![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
kiedys na homoseksualizm mowilo sie jak o zboczeniu, teraz w wielu krajach juz nie
tak samo od niedawna alkoholizm jest uznawany choroba a ty jestes po prostu nietolerancyjny... Jesli masz problemy z odczytaniem czyjegos zlepka slow, to wykaz sie inteligencja Razem z tym profesorem tkwisz w sredniowieczu... sory Jesli nie masz pedagogicznego wyksztalcenia, to nie jestes kompetentny aby to oceniac
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
zaczyna się OFFTOPICOWANIE :/
PS żeby namierzyć pisk odłączaj po kolei wszystkie elementy komputera aż zlokalizujesz źródło "nadawania" ![]()
![]() |
#18 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Możliwe że piszczą cewki na płycie głównej lub w zasilaczu.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...=piszczy+cewki |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Cóż za świeże i liberalne spojrzenie na świat ![]() Tak w ogóle, to pisałem o tym, że powinno się dbać o język ojczysty i o pseudodysleksji. Ale widzę, że nie omieszkałeś wspomnieć o tak modnym ostatnio tematacie, jak homoseksualizm. Cóż, po raz kolejny napiszę, że kiedyś po prostu nazywano to po imieniu... Czytając zlepki słów, nadźgane błędami ortograficznymi trzeba użyć intelignecji, żeby zrozumieć, co ktoś chciał przekazać. Ale to wcale nie oznacza, żeby też takiej osobie wprost nie powiedzieć: chłopie, weź się w garść i poucz się troszkę, poczytaj... bo trudno Cię zrozumieć. Ale nie, lepiej to zaakceptować i dorobić do tego chorobę, zrobić jeszcze i ofiarę paskudnego polskiego języka z tumanka. Wyobraź sobie, że nie jestem osobą z dużym bagażem doświadczenia życiowego, ale stać mnie powiedzieć pewne rzeczy prosto w oczy i nazywać je po imieniu. Ty widać lubisz dorabiać filozofię do pewnych rzeczy... ale to w imię tolerancji przecież i ogólnego zrozumienia. Kiedyś świat miał po prostu pewne zasady, których coraz mniej w obecnych czasach. No tak, tym sposobem znowu cofnąłem się do średniowiecza... ![]() Ostatnio zmieniany przez Proton : 20.12.2004 o godz. 15:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Merry F****** Christmas
![]() |
problem polega na tym, ze nie jest to ciche piszczenie o wysokiej czestotliwosci, tylko glosne o sredniej
![]()
![]() |
#21 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
sa prowadzone badania pedagogiczne, ktore to stwierdzaja lub nie Mowic o kims, ze nie ma deficytow (genetycznie uwarunkowanych) tylko jest lewiny to tak jak powiedziec do osoby niepelnosprawnej jezdzacej na wozku, ze jest leniwa i sie jej chodzic nie chce.
![]() |
![]() |
#22 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Tyle tylko, że zbyt wiele osób podszywa się pod tę dolegliwość. Ja wiem, że to wygodne... ale jest to najzwyklejsze oszukiwanie, krętactwo i olewanie nauki. Po co się uczyć, czytać, pisać... wystarczy iść do lekarza i "załatwić" papier, że jest się dyslektykiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Panowie i panie, a tak wogóle to na jaki temat jest ten POST! Chyba nie o dysleksji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Bywalec
Data rejestracji: 19.09.2004
![]() |
Cytat:
Podzielam zdanie, lecz tylko po części poniewaz kiedys na dostanie tego papieru przechodziłam mase testów (przy ponowieniu drugim równiez). Teraz ide i dostaje z góry :/ Heh...moze powiem tak, jestem dyslektykiem, a ty mówisz o dysortografi jak sie nie myle, polega to na tym, ze nie widzisz błedów, bo nie znając zasady pisownie(i te sprawy). Niestety twoj pierwszy komantarz dla mnie brzmiał za ogólnie. Wiemy dobrze w jakich czasach żyjemy, lecz wybacz w tej chwili się czuje urazona. Sama nie potrafie wychwycić wszystkich swoich błedów stylistycznych i ortograficznych, a tu taki komantarz. Ktoś mi zaczyna mówić, ze sie nie douczyłam, w porównaniu do niektórych chodziłam przez pare lat na zajecia by to zminimalizowac. A co do tego ze kiedyś nazywali to po imieniu. Dzieci chodziły zakompleksione myśląc, ze sa inne, głupie lub podejmowały próby walczenia, ktore im nie wychodziły. (i tak z zakompleksionych dzieci powstali homoseksualiści hehe zartuje ![]() Zero tolerancji , mysle, ze czepiasz sie dla zasady! ps: czesto sie zdarza, ze dyslektycy potrafia bardziej racjonalnie myslec. pozdrawiam!
![]() |
![]() |
|
|