Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Piłka Nożna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pilka-nozna-50463/)

pops 11.10.2006 22:45

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A teraz zacznę liczyć od pięciu do zera, gdy powiem zero, otworzysz oczy i pójdziesz po piwo... 5... 4... 3... 2... 1... 0!

już właśnie otwarłem. prosto z lodówki. mniam.

Qbi@k 11.10.2006 22:47

Chce przy okazji pozdrowic wszytskich obstawiajacych :szczerb:

AleX69 11.10.2006 22:52

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
Wole wies od cwaniactwa ||

:D

no ... portugalczycy sie lekutko przejechali na polaczkach

ale zobaczymy co bedzie po burzy z tecza :>

btw ... ostatno benhaker chcial poznac pilkarza
ktorego zawodnicy nawolywali "ku*wa"
'ej ty ku*wa podaj' ... 'ku*wa tu jestem'
:fiu:

ro29 11.10.2006 23:07

Witam !

No to się udało ;) - a na serio to gratulacje dla naszych - dawno ich nie widziałem grających z takim zaangażowaniem - i to przez większą część meczu :)

W planach miałem nie oglądać transmisji - ale włączyłem, wysłuchałem hymnu i ... zacząłem skakać po kanałach - jak wróciłem w 10 minucie i zobaczyłem, że jest 1:0 - szok :wow: - a po kolejnych minutach :wow: :wow:
Naprawdę dawno tak miło się nie patrzyło na naszych - i to grających przecież z czwartą drużyną świata - gratulacje !!!!

Oby tylko teraz nie było wielkiej euforii i traktowania, że dokonał się przełom, a awans to już na pewno mamy - jeszcze daleka droga - bardzo daleka - a kolejne mecze wcale nie muszą być tak dobre - nie raz już tak bywało ...
Obym się mylił oczywiście ...

Pozdrawiam wszystkich
ro29

adixo 11.10.2006 23:10

Faktycznie należą się im gratulacje :spoko: :wow:

andrzejj9 11.10.2006 23:24

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
Ale jak ladnie dal po lapach jak portugalia chciala sie cieszyc z bramki :haha:

:spoko:

Na moje to oni nie cieszyć się chcieli, ale szybko piłkę na środek dać i grać dalej, żeby jeszcze wyrównać. Ale nasz bramkarz dobrze się tutaj zachował (za co chyba dostał żółtą kartkę ;) ).

Co do samego meczu.. Gra Polaków była zdecydowanie lepsza niż zwykle. Trudno w tym momencie powiedzieć, czy to już zasługa trenera, ale zdecydowanie może to dawać pewien optymizm. Ale nawet przy tej grze i tak zwycięstwo zawdzięczamy Smolarkowi. To on wykończył akcję, których - podejrzewam - żaden inny nasz gracz by nie potrafił. Zreszta uważam, że gdyby w tej jednej z ostatnich akcji (trzech Polaków na samego bramkarza!!) to on strzelał, to byłoby 3 : 0. Z kolei gdyby to inni nasi piłkarze wykańczali akcje zakończone golem, to wcale nie musiałoby być tak różowo.

Ostatniej bramki komentować nie będę, bo szkoda słów. Dobrze, że na tle całego dobrego meczu można na nią przymknąć oko.

Ale generalnie miło się oglądało Polaków grających i Polaków wygrywających. Te dwie rzeczy niestety rzadko mamy okazję w polskiej piłce podziwiać wspólnie.

AleX69 11.10.2006 23:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Na moje to oni nie cieszyć się chcieli, ale szybko piłkę na środek dać i grać dalej, żeby jeszcze wyrównać. Ale nasz bramkarz dobrze się tutaj zachował (za co chyba dostał żółtą kartkę ;) ).

ta wlasnie nie wiedzialem za co dostal ta zolta karte ... :hmm:

myslalem ze za to nie dal sie portugalczykom z nia wychasac ze szczescia :D

Sunna 11.10.2006 23:38

Moze za gre na czas?

Weron 11.10.2006 23:44

Za opoznianie rozpoczecia po strzelonej bramce czyli za gre na czas.
Tak jak wyzej zostalo juz zauwazone.

AleX69 11.10.2006 23:45

Cytat:

Napisany przez Weron
Za opoznianie rozpoczecia po strzelonej bramce czyli za gre na czas.
Tak jak wyzej zostalo juz zauwazone.

yeap :taktak:

sobrus 11.10.2006 23:48

o kurcze ale mecz... w sumie siadlem zeby zobaczyc jak dostajemy po d**ie a tu taka niespodzianka... przez caly czas zastanawialem sie czy to aby na pewno nasi pilkarze tak z latwoscia ogrywaja portugalczykow...ale z twarzy podobni :)

tylko gardlo sobie troche zdarlem bo w ramach dopingu (a na poczatku tez zeby poprawic sobie humorek) spiewalem sobie to przez 90 minut. Przy refrenie nasi wyjatkowo dobrze grali :haha: ("lets get dangerous....we're outrageous") :rotfl:

oddwor 12.10.2006 01:25

Hmm...
Jak się naprawdę biega to i czwartą drużynę świata można ograć:spoko:

Mich@ł 12.10.2006 07:24

By***322;o naprawd***281; bardzo dobrze :)
***321;adnie pomoc gra***322;a, wsparcie obrony na skrzyd***322;ach... SUPER :)

--edit--

Przypomnia***322;o mi si***281; niez***322;e has***322;o Gmocha: "Ronaldo jest przegwa***322;cony" :haha:

Kris 12.10.2006 09:00

***321;adnie by***322;o, ***322;adnie.

Oby nie spocz***281;li po tym na laurach...

andrzejj9 12.10.2006 09:41

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Przypomniało mi się niezłe hasło Gmocha: "Ronaldo jest przegwałcony" :haha:

Szpakowski też wczoraj błysnął w swoim stylu. Nie pamiętam kontekstu, ale powiedział chyba coś takiego:

Nigdy nie znaczy zawsze

Nie da się ukryć, że coś w tym jest ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:30.