![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie StOdioworks, ale StUdioworks - chyba sam nie wiesz co masz za monitor. Nie dzięki, ale na nadlewanym walcu starej generacji nie miałbym zamiaru pracować, choć wybredny nie jestem i zapewniam Cie, że świeceniem to do Flatrona F700P on się nie umywa, parametrami sądzę również. Co do 10 min - zapraszam Ciebie do mnie i zobaczysz o co chodzi - nikt pracujący na moim kompie nie zauważył nic podejrzanego. To dorone milimetrowe przemieszczenia obrazu, a faktycznie niektóre monitory się rozgrzewają, ale nie 10 min. Mi to nie przeszkadza, znajde czas to się przejade z pudłem do seriwsu chociaż nie wiem za bardzo czy jest sens. |
Co do Studioworks to oczywiście literówka. Co do monitorów to sorry, ale przechodzi mi ich przez ręce kilkanaście tygodniowo (nie jest to zaproszenie do licytacji) flatrony również więc zapewniam Cię (bez urazy) - masz przeciętny monitor. Co do mojego nadlewanego walca to wystarcza - 2 tygodnie temu miałem 21"SUNa (nie walec)
|
Cytat:
Suny mamy w pracy własnie 21 cali - straszne krowy i powoli wypalają się kineskopy. Twoje zdanie to kropla w morzu zdań. Z racji tej, że jesteś nowy na forum przejrzyj sobie inne dyskusje na temat monitorów używając opcji szukaj. Poznasz zdania innych i może przestaniesz tak być pewny siebie bo jak narazie więcej o Tobie nie moge powiedzieć bo niczym nie zabłysnąłeś. Nie musisz mnie nić zapewniać na prawde ja wiem co mam (rozwaliłeś mnie tym tekstem LOL :rotfl: ). Flatron F700P był i może jest najlepszym wyborem w swojej klasie za tą cenę i było to przedyskutowane 1000 razy. Oczywiście są zwolennicy innych monitów, ale fakt faktem przeciętny to ten monit nie jest a na LCD mnie nie stać. Ja mogę Ciebie zapewnić że 90% ludzi wolałoby jechać na naturalnie płaskim kineskopie niż na nadlewanym Studioworksie gdzie pewnie na wysokiej rozdziałce po czasie bolą oczy 8 ) Najlepsze jest to, że walisz teksty niczym niepoparte. wajla |
Cytat:
|
@memorando , nieźle dołożyłeś Ciapkowi :)
zdanie o monitorach Lg mamy podobne ( ja tam wolę samsungi a jedyny lg który mi pasił to był sw795? ) lecz monitor to tylko polowa sukcesu w drodze do dobrego obrazu, równie ważna jest karta graficzna i jakość elektroniki która sie na niej znajduje ( IMO niedoścignionym ideałem na rynku niecałkiem profesjonalnych kart są matroxy) |
Cytat:
Matroxy... rzeczywiście-dobre, idealne do pracy w Adobe Premiere i... drogie :) Pozdrawiam! |
Cytat:
|
p650 czyli wykastrowana z paru mnie nie potrzebnych dodatków parhelia nie jest znów taka droga (i do tego pasywne chłodzenie wiec tylko wyjec zwany boxowym wentylatorem intela daje na prescocie jak potepiony) a obraz ma tak samo dobry albo i lepszy jak w starym dobrym g450
BTW a pamięta ktoś millennium "pierwszej ganeracji" :) to były karty |
Cytat:
|
Jeszcze mam jeden problem z moim flatronem:
otoz gdy go bardzo rozjasnie obraz staje sie rozmyty, a jest ostry jedynie na samym srodku. Ciapek Ty tez tak masz ? Oj chyba monitorek odwiedzi serwis... Ile za taka naprawe moga sobie policzyc? Bo monitorek mam na gwarancji ale nie mam papierka ... |
Cytat:
do tego serwisu oddalem rok temu moja nagrywarke cd na gwarancji bo szwankowala. nie wymienili na nowa,ale pok\robili tak,ze dziala dalej bez problemow:) |
Cytat:
tylko jeszcze do bytomia zajechac trzeba, gware podbic musze |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |