![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Chyba wezme tak jak pisze Kasprzak:
Chyba, ze ktos mi poda jaka wziasc lepsza plyte, to zezygnuje z 256MB na koszt plyty. Chodz z drugiej stony bracik ma postawiony sprzet na Asrocku i wszystko mu fajnie chodzi, nawet sie kreci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tez chcialem zaoszczedzic pieniadze klienta ... skonczylo sie wymiana na asus'a 256 pamieci to teraz lekko przykuso ...
![]() |
![]() |
#19 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
asrock? nie wiem czy nie lepiej poczekac do wyplaty i nie kupic abita nf7 rev2 - tego podstawowego - jest drozszy niewiele - chyba 80 zlotych - bo tego proca bedziesz chcial krecic a slaba plyta ci w tym przeszkodzi
sempron 2200 ma niziutki mnoznik, fsb mozna jechac i jechac - sadze ze 200 jest bardzo prawdopodobne dalej - ram -twinmosy.. u mnie tansze byly hynixy cl3 [hyundai d34] ktore wstawaly na fsb200 z timingami 2-2-2-6.. wiec jakby co to pare zlotych zaoszczedzisz a jakosc wyzsza [twinmos teraz to tylko na mtec'ach.. szkoda] 256 to ZA MALO do grania, ledwo styka do przegladania www, ale jak odpalisz sobie muze, film i przegladarke to poczujesz slowdown ale jesli teaz masz tyle i juz to lepiej odpuscic z ramu niz plyty
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() To mowisz zeby lepiej dolozyc te 80zl i wziasc tego abita, a ram zostawic 512MB? Praca na 256MB to niezaciekawie wyglada... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Cytat:
A7V880 powinna wystaczyc ... nie wiem po ile sa bordy na nForce2 moze cos takiego ... chodz teraz mocno bym sie zastanawial czy nie kupic czegos pod A64 najtanszego proca pod dobra plyte na Socket939 jesli chodzi o pamieci zawsze lepsze beda (w dzisiejszych czasach) o duzej pojemnosci niz z dobrym time'ingiem ... 512 jakiegos no-name znajdziesz juz za 250,-
![]() |
![]() |
#22 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
A w pamieci "no name" nie mam zamiau sie ladowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
sam mam kingston'y hyperX ... ale jak kogos nie stac - powtarzam - lepiej miec wiecej pamieci niz lepsze czasy ...
kup sobie elixir'y ... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38462722
![]() |
#24 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Co do Elixirow to mam o nich kiepskie zdanie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@epol, elixir to teraz brand znanego producenta pamięci Nanya, w czasach kiedy pc2700 to był ostatni krzyk mody a normą były pc1600 lub pc2100 miałem parę kostek elixirów które piknie na cl2 chodziły do fsb160 bez podnoszenia napięcia więc w sumie może przemawia przezemnie (razem czy osobno?) sentyment
a co do hyperX, imo nie ma sensu przepłacać za ten napis i fajne radiatorki szczególnie że parametrami wcale nie zachwycają, wolę już standardowe twinmosy (cena niższa i takie same lub lepsze parametry) lub poszukać jakichś kingmaxów za zapasem mocy ( tylko nie sugerować się napisami ddr500 bo często te napisowowolniejsze ![]()
![]() |
#29 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() @ Sid - nie no, 256MB to nie aż taka tragedia i da się z tym żyć. Sam tak miałem przez ponad rok i nie było większego problemu. Zgadza się, że czasem jak robiłem projekt i musiałem mieć pootwieranych kilka programów, a do tego słuchałem muzyki i coś ściągałem z netu to komputer potrafił się przymulić, ale generalnie można było spokojnie tego uniknąć. A i z grami nie było źle. Właściwie pierwsza, która zmusiła mnie do kupna dodatkowej pamięci to Pain Killer. Chodził dobrze, ale kiedy przypadkiem zdarzyło mi się zginąć i musiałem wczytać sejwa to zaczynało się czekanie... ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
andrzejj9@ ... i tu nachodzi przyklad samochodowy ...
po co jaguar jak i maluchem jezdzic tez mozna ... no tak ale jaki komfort 1024 dzis to naprawde nie jest luxus ... ![]()
![]() |
|
|