![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.07.2002
![]() |
Atak na Irak
Jak zapewne wiecie USA przymieża się do ataku na Irak.
Jeżeli nie chcesz aby Polska brała udziału w tej wojnie, przyłącz się do protestu na http://niedlawojny.prv.pl Przeslij tę wiadomość dla wszystkich znajomych !! PS. Sorry za spam ale to chyba mała rzecz biorąc pod uwagę skale problemu |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
to nic nie da
![]()
![]() |
#3 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
nierozumiem sensu takich akcji
![]() ![]() ![]() a tak na boku to ja akurat jestem za wojna z irakiem, "wasacza" trzeba obalic bo to psychopata ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Nie mamy żadnego wpływu na takie decyzje...niestety...:chytry: A ja nie jestem za wojną przciwko Irakowi... przcież to państwo takie jak inne,i dlaczego obywatele tego państwa mają być wplątani w wojne...być zabijani i cierpieć za śmierć swoich dzieci.A tylko dlatego że rządzi nim Dyktator psychopata ,który teroryzuję swój naród...Jestem tylko za obaleniem samego "wąsacza" i nie wplątywanie w to niewinnych niczemu ludzi...
![]() |
![]() |
#5 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Maciej popieram Twoje zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Radykalnie przeciwko!! To nie te czasy, kiedy wojna mogla trwac kilka lat... Kurcza wtedy kilka lat, a teraz... teraz walna atomice i po faworach, nikt sie nie bedzie bawil w armaty, bagnety, kalasze i granaty. Wojna =>> smierc
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Amerykanskie wojsko niezle placi, przynajmniej chlopaki zarobia sobie troche 8)
![]() |
#8 |
User
![]() |
tylko obalic wasacza bez uzycia syly
![]() ![]() przecierz niewyslemy GROMu zeby skrocil wasa Sadamowi ![]() USA raczej niezrobi takiego numeru jak z rosja (wyscig zbrojen az ZSRR dostalo zadyszki) bo za duzo wojsk juz przewiezli na bliski wschod a poza tym w czym sie scigac - w rakietach z waglikiem i w gazowaniu kurdow ![]() ![]() poza tym na swiecie jest jeszcze niejaki Kim_Cos_Tam ktory serwuje swojemu narodowi trawe do jedzenia i kule w leb jak ktos zakwestionuje jej "wysoka wartosc odzywcza" ^_^ nim tez trzeba sie zajac (problem - paro milionowa armia zebrakow ktora ruszy na poludnie zaraz po otwarciu granic) ![]() nie ma latwych rozwiazan przecierz w polsce tez wiele osob oddalo zycie abysmy niemieli "Korei polnocnej bis" irak ma ten problem ze sadam stworzyl sobie Orwelowski aparat bezpieczenstwa i tak jakakolwiek opozycja nie ma prawa bytu ![]()
![]() |
#9 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
User
![]() |
Cytat:
![]() moze sie stac tak jak u Clancyego ze wlacze w iraqu przejma mulowie z Iranu (ci co czytali "dekret" wiedza jak to sie skonczylo ![]() moze byc jak u nas ze opozycja (jaka opozycja) bedzie powoli demokratyzowala panstwo ![]() albo teren wezmie pod panowanie jakis szejk i zrobi z Iraqu druga arabie saudyjska ![]() no chyba ze powstanie cos takiego jak w afganistanie tylko ze wtedy turcja bedzie miala problem z kurdami ktorzy moga chciac stworzyc wlasne panstwo ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Usa chce sie zemscic na Iraq i miesza w to inne panstwa..... Ja jestem przeciwny wojnie, mam nadzieje ze jak wiekszosc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
Saddam jest jaki jest .. ale nie żywie do niego urazu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
przepraszam...
ale czym Polska ma sie przyłączyć do ataku na Irak ? F-16 nam jeszcze nie przysłali, marynarke mamy po amerykanach ale bez uzbrojenia, żołnierze nasi tylko czekają by z woja wyjść, i kałasznikowy też sie już powoli psują. moim zdaniem wojna pewnie będzie, ale Polska tutaj chyba nie ma nic do powiedzenia, i napewno nie ma jak pomoc, lub tez sie przeciwstawić. no a pozatym irak wisi polsce tyle szmalu że aż głowa boli, jak do nich zaczniemy strzelać to napewno nie zapłacą. no nic, zobaczymy co będzie, jendak nasze wpisi nic w tej sytuacji nie pomogą. shuma02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.07.2002
![]() |
Poczekamy zobaczymy - tak to chyba Francja z Anglia w 1939 musiały sobie mówic. Potem zapewne mówiły że to nic nie da.
Skopac wasacza - super pomysły to że przy takiej akcji zginie pare tysiecy niewinnych ludzi to juz niewazne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Moim zdaniem ta wojna jest zupełnie bez sensu - chodzi o ropę naftową, o wypchnięcie z magazynów US Army amunicji , której magazynowanie jest bardzo kosztowne i o kilka innych rzeczy. A co do decyzji polskich władz a propos agresji na Irak to żygać mi się chce. Najchętniej nasi rządzący by w dupe Bushowi weszli...no comment....
![]() |
|
|