![]() |
Cytat:
|
:wow:
No nie, co sie dzieje, moze na sterydach sa :P |
Cytat:
Nic dzis nie pilem czyli chyba nie snie :D |
No tak... Nowy trener z Holandii przywiozl im ziele pokoju i od razu lepiej graja ;-)...
|
szok ...:wow:
ide po :piwo: za naszych |
dzisiaj dostalem koncerty wiec sobie mysle...nie ogladam meczu
przyszedlem w 40 minucie........i 2:0 :wow: |
ejj, nie wiem jak u was, ale u mnie ktoś gra w fife07 na moim telewizorze i wygrywa polską z portugalią !!
|
rotfl :D ale ten kraj jest poje**** :D
I wez tu czlowieku graj na bukmacherce :D Ludzie sobie teraz wlosy wyrywaja :D |
Cytat:
|
oj tam :P
ale jak ktos gral dzis to mu szczerze wspolczuje :) |
No, no no.. Ca***322;kiem ***322;adnie graj***261; :)
|
Rasiak
|
Cytat:
|
Na poczatku jak zobaczylem wynik to z niedowierzania spojrzalem w gazetke z programem, czy to aby nie jakis film SF.. :D
BTW Czemu nie mozna zlozyc tematu w smietniku? Albo nie jesteś zalogowany(a) albo nie masz uprawnień by obejrzeć żądaną stronę. Może tak być z kilku powodów: * Jeżeli właśnie sie zarejestrowałeś(aś) musisz poczekać aż otrzymasz emaila z kodem aktywacyjnym. Do tego czasu nie możesz korzystać ze wszystkich funkcji forum. * Nie masz prawa do oglądania tej strony - być może próbujesz zaglądnąć do działu do którego nie masz praw dostępu lub próbujesz wyedytować czyjąś wiadomość * Istnieje też możliwość, że Twoje konto zostało zablokowane przez moderatora forum Pewnie smietnik to sa za wysokie progi, zeby taki prostak jak ja mial mozliwosc wypowiadania sie tam.. :D Z pamiętnika mod'a: Wypowiadać się możesz na Śmietniku, zakładać tematów :nie: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:34. |