Cytat:
Napisany przez Lukash
no nie wiem czy jest taki dobry, nie mowie ze nie doceniam jego gry bo duzo zrobil dla reprezentacji, ale jak ogladam mecze celticu i on wlaczy z millerem o miejsce w podstawowej 11 to slabiutko przy nim wypada, jest duzo wolniejszy, a Rasiaka mi szkoda ciagle wysmiewany jak by byl winny czemus jest wielu pilkarzy gorszych w reprezentacji...widac ze chlopak cale serce wklada w gre..i tak traktowac zawodnika wlasniej reprezentacji
|
Zurawski nie duzo zrobil. Tylko duzo robi. Od tego zacznijmy. Bo ci co duzo zrobili to juz w reprezentacji nie graja. A w reprezentacji nie maja grac zawodnicy, ktorych jest nam szkoda. Tylko ci, ktorzy cos w niej robia. Rasiak na chwile obecna niczym sie nie wykazal. Gra przecietnie, a czasami nawet gorzej. Ma slaba koordynacje ruchowa. Czasami to wyglada jakby sie przewracal o wlasne nogi. Nie twierdze, ze to jest zly pilkarz. Bo na pewno jakies umiejetnosci posiada. Niemniej jednak na reprezentacje jest za slaby. Kto niby jest gorszy od Rasiaka, a w reprezentacji gra?
Cytat:
Napisany przez Sunna
Ja tam nie trawie zurawia po tym jak ostatnio sie krytykowalo frankowskiego. Jak napastnik nie stzrela to out. Wszystko w temacie.
A najlepszy polski pilkarz to naarzie smolarek.
|
Twoja historie to mozna potraktowac buahaha ale sie usmialem.
Ile razy trzeba tlumaczyc, ze Zurawski nie gra jako typowy napastnik? To nie jest snajper. Snajperem jest Rasiak, ktory nic w niej nie robi. Zurawski to FC plus ma za zadanie cofac sie i dogrywac, rozgrywac, odbierac itp. pilke. Haruje jak pies.
Smolarek nie jest najlepszym pilkarzem reprezentacji. Bo po jednym lub dwoch meczach sie nim nie zostaje. Co najwyzej Smolarek mogl zostac najlepszym pilkarzem meczu Polska - Portugalia.
|