![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
w ramce Product name : Asus P2B Manual Revision: 1.02. Release Date: MAY 1998 ----------------------------------- A powiec mi jeszcze, pisales ze do PII dodales wiatrak po zmianie magistrali, ale drugi wiatrak?, czy nie miales niegdy zadnego oprucz radiatora? Bo na moim PII(350 MHz) i PIII(500 MHz) jest i radiator i wiatrak.....musal bym cos jeszcze dodac?? |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | ||
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Ja mam 2 wiatraki nałożone, czyli jeden na drugi. Ten "nowy" jest na tym oryginalnym od Intela. Ja sądze, że większa ilośc wiatraków na procku nie bedzie przeszkadzała, ale dzięki temu możesz zmniejszyć temperature procesora.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
....a mam jeszcze pytanie gdzie i za ile mozmna taki kupic.... ![]() ....moze jakis sklep internetowy.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
przez przejsciowke asusa albo abita nie pamietam ale napewno pojdzie tez na jakiejs noname
![]() |
#22 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Zdecydowałem się (po waszych odpowiedziach) na P3 1 Ghz z przejściówką na SLOT1. Jeszcze muszę wyszukać na aukcjach komputerowych ten procek, no i cena musi być przyzwoita.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
dobra decyzja, nawet jakby nie poszedl(nie zycze takiej opcji) to napewno go szybko pogonisz i moze jeszcze zarobisz!a i jeszcze jedno szukaj jakiejs firmowej przejsciowki!
ale tak btw to nie wiem czy jakbys sprzedal to co masz i dorzucil ta kase ktora chcesz dac na p3 nie kupil athlona 1.7 z ddrami!
![]() |
#24 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
TVC ja myślałem nad zmianą kompa na początku wakacji, ale dowiedziałem się, że wychodzą procesory 64 bitowe, więc postanowiłem wpakować jak największy procek w tą płytę. A procesor 64 biotowy zamierzam sobie kupć w przyszłym roku, bo kupować Athlona lub P4 32 biotowy to moim zdaniem "strata" kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Powróciłęm do mojego starego problemu, tzn. mam teraz inny.
Kupiłem procesor P3-800Mhz 100Hz na SLOT1, który po podłaczeniu do płyty głownej ASUS p2b nie chce się uruchomić. Procesor jest w 100% sprawny i zakupiony od gościa, kotry ma ok 300 pozytywów i 2 negatywy. Wydawało mi się, że przyczyna leży od strony zasialcza, ale po odłączeniu zbędnych napędów, wiatraków, jednego ramu ciągle to sao - brak startu komputera. Co może być powodem, że nie chce ruszyć komputer na tym procku? Link do mojej płyty głównej: http://www.hardwarezone.com/reviews/.../Asus-P2B1.htm Płyta ma mnożnik 8x z FSB 133 więc teoretycznia powinno wszystko chodzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Temat przjściówek był ciekawie opisywany na www.tomshardware.pl
Gdzieś kiedyś google też mi wyrzuciły polskiego dystrubutora przejściówek ![]()
![]() |
#27 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Ale tego procka poprzez przejściówkę nie puścisz. On jest na Slot1, czyli przejściówka wykluczona.
Czy ktoś może mi to przetłumaczyć? "The onboard hardware monitor is able to detect the voltages put out by the voltage regulators. These values refresh upon key entries. Set to Ignore only if necessary." Ostatnio zmieniany przez SEBAw : 07.02.2004 o godz. 18:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|