![]() |
...przy założeniu, że tylko jedna osoba będzie dzwoniła, to owszem... ale dzwoniąc do dwóch... :D
to co, idziem do PLAY? :P |
No tak, nie chodzilo mi o Ceibie a o woitas'a
|
Cytat:
|
Nie bo obie musza miec, nie beirze kolega pod uwage oddzwaniania;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Dwa lata temu byłem w Irlandii. Zakupiłem starter o2 i go zarejestrowałem. Teraz mam co miesiąc 250 smsów wszędzie :> (pozdro @jou :spoko:) |
ja tam czekam na takie oferty, z jakich kozystalem w O2 - doladowuje i mam polaczenia z cala europa za free...
|
nie jest źle, mając 2 osoby w play, można za 60 zeta nawijać 24/24 bez opłaty.
a rozmowy z lubą potrafią nieźle bić po kieszeni hehe szkoda, że wcześniej tego nie wprowadzili :P |
Tak, tylko że w innych sieciach niewiele mniej płaci się za samo utrzymanie ważności konta..
Wiadomo, że oferta nie jest dla wszystkich, ale jak ktoś więcej dzwoni, plus głównie do Play to korzyści są oczywiste. |
Tylko szkoda ze po 30 dniach trzeba znowu doladowac konto 30zl. To jak cche sie dzwonic za darmo przez caly rok to trzeba utopic min. 360zl - tyle to mi sie nie zdarza wydzwonic. Wiec z mojego punktu widzenia slabo sie to oplaca jak ktos duzo nie dzwoni. Plusem w tym wszsytkim jest nieskonczona waznosc konta(no 365 dni) nawet po doladowaniu za 30 czy 50zl.
|
Też tak na początku przeczytałem. Myślę, że tytuł celowo jest tak sformułowany, żeby "naturalnie" wychodził błąd ;)
|
Kurde.. Albo tam faktycznie była literówka (bo najpierw przeczytałem, później dopiero przekopiowałem), albo moje rozumienie tekstu jest dzisiaj umiarkowane...
|
@Andrzejj
No wszystko się zgadza ;) Za darmo do wszystkich w sieci :) |
Cytat:
|
Tytuł artykułu: Play: za darmo do wszystkich w sieci
Treść: Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:09. |