![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Wierszyk i baaardzo ciekawa tapetka
Dysk Twardy a´la Pan Kotek
Dysk twardy był chory i leżał w biureczku I przyszedł disk doctor: "Jak sie masz hadeczku?" Podzielże się ze mną swymi zgryzotami. Butsektor zapchany samymi zerami! Patrycje dwie trzecią za zbędną uznały, Ni jeden katalog nie ostał się cały! Dane gdzieś być muszą, bo czuję je w sobie choć nie na surfacu - luzem w obudowie. Poza tym juzera lamerskie metody Miast mnie leczyć więcej narobiły szkody! Skandiska ujrzawszy gdy Windows startował "Wirus!" - rzekł w panice. - "Trzeba formatować!" Trzy razy arjusiurnął, tak jak się należy, nagle zmienił zdanie i w RESET uderzył. By cała zawartość ze mnie nie wyciekła "Not system! Disk error!" rzuciłem na ekran. Poczekaj momencik, niech się rozzipuję. Jestem self-ekstrakting, tylko potrzebuję Wolnych czterech mega. Disk doktor ślimacze Rozwijanie zaczął. Nieostrożnie raczej... "Uważaj!" - dysk zgrzytnął by ostrzec doktora Lecz było za późno, ów wpadł w bedsektora. "To tak się odwdzięczasz, gdy ktoś chce Ci pomóc!?" - zasyczał Disk Doktor. I poszedł do domu. *** ^_^ ^_^http://www.fun.from.hell.pl/2004-02-...l-that-bug.jpg a tu cos dla panow: http://www.fun.from.hell.pl/2004-02-06/samo-zdrowie.jpg
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 21.02.2004 o godz. 00:57 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Fajne
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cos dla panow juz bylo, ale ten pierwszy obrazek mi sie podoba. Nie ma go ktos moze w wiekszej rozdzielczosci?
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
przychylam się do prośby andrzeja9.... świetny rysuneczek
. Jednak powiększenie go troszkę straci na jakości.... jakby ktoś miał w lepszej jakości to wiecie co robić ![]() co do wierszyków to kiedyś w śp. gazecie Secret Service byłtaki wierszyk o kochanym Atari: Pokochałem me Atari Było z drewna i ze stali Niezbyt z prądem to działało Węgla sypać należało Węgiel trzyba sypać równo Bo się czesto psuje g****
|
|
|
|
#5 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
![]() |
Wiem, że chyba każdy już to czytał, ale jak już mowa o wierszykach to może by tak go przypomnieć
![]() Kiedy przyjdą przeszukać dom, Ten, w który mieszkasz chłopie, Kiedy sprawdza twój CD-ROM, I na płytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami staną, i nocą Nakazem w dłoni w drzwi załomocą - Wiesz o jaka im chodzi zbrodnie? Ściągałeś pliki przez dwa tygodnie. Już przed twym domem setki są glin, Dokąd uciekać? Chyba do Chin. A wszystko przez to, ze owe dane, Wprost z Ameryki były pobrane Co czyni z ciebie kogoś gorszego, Niźli mordercę wielokrotnego... Kiedyś przyjdą na pewno pogrzebać ci w kompie może się zlitują, w co szczerze wątpię. Jak GROM w nocy przez dach się wkują, płyty połamią, save'y skasują, pójdzie się j**** w FIFIE kariera, znów w NFS'a startujesz od zera. Choć w ***8222;Call of duty***8221; wojnę wygrałeś, choć wiele nocy przez to zarwałeś, brak u nich skrupułów, litości nie mają. za dyskutowanie zarobisz pałą, nie pomogą płacze, ani lamenty cały twój hardware w folii zapięty. już biurko puste, już wiatrak nie huczy może mnie w końcu to coś nauczy. mijają godziny, mijają dni, chyba oszaleje, wciąż komp mi się śni. dzwonie na pały, może coś da się załatwić, jakiś glina mówi: muszę pana zmartwić, tutaj jest Polska, tu cuda się dzieją, kompa pan oddał przebranym złodziejom. Jaki jest morał mojej definicji? Profilaktycznie nie wpuszczaj policji.
|
|
|
|
#7 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
W paczce jest ta tapeta w rozdzielczościach 1024x768, 1280x1024 i 1600x1200.
Podziękujcie ładnie .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
The Division Bell
![]() |
Hmmm błąd przy ściąganiu, koniec archiwum. Jak to wrzucić żeby było dobrze?
Mogę wysłać na maila chętnym jak się nie da. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
![]() |
dziękuję ładnie
, ale czy to podczas rozpakowywania mam błąd NIEOCZEKIWANY KONIEC ARCHIWUM i jednej tapety mi nie chce rozpakwać... czy macie podobnie !?
|
|
|
|
#10 | |
|
The Division Bell
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
1600x1200, 1240x768 |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
![]() |
A tak wracając do wierszyków... co prawda ten otrzymałem już spory czas temu... ale to jednak wierszyk
![]() Srając na chate, lejąc na fure Kupił Franciszek sobie komóre Była to iście cudna komóra Srebny metalic, etui-skóra I miala klipsa by przypiąć do spodni Tak przecież modniej, łatwiej, wygodniej Zakrywać jednak cuda nie nada Więc Franio sweter do spodni wkładał Nastawiał budzik na ósmą dwadziescia Żeby dzwoniła komóra na mieście Dzwoniła komóra setkami dzwonków Marszem Walkirii, Witaj Biedronko Discopolowo, filmowo, biesiadnie Polifonicznie, k***wsko ładnie . A kazdy dzwonek Franciszka nęcił Żal, że w komórze brakło pamięci Więc zaczął zmieniać Franciszek logo Cycuszki, C*pki i Misia Gogo Nie brakowało pomyslów, ni chęci Tylko znów brakło, , pamięciGdy się już znudził srebrny metalic Franciszek złoty jej panel przywalił Potem czerowny, niebieski, zielony Już Franio, , był zakręconyWyświetlacz Frania kolorów miał siedem Cieszył się Franek, Henio miał jeden Henia telefon nie miał wibracji W ogóle nie miał ni wdzięku, ni gracji I tak naprawdę to był do bani Henio go kupił na giełdzie, taniej Chodził więc mistrz nasz z glową do góry Bo wszyscy mieli gorsze komóry A jego była ekstra i cacy Aż przyszedl SMS - "Wylali Cię z pracy"
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
macio.men, tez bym prosil o przeslanie, adres masz jak klikniesz na nimal w moim podpisie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Takze bym prosil na maila (ktory jest w podpisie), jesli mozna