![]() |
ja podtrzymuje to co napisalem wczesniej - jesli nie zagraja jak w czwartek a tak jak normalnie to maja realne szanse na wygrana
|
wygrać ?? hmm tak 2:0 ale awans raczej nie :D to by musieli zagrać super :D
|
wystarczy jak zagraja tak jak przewaznie to robia:)
|
no a dzis orange ekstraklasa :D
|
ppp
nikt juz sie nie interesuje piłka ?? wiem polska nie ma co patrzec:) porazka Groclinu i Wisły :) |
Mi się nawet nie chce oglądać polskich klubów ,bo grają dobrze miedzy sobą przyjdzie puchar uefa i liga mistrzów padają na start :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
szkoda slow, nie ma o czym gadac
blamaz i tyle....... pomyslec ze taka druzyna jak Artmedia Bratyslawa gra sobie w lidze mistrzow, pokonuje na wyjezdzie Porto. Kto z was wczesniej slyszal o takiej druzynie? nikomu nieznani pilkarze, budzet druzyny 4mln zl, czyli 4 razy mniej niz Wisla. Czyli jednak mozna... |
Cytat:
|
trzeba być zgranym...... i tyle ;)
|
Cytat:
|
Tych meczów (Wisły i Groclinu) nie warto komentować - komentarz nasuwa się sam po obejrzeniu wyników...
A z ciekawostek polecam przeczytać to: http://sport.onet.pl/1172541,wiadomosci.html Ciekawe co jeszcze sprywatyzują... |
Wogóle Polska piłka nożna leży...
Wszyscy piłkarze, którzy zaprezentują lepsze umiejętności, zaraz są sprzedawani za granicę... Niestety póki tak będzie, to Polskie drużyny nic więcej nie będą pokazywać :\ |
choć Groclin zaprezentowałsie godnie :) znaczy przegrąl z godnościa ......
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |