuszczeni zostaliśmy do gry z najlepszymi drużynami świata. Trzeba jednak dążyć do czegoś więcej.. A poza tym to znowu - i to jest cholernie smutne - meczu nie wygrała nasza drużyna, tylko Smolarek. On jest naprawdę dobry, ale jeśli z jakichś powodów go zabraknie, to będzie źle, bo nikt inny nie wydaje się wiedzieć, jak się strzela bramki... |
Cytat:
Zgadzam się z Tobą w 90 % - dziś to mało - zobaczysz jutro i w poniedziałek - każde wiadomości będą się od tego zaczynać ... i każda gazeta będzie miała nagłówki na całą stronę .... Oczywiście - ja też się cieszę bo jest z czego :taktak: :polska: - ale jak sam napisałeś - to tylko awans (tak na marginesie - będziemy grać z najlepszymi w Europie a nie na świecie ;) ) - i właśnie największe zasługi ma w tym awansie Smolarek - co prawda każda drużyna potrzebuje lidera ... ale nie może on być - jakby "drużyną samą w sobie" .... Ale mimo wszystko to zdecydowanie optymistyczna rzecz ... mam tylko taką małą nadzieję ... że z Serbią nie damy plamy ... pamiętam jak w 2001 roku po awansie do MŚ nasi tak świętowali, że w ostatnim meczu ledwo żyli :D Pozdrawiam i trzymam kciuki za naszych - w następnych meczach ... i oczywiście na ME - będę szczery - nie liczę na jakiś wielki sukces (choć z drugiej strony - po to się jedzie na mistrzostwa aby je wygrać ;) ) - ale tak szczerze, to marzy mi się aby nie dać "plamy" tak jak na ostatnich dwóch MŚ .... ro29 |
Ogl***261;dacie Hiszpan***243;w ze Szwedami? Jest 3:0 i Hiszpanie gniot***261; Szwed***243;w. M***322;odzie***380; z Hiszpanii idzie na Mistrza Europy. Naszym gratuluj***281;, ale we w***322;a***347;ciwym turnieju marnie widz***281; polskich oldboy'***243;w.
|
to co wczoraj widzia***322;em ..... bez kometarza
albo malutki Cytat:
|
dobrze powiedzia***322; Boniek jeszcze przed meczem - trzeba si***281; cieszy***263; wygran***261; i zapomnie***263; o niej w 3 dni, bo to dopiero pocz***261;tek drogi.
|
Cytat:
Ale też myślę, że komu jak komu, ale Benhackerowi nie trzeba czegoś takiego powtarzać. I w nim nadzieja, że nie tylko do eliminacji, ale i samych mistrzostw pójdziemy względnie dobrze przygotowani. |
ale powiedzmy sobie szczerze, czy widzielismy za Leo cos czego nasza kadra nie gralaby wczesniej? NIE
jedyne co robi to jakas motywacja,dosc duza i skuteczna najladniejsza pilke gralismy za Engela w eliminacjach do ms2002, same mistrzostwa kazdy wie jakie byly, poeksperymentowal i wyszlo co wyszlo |
Cytat:
|
gra to mo***380;e nie by***322;a najpi***281;kniejsza, ale graj***261; jak dru***380;yna a nie ka***380;dy sobie i nie rozumie si***281; z drugim.
|
a pami***281;tacie jak brzydko gra***322;a Grecja zdobywaj***261;c mistrzostwo Europy?
oczywi***347;cie ja od naszych tego nie oczekuj***281;. ciesz***281; si***281;, ***380;e walcz***261;, nie odpuszczaj***261; i tworz***261; solidny monolit.. wiadomo, wiele jest do poprawy i wierz***281;, ***380;e nie zmarnuj***261; czasu do ME.. z wczorajszych wynik***243;w najbardziej rozczarowali mnie Rosjanie... liczy***322;em na ich wygran***261; i utarcie nosa Anglikom... |
niech anglicy wejda, najlepiej zeby trafili na nas w grupie :D
|
Hmm, zgadzam się z poprzednikami, dziennikarze i wszystkie wiadomości odnoszące się do tego meczu to przegięcie. No wiadomo, radość jest, nareszcie się udało, ale przecież nie był to mecz o mistrzostwo świata. Kiedy dostaliśmy się do MŚ 2002 po 16 latach też była wielka radość, a jak to się skończyło? Słynnym już powiedzonkiem "wystawieniem Dziadów".
Kolejna rzecz: http://www.onet.pl/2f1-47402791 Czy to nie jest już przesada? Czy my zdobyliśmy złoty medal? W takim razie dlaczego Lozano nie dostał za wicemistrzostwo świata w siatkówce? Teraz Lozano jest bee, przypuszczam że Leo też niedługo będzie bee. |
wlasnie skonczyla sie pierwsza polowka anglia - polska (U21) (wolverhampton)
mecz calkiem niezly, tyle, ze powinnismy grac dwoma napastnikami a nie jednym. pare sytuacji mialy obie ekipy przez chwile myslalem, ze graja w polsce bo tylko polskich kibicow bylo slychac.... |
czyli ***380;e 0:0, dobrze rozumiem? :P
|
zgadza sie
ide na druga polowke btw miod dla oczu, nadawane w HD :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:00. |