Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.03.2004, 15:00   #1
Grzegorz75
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
Grzegorz75 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez eloise
cóż PKP ma sporo wad, ja codziennie pokonuję 44 km z domu do pracy pociągiem, czasami coś się popsuje i muszę jeść zimny obiad albo gęsto tłumaczyć się współpracownikom

pomimo tego jestem zadowolony z takiej formy podróży, jako porównanie przytoczę jazdę busem, brrrrr, do dziś mam ciarki, kierowcy busów to nieodpowiedzialni ludzie, w busie mającym 12 miejsc siedzących podróżuje 30 osób (zbici w kupę na maxa), ja stoję jako pierwszy pasażer przy kierowcy trzymając się tylko poręczy, kierowca ***** pedał w podłogę i 115 km/h, boję się pomyśleć co by się stało w razie gwałtownego hamowania...

reasumując - wsiadając do pociągu jestem wręcz w 7 niebie... mam dużo wolnej przestrzeni, jest cieplutko, jakaś toaleta jest
Ci kierowcy mają nad sobą innych "kierowców" Nasze busy są tak napchane, że już mnie nieraz w......iało. Bo mnie niezabrał. Albo na niektórych przystankach się niezatrzymują. Prywatyzacja, konkurencja... jedyny zysk to cena. MPK 2 zł, PKS 1,5 zł BUS 1zł.

Fajne pociagi masz usiebie. Szczególnie toaleta. Bez zarazków? No tak przy obecnych niskich temperaturach i przeciągu w WC to nawet mały zamienia się w sopelek/stalaktyt lub znika

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.03.2004, 16:42   #2
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Grzegorz75
Fajne pociagi masz usiebie. Szczególnie toaleta. Bez zarazków? No tak przy obecnych niskich temperaturach i przeciągu w WC to nawet mały zamienia się w sopelek/stalaktyt lub znika
tak, fajne - wagony piętrowe tzw. bonanza, wyprodukowane coś kolo 1960 r., ogrzewanie działa - są dwie możliwości: włączone daje temp. 35 *C lub wyłączone, co daje temp. otoczenia, toaleta jest - jak najbardziej, pomalowana i połamana przez super Polaków (*****i i twardzieli, co im się nudzi jazda) ale mam gdzie zrobić siusiu, nie muszę nadwyrężać pęchęrza
Stary 11.03.2004, 18:13   #3
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez eloise
...ogrzewanie działa - są dwie możliwości: włączone daje temp. 35 *C lub wyłączone, co daje temp. otoczenia...
Tak jest chyba od zawsze.
Spojz na to z lepszej strony - masz wybor miedzy koleja transsyberyjska, a orient expresem

Twoje uprawnienia: