![]() |
Trzeba poszukać krajów z którymi mamy szanse:);)
|
3 bramki od Kamerunu :hahaha: :rotfl:
sięgamy dna. Nie oglądałem meczu, ponieważ nie kibicuje juz naszym piłkarzom. Nie ma komu. Przykro mi. Zawsze przegrywają... Trzeba by znaleźć nowych piłkarzy (tylko skad) Nowego trenera (tylko jakiego) zmienić PZPN (tylko jak). Zacząć od nowa. Ale nie sądziłem że bedzie taki wynik.... Wywalili Benhakkera, a jak sobie radzi reprezentacja teraz? Wtedy byliśmy słabi a teraz to szkoda gadać. edit: a sorry Kamerun jest na 40 miejscu w Rankingu FIFA. A my na 56...:hahaha: jakże mogliśmy marzyć o wygranej? Przyjmując spory margines (2x) dla drużyn gorszych, ale które i tak by z nami wygrały, jak Ekwador. Możemy przyjąć że z Zimbabwe mamy szanse. Miejsce 113. :taktak: |
nie mam najmniejszej ochoty ich bronic
tylko z tego co widze (a nie ogladam kadry od jakiegos czasu) to smuda szuka nowych rozwiazan, co chwile inni pilkarze, moze jak juz bedzie wybieral z 18 kopaczy anie 40 cos z tego bedzie bo takie zmiany przyczyniaja sie do porazek bo jak oni maja sie zgrac? :) |
Nie zgadzam się, że ta drużyna ni robi postępów. Z Kamerunem nie zagraliśmy tal słabo jak z Hiszpanią. Stworzyliśmy sobie sytuacje i gdybyśmy je wykorzystali, byłoby 3:3. Nie strzeliliśmy bramki od paru spotkań, ale przełamanie w końcu przyjdzie. :)przekonuje pomocnik reprezentacji Polski i Auxerre, Dariusz Dudka :D
|
Cytat:
z Wyspami Owczymi mamy szansę na remis u nas i lekka porażka na wyjeździe, myślę, że to samo z San Marino, z Luxemburgiem bym nie zadzierał :sciana: |
@czary2mary
Cytat:
wygrywa ta drużyna która strzeli jedną bramkę więcej :taktak: |
Podoba mi sie że Smuda szuka nowych.
To prawda. Jednak okazuje sie to całkiem niekuteczne, to znaczy każda kolejna poprawka przynosi pogorszenie wyników. Oczywiście trudno za to winić Smudę, piłkarzy on nie tworzy. Ale coś jest nie tak... Jeżeli stara sie powoływać najlepszych, a nic z tego nie wychodzi, to chyba oznacza że lepszych po prostu nie mamy. Stara kadra sie wykruszyła, nowi są jeszcze słabsi. Szkoda. Do 2012 jeszcze tylko 2 lata. |
Gwoli ścisłości - drużyna Kamerunu też jest w przebudowie, a ten skład grał ze sobą po raz pierwszy..
|
:cisza: Proszę w tym temacie pisać o piłce nożnej. :czytaj:
Miejsce zaś dla polskiej kopaniny proponuję zorganizować w śmietniku (chociaż boję się, że obniży to jego poziom). :P :mruga: |
ja, dawno temu, w mezozoiku,
też kopałem piłkę :sciana: |
Rycho speszył naszych na stadionie i tak się skończyło http://www.gifownik.pl/gify_new/male_gify/sport/26.gif
|
Kolejny kwiatek do naszego piłkarskiego ogródka...
http://www.sport.pl/pilka/1,65037,82...lski_U_23.html Irlandia Północna... |
za,machów sie pewnie wystraszyli, tam każdy 'amator" z karabinem i zestawem podręcznym granatów chodzi ;)
|
Ilość załączników: 1
to kiedy pogrzeb,
muszę zrobić wśród was zbiórkę na wieniec :spoko: |
To z kogo i jak mamy budować kadrę?
Nawet najlepszy selekcjoner nie pomoże. Większość piłkarzy z lat 2002-2008 kiedy to jeszcze czasem mieliśmy jakieś sukcesy jest juz praktycznie poza reprezentacją. A nowi jeszcze gorsi. A U-23 to juz u-boot ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:46. |