![]() |
Ilość załączników: 1
|
Taak Plus to ciekawy świat, czytałem stosowny temat na forum... :D
|
No, Plus reagował ostatnio 22 stycznia, więc znając jego ociężałość (umysłową) można oczekiwać reakcji w okolicach lipca najwcześniej...
|
Nie ma czym się ekscytować. Pierwszy krok zrobił play, teraz trzeba czekać na reakcję innych operatorów.
|
Myślę że warto odświeżyć temat bo zrobiło się ciekawie :D
http://www.telepolis.pl/news.php?id=17275 |
Cytat:
ale w międzyczasie się już wywiedziałem co chciałem i się zdecydowałem... czy to dobrze, to się okaże :mruga: po siedmiu latach w idei/orange... trochę żal.. :( ale trzeba próbować czegoś nowego :) |
kontem mozna zarzadzac na ich stronce playmobile. A doladowania tez sa przez neta.
|
Cytat:
I tak nie masz zasięgu. |
a jak wygl***261;da sytuacja z obs***322;ug***261;? sprawnie dzia***322;aj***261;?
mo***380;liwe jest zarz***261;dzanie swoim kontem przez internet? (co***347; jak orange on-line) |
teraz juz w pre-paidzie pieniadze nie przepadaja,jesli doladowanie zrobi sie w ciagu 90 dni.
|
Cytat:
Bonus jest do wykorzystania tak jak piszesz w ciagu 30 dni a nastepnie przepada... |
czy w Play'u na karte kumuluje sie czas na wychodzace ?
tzn jak np doladuje dzis za 50 zl to mam wychodzace na 3 miesiace a jak jutro doladuje to bedzie na 3 miesiace od jutra czy na 6 miesiecy lacznie ? ktos wie ? w TT mam kumulacje... i jak to jest z tym bonusem w Play'u... tzn cos czytalem ze niby bonus jest do wykorzystania tylko w ciagu 30 dni a potem przepada jak sie nie wykorzysta... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Play'a nie mo***380;na do***322;adowa***263; przez internet... (w inteligo mo***380;na do***322;adowa***263; wszystkie sieci, a play'a nie) :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |