![]() |
dobrze :hmm:
a jedyny + tego meczu to ***380;e nie przegrali 4:1 |
rownie dobrze moglo byc 4:4
|
:hmm: chyba oglądałem nie ten mecz ;)
|
pierwsza polowa i mogli strzeli 2 ( slownie DWIE) w drugiej rasiak mial setke a jedna strzelili
wiec ile moglo byc? |
Tym wynikiem to bym sie nie przejmowal. Natomiast denerwuje mnie postawa tych oslow co ryczeli z trybun. Jakby Dudek i Frankowski byli nie wiadomo kim. Boruc i Kuszczak sa wystarczajaco dobrzy aby zastapic Dudka. Tym bardziej, ze on w ogole nie gra w klubie. Frankowski tez taki azor nie jest. Zreszta nie ma ludzi nie zastapionych. Poczekamy na nastepny mecz wtedy bedziemy mogli wyciagnac lepsze wnioski. Mogli byc zmeczeni wiec nie ma co sie dziwic, ze tak wyszlo.
|
@weron
jedyny, ktore trzezwo patrzy :piwo: odemnie |
Cytat:
|
tak w pkt wypisze jak widze mecz
- brak koncepcji (jakiejkolwiek) - brak szybkosci - malo sytuacji i nie strzelone to co bylo - mariusz jop....tu brakuje klosa wlasnie - bieganie bez celu + szybkosci to oni nie mieli ale wytrzymali mecz wiec kondycja jest + jak chcieli to umieli pograc (ost 3 minuty) bramka kuszczaka nie wymaga dodatkowej opinii - zle obliczony lot i bramka kuriozum z chorwacja zobaczymy jak z szybkoscia, jesli sie poprawi to mozna byc dobrej mysli ale jesli bedzie gozej... (czy moze byc gozej?) |
ale bramka była zajefajna :>
|
niestety, po dzisiejszym meczu slabo widze nasz wystep na mistrzostwach :|
a jezeli chodzi o doping to: widzowie na stadionie Slaskim - prawie jak kibice :| |
Olee!!! ||
|
ja nie moge.... myslalem ze bedzie takie gowno ze nie ma co ogladac...
a tu PERELKA :) ma ktos link do jakiegos video z ta bramka? pozdrawiam nasza kadre, na mistrzostwach napewno bedziem miec swietny ubaw :) ps. http://video.google.com/videoplay?do...32525617189763 firmowe najlepsze ;) |
|
dzieki :)
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:31. |