Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

ed hunter 15.10.2006 14:47

Cytat:

Napisany przez demek
widze, ze nie wiecie jak on gra w anglii...w reprezentacji mu nie idzie co nie znaczy, ze jest zlym pilkarzem

to ja widzę proste rozwiązanie - jak mu nie idzie to nie powoływać więcej Rasialdo do reprezentacji.

raz podał pięknie, ale to co zrobił potem :|

50/50 to za mało, aby grać w drużynie narodowej.

Lukash 15.10.2006 15:14

hehe to zurawskiego tez nie powolywac bo nie strzela bramek a jest napastnikiem

Prezesik 15.10.2006 15:28

a pami***281;tam, jak kiedy***347; si***281; wszyscy zachwycali duetem Rasiak - Niedzielan :ysz:

Mich@ł 15.10.2006 15:40

Cytat:

Napisany przez Prezesik
a pamiętam, jak kiedyś się wszyscy zachwycali duetem Rasiak - Niedzielan :ysz:

Oj tak :)
Ja jeszcze pamiętam Kosowski-Żurawski :szczerb:

Weron 15.10.2006 15:42

Cytat:

Napisany przez Lukash
hehe to zurawskiego tez nie powolywac bo nie strzela bramek a jest napastnikiem

Akurat Zurawski to aktualnie najlepszy polski pilkarz. I co z tego, ze nie strzela bramek. To nie ma nic do rzeczy. Radze przyjrzec sie jego grze, a nie czytac artykuly w ktorych ciagle ktos mu wypomina, ze nie strzelil bramek od ilus tam miesiecy. On zreszta nie gra jako typowy napastnik tylko jako lacznik pomiedzy pomoca, a napadem. Cos w tym stylu. I ma bardzo duzy wklad w caly zespol.

ed hunter 15.10.2006 15:47

i rokuje na przysz***322;o***347;***263;.

a Rasialdo to gwiazda!!! i tak trzyma***263;!!! latami!!!

Mich@ł 15.10.2006 15:53

***379;urawski jest ***347;wietny..
Du***380;o si***322;y wk***322;ada w ka***380;dy mecz.. Bez niego gra wygl***261;da***322;aby s***322;abiej.

Lukash 15.10.2006 18:03

no nie wiem czy jest taki dobry, nie mowie ze nie doceniam jego gry bo duzo zrobil dla reprezentacji, ale jak ogladam mecze celticu i on wlaczy z millerem o miejsce w podstawowej 11 to slabiutko przy nim wypada, jest duzo wolniejszy, a Rasiaka mi szkoda ciagle wysmiewany jak by byl winny czemus jest wielu pilkarzy gorszych w reprezentacji...widac ze chlopak cale serce wklada w gre..i tak traktowac zawodnika wlasniej reprezentacji

Sunna 15.10.2006 18:14

Ja tam nie trawie zurawia po tym jak ostatnio sie krytykowalo frankowskiego. Jak napastnik nie stzrela to out. Wszystko w temacie.
A najlepszy polski pilkarz to naarzie smolarek.

Weron 15.10.2006 18:38

Cytat:

Napisany przez Lukash
no nie wiem czy jest taki dobry, nie mowie ze nie doceniam jego gry bo duzo zrobil dla reprezentacji, ale jak ogladam mecze celticu i on wlaczy z millerem o miejsce w podstawowej 11 to slabiutko przy nim wypada, jest duzo wolniejszy, a Rasiaka mi szkoda ciagle wysmiewany jak by byl winny czemus jest wielu pilkarzy gorszych w reprezentacji...widac ze chlopak cale serce wklada w gre..i tak traktowac zawodnika wlasniej reprezentacji

Zurawski nie duzo zrobil. Tylko duzo robi. Od tego zacznijmy. Bo ci co duzo zrobili to juz w reprezentacji nie graja. A w reprezentacji nie maja grac zawodnicy, ktorych jest nam szkoda. Tylko ci, ktorzy cos w niej robia. Rasiak na chwile obecna niczym sie nie wykazal. Gra przecietnie, a czasami nawet gorzej. Ma slaba koordynacje ruchowa. Czasami to wyglada jakby sie przewracal o wlasne nogi. Nie twierdze, ze to jest zly pilkarz. Bo na pewno jakies umiejetnosci posiada. Niemniej jednak na reprezentacje jest za slaby. Kto niby jest gorszy od Rasiaka, a w reprezentacji gra?

Cytat:

Napisany przez Sunna
Ja tam nie trawie zurawia po tym jak ostatnio sie krytykowalo frankowskiego. Jak napastnik nie stzrela to out. Wszystko w temacie.
A najlepszy polski pilkarz to naarzie smolarek.

Twoja historie to mozna potraktowac buahaha ale sie usmialem.
Ile razy trzeba tlumaczyc, ze Zurawski nie gra jako typowy napastnik? To nie jest snajper. Snajperem jest Rasiak, ktory nic w niej nie robi. Zurawski to FC plus ma za zadanie cofac sie i dogrywac, rozgrywac, odbierac itp. pilke. Haruje jak pies.
Smolarek nie jest najlepszym pilkarzem reprezentacji. Bo po jednym lub dwoch meczach sie nim nie zostaje. Co najwyzej Smolarek mogl zostac najlepszym pilkarzem meczu Polska - Portugalia.

demek 15.10.2006 19:01

rasiak to zawodnik do gry glowa w polu karnym tylko co ma robic jak na 20 rogow i wolnych 2 sa wykonane dobrze?

Weron 15.10.2006 19:12

Cytat:

Napisany przez demek
rasiak to zawodnik do gry glowa w polu karnym tylko co ma robic jak na 20 rogow i wolnych 2 sa wykonane dobrze?

Dlatego dobrze sobie radzi w Anglii i tam strzela bramki. W reprezentacji jak na razie zero z niego pozytku.
Nic nie moze zrobic. W koncu to nie nasza wina, ze pilkarze nie umieja dobrze dosrodkowac.

demek 15.10.2006 19:16

rasiaka tez nie :D

sobrus 15.10.2006 19:30

cytat z wikipedii:
Rasiak is currently the top scorer in the English Football League Championship, with an impressive tally of 8 goals from 9 games. He recently scored a brace helping Southampton to an impressive 3-2 victory away at Burnley.

a ze czasem sie potyka o wlasne nogi...no coz nawet moja mama to zauwazyla... :/ ale to dobry pilkarz. Bez niego nie byloby drugiej bramki (mimo ze wygladalo to jakby sie mial wywrocic).

Mich@ł 15.10.2006 19:35

Rasiak... Jemu jak wy***322;o***380;y si***281; IDEALN***260; pi***322;k***281;, to strzeli bramk***281;..
Niestety nasi pi***322;karze nie zagrywaj***261; idealnie do snajper***243;w, wi***281;c Rasiak musi z pi***322;k***261; jeszcze troch***281; pow***281;drowa***263;.. A wychodzi mu to... Wiecie jak :)
Smolarek natomiast potrafi z pi***322;k***261; troch***281; podej***347;***263; bli***380;ej, nie przewr***243;ci si***281; przy tym o traw***281; wystaj***261;c***261; 1mm wy***380;ej od reszty..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11.