![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po wiela panie ten krokodyl? :)
Ladies and Gentlemans
W nadchodzącym roku mam zamiar w końcu spełnić jedno ze swoich dziecięcych marzeń, czyli otworzyć zoologa: internetowo-stacjonarny sklep zoologiczny. Niestety bez krokodyla i żadnej flory i fauny, a jedynie z asortymentem w postaci sprzętu, żywności etc Orientację na rynku jako taką mam, choć z pewnością skromną. Niejeden z Was ma jakieś zwierzęta i coś dla nich kupuje. Prosiłbym o podanie ulubionych marek sprzętu / żywności - nawet jedna wzmianka o jakimś producencie może mi wiele pomóc. Niekoniecznie wprowadzę do oferty; nie zamierzam oferować przeglądu wszystkiego co jest na rynku, a jedynie to co mogę zapewnić w dobrej cenie. Sam jestem byłym akwarystą, a także byłym amatorem jeździectwa (4 lata W-F w siodle dwa razy w tygodniu) i tyle mojej wiedzy specjalistycznej. I od razu pytanie: jest w Wielkopolsce producent luksusowych skórzanych akcesoriów dla psów i akcesoriów dla jeździectwa. Smycze, obroże, uprzęże dla psów a dla jeździectwa pomniejsza galanteria jak szpicruty, lonże, munsztuki (siodeł nie robią). To stary zakład, od pokoleń. Skądinąd wiem, że dużą część produkcji sprzedają dla drogich włoskich marek. Ale zapomniałem nazwy i za cholerę nie mogę znaleźć do nich kontaktu. Może ktoś kojarzy? Ostatnio zmieniany przez pali : 30.12.2012 o godz. 02:46 Powód: mieczyki, skalary, neonki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potraktuję temat poważnie.
![]() Ulubione marki mojego 'piesa': - Brit Premium Sport (dawniej Activity), - Arion Bravo Croc, - ciastka dla psów z Lidla, - piwo - dowolne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mój pies zdecydowanie lubi Eukanube lub Royal Canin, suchej z biedronki nie ruszy, a mokrą każdą zje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
York mojej mamy wsuwa tylko Rollo - Eukanuby nie dotknie. Dziwny jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli poważnie planujesz temat, to możemy trochę porozmawiać, bo mam w rodzinie jeden z najstarszych sklepów zoologicznych w Polsce, w którym zresztą dorywczo z kilkanaście lat pomagałem. Jakąś tam orientację w temacie w międzyczasie zdobyłem.
![]() |
#6 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Moje sierściuchy żrą tylko suchą karmę z whiskasa i jakiegoś GoCat (sprzedają to w tutejszym Tesco, niewykluczone że to coś lokalnego).
Z "mokrego" jedzą tylko kitekat, whiskas i felix - co ciekawe, żadnego z powyższych nie tkną w wersji z puszki, w grę wchodzą wyłącznie saszetki. Wiedzą co dobre - puszkowego nie ruszą, jak ja. ![]() A przy okazji: ![]() Mam nadzieję, że sklep internetowy poprowadzisz po polsku. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W mordę, przeczytałem gdzieś te "gentlemans"
![]() Oczywiście "Ladies and Gentlemen". Dzięki za opieprz, teraz zapamiętam. Temat jak najbardziej na poważnie, dzięki za dotychczasowe wypowiedzi. andrzejj9, myślę że zgłoszę się z pytaniami. Projekt już ma rok, ale odkładaliśmy go z kumplem w nieskończoność na przyszły tydzień i teraz postanowiliśmy w końcu zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Nieważne co będziecie sprzedawać, ważne gdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
Na moich psiakach nie zarobiłbyś wiele.
![]() http://www.pedigree.pl/page/147-pedi...vy_bones_150_g http://www.pedigree.pl/page/148-pedi...biscrock_200_g
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pali, ponieważ, aż tak cię nie lubię, to wchodzę w ten interes. Znam tylko jedną dużą hurtownię, co ceny ma brzydkie, ale jak to bywa dla klientów detalicznych. Chociaż na zabawki i takie pierdoły, to i tak ceny świetne.
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 31.12.2012 o godz. 02:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziękuję za radę, choć wątpię, by skusiły się na jakikolwiek gotowy pokarm. Są przyzwyczajone do normalnego gotowanego jedzenia ***8211; ryżu z warzywami zmieszanego z wołowiną, wieprzowiną, podrobami (co tam akurat taniej w sklepie wyjdzie). Mają już swoje lata i chyba nie warto serwować im zmian, nawet jeżeli przygotowanie normalnego jedzenia bywa trochę bardziej pracochłonne.
![]()
![]() |
#13 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Mnie tak gotuj
![]() Psy nauczę jeść suche z Biedronki!
![]() |
#14 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jak zaczęli szczelać, to mi się mało kiciurek nie zgubił, bo on się niby nie boi, ale po każdym wybuchu głupieje. Wrócił przed najgorszym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za oknem napierniczali a moje psisko spało spokojnie w ganku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Czy ten film po przerobieniu bedzie dobrze działał na DVD? | tymek | DVD-Video | 17 | 01.12.2006 16:38 |
BenQ DW 1655 po wymianie biosu na nowszy | gitmen | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 2 | 23.09.2006 12:47 |
Problem z odtwarzaniem po dodaniu napisów (pytanie do Mr Yoda) | ToM/UD | DivX, Xvid, Matroska i inne | 3 | 20.10.2003 09:19 |
teac w540e po zmianie biosu na 1.0k =>> POMOCY plz | grzesiu100 | Napędy optyczne CD | 8 | 11.04.2003 22:01 |