![]() |
trochę wenta zawalił, mógł wziąć czas k***a
|
A no mógł.
A teraz.... |
remissss...
koszmarny początek k***a |
6:3 w plecy
bedzie bez olimpiady |
cicho nie kracz k***a
|
jaszka wchodzi jak w maslo
a ja za chwile wylacze to zenade 5ta zmarnowana sytuacja pod rzad a nawet 6 dziekuje wylaczam choc jest szansa na 7 zmarnowana sytuacje i jest 7 milego ogladania |
k***a
|
powiem wiecej. zycze im zeby nie wygrali (remis im nic nie daje)
za ta ilosc bledow nie zasluguja na nic a szczegolnie nie na wycieczke do londynu |
Remis im daje , ale oni nie dają rady
|
nie daje im remis bo hiszpanie wygrali dwa mecze, wiec zeby byc na 1 miejscu trzeba wygrac. prosta matematyka ;]
|
Remis daje awans.
Ale oni chyba nie chcą tego awansu. Edit: Demek - dwie drużyny wchodzą. Jak zremisujemy to mamy dwa remisy i wygraną, a Serbowi jeden remis i wygraną. Prosta matematyka. |
to nie 3 pierwsze miejsca z grup wychodza na igrzyska? tylko jeszcze cos graja dalej?
co nie zmienia faktu, ze nie ogladam tej zenady dalej. tego sie nie da ogladac. nie mam zamiaru ogladac po raz kolejny pogoni, ok fajnie, ze walcza ale juz mnie to nudzi. i jak uwazalem, ze wenta jest nie do ruszenia tak zaczynam uwazac, ze czas na jakies zmiany, jak nie trenera to zawodnikow. |
Cytat:
Z jednej strony cieszy wygrana kadry , a z drugiej chleba z tego nie mamy . Więc niech "ćwoki" zostaną w domu . |
Cytat:
|
pozamiatane po I połowie k***a
cudu nie będzie :nie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:41. |