Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

Weron 12.10.2006 09:46

Nie bylo przegwalcony tylko przetracony.

Mich@ł 12.10.2006 10:04

Cytat:

Napisany przez Weron
Nie bylo przegwalcony tylko przetracony.

Może.. Robiłem wtedy wiele innych rzeczy, więc mogłem źle usłyszeć :)
Ale byłem raczej pewien, że powiedział przegwałcony :P

wolfen3 12.10.2006 11:07

moglby ktos sprawdzic z tych osob ktore maja dostep do polishtrackera czy tam juz mozna pobrac mecz polska-portugalia ? :P

Weron 12.10.2006 11:33

Najlepsze sa teraz te wszystkie komentarze jakie mozna przeczytac. "Mamy super zespol", "Dziekujemy Ci Leo" itp.
Na razie to my nic nie mamy. To byl tylko jeden mecz. Zreszta fakt, ze dawno tak dobrze grajacej druzyny nie widzialem. Zagrali swietnie. Te niektore akcje to przeprowadzali po mistrzowsku.
A najslabiej to wypadl Rasiak. Ta jego koordynacja ruchowa jest straszna.
Z niego tylko jest pozytek jak dobrze ustawi sie w polu karnym, uderzy pilke z glowki, albo ma miejsce na boisku. Normalnie to on sobie nie radzi.
Bramki Smolarka to przyznam cos pieknego. Ta druga. Caly czas jestem pod wrazeniem. Gosc spokojnie patrzy czy nie ma spalonego, po czym serwuje potezna bombe. Jak to zobaczylem to myslalem, ze zwariuje. Jakie wyrachowanie.
Zal mi Zurawskiego, ktory dla mnie jest caly czas najlepszym pikarzem reprezentacji. Mogl bardzo ladna bramke strzelic. Naprawde niewiele brakowalo aby pilka od tego slupka wpadla do bramki.

Prezesik 12.10.2006 21:26

Cytat:

Napisany przez Weron
A najslabiej to wypadl Rasiak. Ta jego koordynacja ruchowa jest straszna.
Z niego tylko jest pozytek jak dobrze ustawi sie w polu karnym, uderzy pilke z glowki, albo ma miejsce na boisku. Normalnie to on sobie nie radzi.

a ciekawe, kto zagrał taką piękną piłkę Smolarkowi przy drugiej bramce? :>

poza tym, właśnie taka jest rola Rasiaka w zespole - ma strącać górne piłki.
Cytat:

Napisany przez Weron
Zal mi Zurawskiego, ktory dla mnie jest caly czas najlepszym pikarzem reprezentacji. Mogl bardzo ladna bramke strzelic. Naprawde niewiele brakowalo aby pilka od tego slupka wpadla do bramki.

Mówcie co chcecie, ale dla mnie Żurawski mimo, iż bramki nie zdobył był najlepszym piłkarzem. Bardzo ciężko pracował i można powiedzieć, że kierował grą ofensywną Polaków.

Mecz był piękny w wykonaniu naszej reprezentacji - teraz pewnie w tv będą go powtarzać, jak mecz na Wembley ;)

Wiadomo, jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jakiś powód do optymizmu jest :)

AleX69 12.10.2006 21:38

Cytat:

Napisany przez wolfen3
moglby ktos sprawdzic z tych osob ktore maja dostep do polishtrackera czy tam juz mozna pobrac mecz polska-portugalia ? :P

http://www.demonoid.com/files/details/492395/6638850/

Weron 12.10.2006 21:55

Hehe. Zajrzalem na demonoid jakis burak sie tam wypowiada, ze Portugalia testowala nowych graczy. Czy cos w tym stylu. Dlatego przegrala. Jak mozna byc tak glupim, zeby uwazac, ze w kwalifikacjach do ME testuje sie nowych graczy. Szok.

Prezesik 12.10.2006 21:59

bo on pewnie my***347;li, ***380;e Figo i Pauleta jeszcze graj***261; w Kadrze :mruga:

;p

legion 12.10.2006 22:00

Cytat:

Napisany przez Weron
Hehe. Zajrzalem na demonoid jakis burak sie tam wypowiada, ze Portugalia testowala nowych graczy. Czy cos w tym stylu. Dlatego przegrala. Jak mozna byc tak glupim, zeby uwazac, ze w kwalifikacjach do ME testuje sie nowych graczy. Szok.

no to tescik im cos nie wypadl a nasza reprezentacja gral jak zaczarowana az mi szczena do kolan opadla dwarazy przecieralem oczy z nie dowierzania :D

andrzejj9 12.10.2006 22:00

Cytat:

Napisany przez Weron

Grając ze słabszą drużyną, za jaką jednak Polaków można uważać, coś takiego nie jest dla mnie wcale tak mało prawdopodobne.

Ale u Portugalczyków grało chyba 10 zawodników z drużyny z mistrzostw świata. W takim przypadku trudno już podejrzewać jakieś testy.

Prezesik 15.10.2006 13:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Zreszta uważam, że gdyby w tej jednej z ostatnich akcji (trzech Polaków na samego bramkarza!!) to on strzelał, to byłoby 3 : 0.

i tu się mylisz, bo gdyby Rasiak przy tej okazji podawał do Smolarka, a nie do Lewandowskiego, byłby spalony. Smolarek nie powinien w tej sytuacji wyprzedzać zawodnika prowadzącego piłkę.

demek 15.10.2006 13:32

rasiak dobrze wiedzial, ze ebi jest na spalonym i podal do lewandwskiego
niestety zrobil to zle

Weron 15.10.2006 13:35

Nie ukrywajmy Rasiak to kaleka.

Matievoo 15.10.2006 14:30

Cytat:

Napisany przez Weron
Nie ukrywajmy Rasiak to kaleka.

Zgadzam się! Ten idiota nie potrafi podać do kolegi mając sytuacje sam na sam, a co
dopiero strzelać, totalne kalectwo :sciana:

demek 15.10.2006 14:38

widze, ze nie wiecie jak on gra w anglii...w reprezentacji mu nie idzie co nie znaczy, ze jest zlym pilkarzem

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:21.