![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oe 6.0
|
Outlook Express, a mam jeszcze programik który sprawdza mi poczte co określony czas jaki sobie ustawie. I jest to Pop Tray wersja chyba 3.01 www.poptray.org.
|
Z tego co sobie poczytuje i patrze na sonde... to bede sie musial bardziej przyjrzec DeBacikowi :)
pozdro! |
Cytat:
ZObaczymy cio to za program ;) |
Oczywiście TheBat! a do usenetu Xnews. A już wiem skąd mam tyle wirusów codziennie w poczcie. Jak ponad 50% używa OE a wirusy najczęściej przeczesują pliki książki adresowej OE to mają full adresów, żeby się rozsyłać:]
|
nie mam duzych wymagan co do klienta poczty, a wiec OE6 starcza mi w zupelnosci ;)
|
Podstawowy dla mnie wymóg (ale mam też sporo innych) to bezpieczeństwo. Dlatego 00psl00ck odpada.
A te inne wymagania z zapasem spełnia The Bat! (filtrowanie, szablony, załączniki w osobnym katalogu, spinanie kilku kont do jednej grupy z jednym hasłem i userem i setki innych). Do tego cena tylko 9,90 PLN (z ostatnim KŚE). |
TB!
|
Nietoperz...
|
do niedawna m2, a teraz znowu the bat!
otutajlukaj używałem przez pierwszy rok mojej znajomości z kompem. potem poszedł pa pa. |
Widze, że klienta Mozilli używają jak narazie tylko dwie osoby :(
|
Nietoperz:serdusz: i wszystko jasne.
pozdr. |
Tak jeszcze dodam ;) ze polecam programik Sync Email Notifier (1.20 Beta). Program moze i stary ale przydatny - sprawdza co ustalony czas czy przyszedl nam jakis mail, lokuje sie w trayu i jest latwy w obsludze.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:00. |