![]() |
Dodam jeszcze tylko coś od siebie na temat wypowiedzi Prezydenta Kaczyńskiego: "Jestem dumny z postawy Polaków". Hmm, ja wcale nie jestem dumny, Pan Prezydent chyba oglądał inny mecz. Gra zawodników była chaotyczna i bez pomysłu, również zgadzam się z postami kolegów, że nawet gdybyśmy wygrali to niezasłużenie, za taką pracę pracownikom się nie płaci.
Druga sprawa, wypowiedzi typu "dumni po zwycięstwie, wierni po porażce" jakie często można spotkać na forach są nie na miejscu. Możemy tak napisać jeżeli gramy równo, stylowo i z duchem walki, a zdarzyło się, że mieli zły dzień, ale nasi piłkarze partolą wszystko jak leci. Jestem całym sercem za nimi, ale nie mogę już patrzeć na nadal tą samą historię. Wcale nie jestem dumny z ich postawy, nie zasługują na wierność kibiców, bo ile razy można powtarzać te same błędy. Ktoś kiedyś określił Hiszpanów jako drużynę "dobrą jak nigdy, odpadli jak zawsze". Do nas też to doskonale pasuje, eliminacje w pięknym wykonaniu, turniej jak zawsze kończy się w pierwszej rundzie. |
ponoc lysa pala poprosila o ochrone, hahaha. niewinny nie balby sie.
|
- dostal szalik
- rozlozyl - popatrzyl, zla strona i tu fotka pyk, ponabijamy sie - obrocil szalik - wszystko jest cacy nie szukajmy na sile powodow do robienia z niego idioty, bo wiemy, ze i tak nim jest... @jesi hiszpanie tak o sobie mowia od 30 lat! zostan pilkarzem lub trenerem, zobaczysz jak to jest byc profesjonalnym sportowcem! postawa nie ma nic do wiernosci kibicow, a przez takie poddawanie sie laduje nas pozniej w dupe, bo sie poddajemy i nie walczymy do konca |
Cytat:
Ja akurat, mimo ***380;e specem od pi***322;ki nie jestem, od razu powiedzia***322;em (przy powt***243;rce) do znajomego, z kt***243;rym ogl***261;da***322;em mecz, ***380;e jak dla mnie to by***322; to spalony. Dopiero p***243;***378;niej komentatorzy zacz***281;li o tym rozmawia***263;. Czyli jednak by***322;o wida***263;. Cytat:
Cytat:
Ostatecznie pojedynczego zawodnika mo***380;na tak obserwowa***263; i da***263; mu kartk***281; na podstawie ca***322;o***347;ciowego zachowania. Ale nie dru***380;yn***281;.. Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
Szkoda, że nie zrobili prezydentowi zdjęcia w momencie rozwijania szalika i nie napisali, że nie potrafi.
Salonik WSI usilnie pracuje na każdym kroku i pogrzebie nad zniesmaczeniem prezydenta. Ale nic nie przyćmi cudów, oj już nic. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobra, uważasz że postawa naszych piłkarzy nie ma nic do wierności kibiców, ok, ja tylko wyraziłem swoje zdanie. Powiedz mi tylko, że lubisz patrzeć cały czas na te same błędy, każdy turniej kończy się tak samo. Z wypowiedzią zostań piłkarzem lub trenerem... nie mogę się zgodzić. Prawda jest taka, że to zawód jak każdy inny, a za taką pracę nie płaci się takich pieniędzy. Poza tym dlaczego zawsze jest winny trener, nawet najlepszy nie jest w stanie stworzyć drużyny bez dobrych zawodników, a siła naszej drużyny opiera się na 1-2 gwiazdeczkach, a reszta biega za piłką jak na podwórku. Możesz się nie zgodzić ze mną, ale ja właśnie tak uważam. |
Cytat:
troche smieszne jest, kiedy takie organizacje jak UEFA czy FIFA probuja ustalac reguly gry, a trzeba byc naiwnym, zeby wierzyc, iz nie ma tam korupcji. sposob ich funckjonowania, hierarchia stwarzaja idealne warunki dla korupcji, a aferki juz byly, ale szybko je tuszowano. o ilu nie wiemy? |
Cytat:
Cytat:
Chociaż masz rację, nie robiłem, bo nie oglądałem uważnie. Poza tym nie ma dla mnie znaczenia, na czyją korzyść jest pomyłka (celowa czy nie). Uważam, że bez względu na to być ich nie powinno. Osobiście wolałbym uczciwie przegrać, niż wygrać poprzez oszustwo.. Cytat:
|
pepperman ma racj***281;.
Nie zauwa***380;y***263; czego***347; z daleka mo***380;na. Zw***322;aszcza jak jest t***322;ok, a tak wtedy by***322;o. I takie s***261; regu***322;y - czasem dzia***322;a to na nasz***261; korzy***347;***263; (wczoraj), czasem nie (z Niemcami). Ale gdy s***281;dzia daje niezas***322;u***380;enie karnego na 30 sekund przed ko***324;cem meczu, zw***322;aszcza po 3 czy czterech wolnych pod nasz***261; bramk***261; (samo to ju***380; by***322;o chore), to ju***380; jest podejrzane. Po prostu da***322; im gola gratis. A co do przepychanki pod bramk***261; przed karnym, to prawda, ***380;e by***322;a. Lecz na moje oko zacz***261;***322; Austriak. W zwi***261;zku z tym ju***380; nie jestem pewien, czy wynik faktycznie jest sprawiedliwy. Chyba jednak nie. Co do naszej s***322;abej gry - Boruc nas uratowa***322;, a on te***380; si***281; liczy jako zawodnik. W drugiej po***322;owie grali***347;my lepiej. Poza ko***324;c***243;wk***261;, gdzie non-stop by***322;y wolne pod nasz***261; bramk***261; i ju***380; trudno powiedzie***263; czy to w og***243;le by***322;a jeszcze gra. :bluzga: |
Cytat:
smiac mi sie chce z Anglikow, poczytajcie dyskusje na BBC. oczywiscie Webb czy jak mu tam to ostatni sprawiedliwy i nieomylny, swiatowej klasy sedzia, a Polacy faulowali na kazdym kroku i tylko oni ciagneli za koszulki (moze zapomnieli zalozyc okulary). ktos jednak zapytal czy tak samo by pisali, gdyby na miejscu Polski byla Anglia. cisza. |
Panowie i Panie, ktoś kiedyś, mądrzejszy ode mnie powiedział, ze "nie liczy sie mecz, liczy sie wynik". I nie ma co dalej komentować.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:13. |