![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Polecam spektakl "ŁÓŻKO PEŁNE CUDZOZIEMCÓW"
jeżeli macie możliowść i chęć wyjścia do teatru gorąco polecam spektakl "ŁÓŻKO PEŁNE CUDZOZIEMCÓW" w reżyserii Jerzego Bończaka
ja byłem na tym w kieleckim teatrze jest to naprawdę 2 godziny cudownej zabawy pełnej śmiechu i komizmu, do dziś boli mnie brzuch od śmiania się, zaliczyłem conajmniej 10 razy ROTFL
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzieki za tytul - zainteresuje sie tym. Ja polecilbym cztery sztuki jednego rezysera (niestety nie pamietam nazwiska), dwie z nich to: "Wszystko w rodzinie" oraz "Mayday". Pozostalych nie pamietam, ale na pewno ten sam rezyser. Rowniez mozna sie naprawde swietnie posmiac
![]()
![]() |
#3 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Byłem na "Łóżku..." jakoś tak w listopadzie w "Komedii" warszawskiej - nadal zresztą grają i trafiłem na p. Skrzynecką
![]() Humor sytuacyjny oparty na stosunkach damsko-męskich - to jest chyba uniwersalna formuła na komedię - i chyba zawsze się sprawdzi. Teatrum pełne, brawa huczne i długie, jednym słowem udany wieczór Nie wiem tylko - choć moja lepsza połowa jest tego pewna - czy "Stosunki na szczycie" są od "Łóżka..." lepsze, czy gorsze?
![]() |
|
|