![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A wiesz mlody jestem. i glupi :D ;) :) Ale tak sie ciesze, ze niewytrzymalem:spoko: |
...dobrze jest.
|
Na razie nasi daja rade. Aby tak do konca , to bedzie awans. :)
|
no, gdyby nie belgowie to by nam paldla ... siec edonkey'a :]
|
Leo, Leo Leo, Leo, Leo Leo :D
|
Ladnie zagrali, chociaz kondycha siadla. Nastepny mecz na pewno obejrze :jupi2:
|
affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, affffferrrrraaa, belgowie chcieli kupi***263; mecz !!!! WRRRRR WRRRRR niedo***322;***281;gi jedne
|
Cytat:
|
Ale jaka afera bedzie jak nie udowodni?
Sprawa jest prosta. "O godzinie tej i tej otrzymalem telefon z propozycja". Bierzemy billing, sprawdzamy, faktycznie sytuacja taka miala miejsce. Z braku dalszych dowodow zostanie umorzona i to wszystko. Zadnej afery nie widze. |
Polska - Brazylia 1:0!
Myślę, że warto odświeżyć temat...
Na Mistrzostwach Świata do lat 20. nasi piłkarze sprawili niespodziankę pokonując faworytów imprezy - Brazylię. Mecz może nie najpiękniejszy, ale najważniejszy jest rezultat, zwłaszcza że przez 62 minuty graliśmy w dziesiątkę :) Brawo Panowie :spoko: :piwo: |
Cytat:
|
ja skaka***322;em z tvp2 na polsat. dobrze, ***380;e jutro f1 z niczym ju***380; konkurowa***263; nie b***281;dzie.
|
Witam !
Polska gra w eliminacjach ME, a ja mam na TVP2 ekran rodem z PRL- "przepraszamy za usterki" :( i przegrywa :( a teraz reklamy - co jest ?? ro29 P.S. jeśli coś mi sie pop.... to przepraszam ... wypiłem dziś 2 x :piwo: i jeszcze coś ... choć wiem, że nie powinienem ... i jestem na ... szkoda gadać .... |
to awaria na stadionie Legii...
Warszawka po raz kolejny pokaza***322;a, czemu wszyscy jej nie lubi***261; trzeba by***322;o zrobi***263; mecz w Poznaniu :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24. |