![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
![]()
Mam problem z windowsem XP pro. Kiedy włączam go to słychać muzyczkę a później nic tylko zapraszamy, a kiedy nacisne trzech królów to wyskakuje mi tapeta pulpitu i nic więcej sie nie dzieje. Najdziwniejsze jest to że moge włączać wszystkie programy z polecenia uruchom, ale menu staru i ikony już sie nie pojawią.Bardzo błagam was o pomoc. Pisze z poziomu win98se.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
tak sie stalo nagle, czy od razu po instalce?
jesli z dnia na dzien, to szykuje sie instalacja od nowa (choc to chyba nie jest wielkie odkrycie ani rada, na ktora czekales) jesli caly czas tak jest, to sprobuj zainstalowac system, ale ze zmieniona konfiguracja, np. wyjmij karte sieciowa (albo jaka podobna), pozycz od znajomego karte graficzna i sprobuj na niej zainstalowac system jakos niewiele tu mozna doradzic, bo niewiele wynika z Twojej wypowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Wejdź w tryb awaryjny na konto administartora. Uruchom linie komend i wpisz "chkdsk /f". Oczywiście bez cudzysłowów. Uruchomi to XP'ekowy ScanDisk.
Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Podam więcej informacji: każde konto utworzone jako konto administratora nie chce sie włączyc tylko konta o ograniczonych uprawnieniach sie włączają normalnie, a konta utworzone nie chcą sie włączać(włączają sie tylko w trybie awaryjnym).
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|