![]() |
Yeah! za tibie....? A co z Tekkenem? juz nikt nie bije za tekkena? :D
A sadzi***322;em ze to by***322;o po grze GTA;SA ale cuz pad***322;o na tibie i sie zmartwi***322;em. Swoja droga jak ch***322;opak chud***322; to mia***322; jakies objawy anoreksji kt***243;ra oczywiscie powinno sie odrazu zapobiegac i z tego wzgledu mozna powiedziec ze matka zrobi***322;a dobrze. Znowu jesli naciska***322;a m***322;odego psychicznie pierdo***322;ami, a on poprostu juz mia***322; dosc to p***281;k***322; w tym momencie i ofiary sa zar***243;wno katami jak i poszkodowanymi. Wi***281;c kto jest winny? Bill gates :D |
Ja przy Ninja Gaiden nie chudnalem - wrecz przeciwnie, bo z braku czasu zywilem sie tylko pizza ;-)...
|
Idiotyzm :| , zabrac takiemu pc na rok , dwa i sie nauczy co to cierpliwosc i opanowanie. Ale fakt faktem ze tibia uzaleznia wiecej niz inne gry , widze to choc by po moim otoczeniu ile osob gra w tibie a ile w wowa lub tp.
Kiedys grałem duzo nie powiem ale teraz na to czasu nie mam a drugie ze 90 % czasu spedzam na linuxie , fakt ze sa emulatory itp. ale nie mam zabardzo ochoty sie w to bawić |
nie wiem w ogole co ludzie w tej tibii widza..
grafika jak w mario ^_^ grywalnosci to ja tam nie widzialem, lagi.. i niech sie nie tlumacza, ze graja dla kasy - nie kazde konto (u)da sie sprzedac.. pozdro |
Nie wiem w og***243;le, co ludzie w grach widz***261;... :mruga:
Nie gram, nie mam czasu, leszcz jestem. :zawstydz: |
Stary piernik, a nie leszcz :-D
A powaznie - rozumiem Cie. Znam takich ludzi ktorych to nie bawi i oni nigdy nie zrozumieja graczy. I vice versa ;-). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ostatnimi grami w jakie się zagrywałem to Baldur's Gate II + dodatki, mody etc... teraz nie mam kasy na sprzęt, nie mam zamiaru zmieniać tylko do jakiejś gry i nie mam czasu na babranie się w 'robienie kopii zapasowych' :mruga: Wolę poczytać dobrą książkę... ech... starzeję się :) |
Ma***322;e sprostowanie, bo wyzej napisa***322;em tak jak bym duzo gra***322; w tibie ;p, chodzi***322;o mi oczywiscie o gry fpp bo innych nie ruszam :D
|
Witam !
Cytat:
Ja w gry sporo grywałem ... jakieś 12-15 lat temu na ...Commodore 64 :haha: Później trochę na Nintendo Game Boy - a odkąd mam PC to prawie nic - na początku trochę w jakieś wyścigi samochodowe z jakiejś gazety - a teraz - nie pamietam kiedy ostatnio coś odpaliłem ;) Co nie znaczy, że jakbym miał czas, a do tego jakiś lepszy komputer - może i bym zagrał - ale raczej w jakieś symulacje czy coś w tym styly - bowiem gry w stylu magii, zabijania itd. mnie już nie ciągną. Pamietam jak na początku studiów, kilku kolegów grało w Diablo i wymieniali się wrażeniami, co już osiągnęli itd. - dla mnie to było śmieszne ;) A w kwestii tej sytuacji - cóż - komputer i gry mogą stać się nałogiem jak narkotyk - więc takie reakcje są możliwe niestety :( Pozdrawiam ro29 |
a ja gra***322;em, gram i b***281;d***281; gra***322; :D
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:52. |